SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 43 030
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Много си гадна.  Crossing Arms
Тъкмо се глася да си лягам.  babyuu smile3544

# 632
Пак ще мокриш чаршафите от еротични сънища   Joy  smile3534
Липсва ми сериала. Онази нощ сънувах Краули, на следващата нощ Люси. Уф  ooooh!
Имаше и някаква бухалка, ама това сигурно е Неган от Одещите, който нагло ми се бърка в съкровенните supernatural сънища  Crossing Arms

# 633
 Joy Joy
Дано и беба е на моето мнение да не се местим, че е много активна през нощта.  Crazy
Да не споменавам и котарака, който ми спи в краката.  Joy

# 634
Познавам Whistling едно шубе, дето спа заедно с две немски овчарки...

# 635
 Joy Joy Ти ли?
ММ като гаджета спа заедно с каракачанката. Тя го виждаше за пръв път и още не го беше харесала.  Mr. Green
Не мигна през цялата нощ, но ситуацията беше такава, че не можеше да я оставим и хоп при нас. За разлика от него аз спах като пън.

Да се редактирам, че се получи  Joy

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 23:03 от Ивекс

# 636
Аз Mr. Green

Още от Дженсън:

ooooh!

# 637
 Joy Joy Hug

Момичето от втората снимка:  Joy
И Дженсън прави муцки.  hahaha

# 638
Описание на 11.16 "Safe House":
JIM BEAVER RETURNS — A dangerous creature is accidentally released into an old house, attacking a mother and her child, leaving them both in a coma. Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) learn that Bobby (guest star Jim Beaver) and Rufus (guest star Steven Williams) once tracked the same entity so the Winchesters look to the past to come up with a plan to catch the monster before any one dies.

# 639
Май само аз ще се кефя за завръщането на Боби.  Sunglasses
Много го харесвах като образ.

# 640
Ами Rolling Eyes ... за мен образът се беше поизчерпал до седми сезон, когато се разделихме с него. (Същото се отнася дори за момчетата на моменти, но там е друго Wink .) В интерес на истината обаче се зарадвах да го видя в 8.19 "Taxi Driver" (много любим епизод) и 10.17 "Inside Man".

# 641
Вярно е, не оспорвам.
Но просто той е от тези типажи, които са ми на сърце.

# 642
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Описание на 11.16 "Safe House":
JIM BEAVER RETURNS — A dangerous creature is accidentally released into an old house, attacking a mother and her child, leaving them both in a coma. Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) learn that Bobby (guest star Jim Beaver) and Rufus (guest star Steven Williams) once tracked the same entity so the Winchesters look to the past to come up with a plan to catch the monster before any one dies.

И аз му се радвам на Боби. "look to the past" ми мирише на ретроспекция. А можеше пак да попътуват във времето...
И най-важният въпрос: Къде е Кас? Simple Smile

# 643
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Новинки! Може да почерпите после Simple Smile
Честит сезон 12! Hug

http://variety.com/2016/tv/news/the-cw-renews-11-series-slate-in … tural-1201728203/

# 644
  • Вестерос
Тъкмо идвах с тази новината  Party Party

Общи условия

Активация на акаунт