SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 450
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Ето я.  Joy Joy Joy
Нищо ново под слънцето.

Скрит текст:
Скрит текст:
Затова публикувах снимката Mr. Green

Mr. Green

# 137
  • # супернатурална #
Четох, че си заслужава да го видим в "Magic City".

И там имаше един-двама сина, нищо общо с Братята, пълно разочарование  Cry

hahaha

# 138
O, жалко. И все пак ако ми остане време (кат се пенсионирам най-вероятно Twisted Evil ) може да пробвам някой и друг епизод.

Нова "книжка" - Supernatural: The Official Coloring Book
Based on WB’s hit show Supernatural, this deluxe coloring book features line art and patterns inspired by Dean, Sam, Castiel, and the monsters that they hunt.
The perfect gift for the aspiring hunter, this gorgeous coloring book is filled with detailed illustrations of the characters and creatures of Supernatural. From the rich black of the Winchesters’ car to the blood red of a devil’s trap, the world of Supernatural is yours to design and color. Featuring patterns inspired by Dean, Sam, Castiel, Crowley, and a host of angels, demons, and other creatures, these minutely detailed drawings offer hours of creative fun.

Mче тъй де, няма само детето да оцветява Crossing Arms . Мама Импала така и така е на същия акъл Joy .

# 139
 Joy Joy Joy и аз така по цял ден оцветявам принцеси. Ша са побъркам вече.  Crazy

# 140
  • # супернатурална #
Значи сме група. На път съм да си поръчам тази блуза само заради мус-елементите. Абе я направо да поръчвам  Laughing

# 141
Аз си мислех за SPN одеало, но са все от някакви ужасни, изкуствени материи. Поне чаша да си бях направила за толкова време откакто съм фен на сериала. А аз какво имам? Книги, дискове и татуировки (временни Mr. Green ). Пфъ.

# 142
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Браво на тебе, аз имам само фенфикшъни Simple Smile Пак е нещо. Много съм се замислила да си направя чаша за рождения ден, но не мога да реша с какво Simple SmileИмам някои идеи Simple Smile
Скрит текст:

тази за Коледа  Joy

# 143
  • # супернатурална #
Само чаша със Сам няма да си правя, че ще пия не от където трябва  Grinning

На Импалка подписът  Heart Eyes

Ха добро утро

# 144
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
В тоя ред на мисли, музикален поздрав Simple Smile

# 145
Ето я.  Joy Joy Joy
Нищо ново под слънцето.

Скрит текст:
Скрит текст:
Затова публикувах снимката Mr. Green

Mr. Green
Ах, виее , лисиците имат остро обоняние ,когато става въпрос за красивят Дж  Blush

# 146
Лисо, Лисо  Joy Joy Joy
Имам чаша, одеяло, а братовчедката на ММ ми подари възглавничка с лика на Краули, Сам и Дийн.  Joy Joy, която гордо съм метнала на дивана и котьо я приватизира.

# 147
# 148
В тоя ред на мисли, музикален поздрав Simple Smile
Ох, dimi, право в сърцето ме стрелна. Благодаря Hug !
Откакто е излязла тази песен ми е любима (както се вижда от "местожителството" ми), а клипчето ме хваща за гърлото всеки път Sad ...
Миналото лято бях на концерт на FFDP. Разтопих се от удоволствие.

Момчетата и приятели на Tough Mudder Austin 2015 - https://vimeo.com/151688683

# 149
Импалке, ох Импалке......подписа.  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт