SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 559
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
И аз не помня. Или защото "that was so five years ago" или гинкото ми е малко. Или и двете Joy .

Отбелязахме ли коолко беше готин Сам-ът в този епизод? Ммного:

# 226
  • All of time and space, everywhere and anywhere...

Страхотен Сам, не се пропука и за момент Simple Smile Сигурна бях в него! Пък приятелите му вярно намериха начин, а Sad

# 227
Скрит текст:
Впрочем много ми хареса когато Амара закуси и пое тъмнината и изгря слънце. Добре го бяха направили  Grinning

# 228
  • Buffyworld
Страхотен епизод ! Роуина и Краули бяха супер забавни. Яд ме е за Роуина. Хареса ми, когато си призна, че ако не се накара насила да го мрази , ще го обича и любовта ще я направи слаба.

Кас е страхотен , но когато си е Кас. Изобщо не го виждам като Луцифер. Много ми сладък и комичен. А някой може ли да ми припомни какво стана с другото момче - нали паднаха в клетката и Сам, и Луцифер и още един сладур, дето май беше полу-брат на Сам и Дийн . Какво стана с него ??????

# 229
Страхотен епизод ! Роуина и Краули бяха супер забавни. Яд ме е за Роуина. Хареса ми, когато си призна, че ако не се накара насила да го мрази , ще го обича и любовта ще я направи слаба.

Кас е страхотен , но когато си е Кас. Изобщо не го виждам като Луцифер. Много ми сладък и комичен. А някой може ли да ми припомни какво стана с другото момче - нали паднаха в клетката и Сам, и Луцифер и още един сладур, дето май беше полу-брат на Сам и Дийн . Какво стана с него ??????

На мен Кас ми е сладък всякак Simple Smile
Адам Милиган е другото момче, и той беше сладур. В него беше Майкъл/ Михаил, архангелът. Но заклинанието на Роуина извади само Луцифер от клетката, Адам/Майкъл още си е вътре и ако може да се вярва на Луци не е в най-добрата си форма.
Чудя се само как Луцифер ще бие Тъмнината, като последния път са били нужни още трима архангели и Бог? Струва ми се, че ще се съюзи с нея и нещата ще отидат много на зле  Twisted Evil

# 230
Божке, всичко съм забравила  Laughing
Помня, че Майкъл също падна. Имаше и полубрат, ама той какво правеше не помня.
Някой ден трябва да изгледам всичко наново.

Мисля, че dimi1013 скоро почна всички сезони  newsm78
Може и да се лъжа, ама ако някой помни да ни запълни белите петна.

# 231

На мен Кас ми е сладък всякак Simple Smile
Адам Милиган е другото момче, и той беше сладур. В него беше Майкъл/ Михаил, архангелът. Но заклинанието на Роуина извади само Луцифер от клетката, Адам/Майкъл още си е вътре и ако може да се вярва на Луци не е в най-добрата си форма.
Чудя се само как Луцифер ще бие Тъмнината, като последния път са били нужни още трима архангели и Бог? Струва ми се, че ще се съюзи с нея и нещата ще отидат много на зле  Twisted Evil

Тамън те споменах и ти цъфна да обясниш. Да не си ангел да подслушваш  hahaha
Според Люси, Адам е зле, щото се пипал  Joy Joy Joy
На мен ми се струва добре. За човек. Виж за ангел дали е добре да се пипа не знам  Joy
Надушвам, че като нищо Люси и Амара може да се съюзят, но Амара може би е злопаметна и помни Люси с не много добро.

# 232
# 233
Аз пък разбрах, че
Скрит текст:
се пипал точно защото бил вече мръднал, не му понася живота в клетката.
Е, това не обяснява какво е станало с душата на Адам. Изобщо не я споменават нея. Може да си е останала на небето, след като Кас подпали Майкъл.
И, да, скоро ги изгледах всичките и са ми на голяма каша в главата Simple Smile
Impala, някои фенки са родени с късмет!

# 234
Тъкмо изгледах и аз. Много, много хубав епизод... като добрите стари времена.
Страхотно действие, но в един епизод затриха два от най-колоритните образи. Марк го чаках да се завърне с такова нетърпение - а му дадоха само 2 епизода. Луцифер на Марк е един от най-любимите ми образи в сериала...Луцифер на Кас ми е един от най-смешните (не му се получава според мен), докато на Марк му идва от вътре - мимики, жестове, интонация...страхотен!!!  Heart Eyes Heart Eyes
И другия образ - Роуина, префектно изиграната мръсница...такова излъчване, перфектната вещица и нея я затриха... Жалко! Но пак да кажа много ми хареса епизода и нямам  търпение за следващият...

# 235
  • # супернатурална #
Изобщо не и завиждам на фенката. След снимката ще трябва да го пусне и ще и е мноооого гадно  Tired

Миша ме изненада приятно като Луци. Вярно, че малко преиграваше, но пък (да ме прощават фенките Praynig ) образът на Кас доста се поизтърка. Видяхме го добър, лош, силен, слаб, човечен, божествен...остана само диаболичен. Жалко, че трябваше да е за сметка на Марк. Карай, и без това беше започнал твърде да ме разсейва  Whistling
Роуена ще ми липсва. Интересно беше да разберем, че е имала човешка страна и поради що се е разделила с нея.

Не знам с какъв акъл Кас каза "да" Може би, срещнал се очи в очи с Тъмнина, е преценил силите и и наистина се е уплашил, че е непобедима. Дори и така да е, не биваше да подценява Уинчестър  Naughty . Но по-вероятно ми се струва, че бе хванат в кофти момент. Така и така не му се живее, поне да направи едно геройство умирайки. Малката мръсница с римуващото се с "Кастиел" име му размъти мозъка  Laughing

Казано от него, по този начин, на такова място, "НЕ-то" много силно би ме амбицирАло  Twisted Evil

# 236
Щях да пиша нещо, ма го забравих след тези гифчета:

Утре ще пробвам пак Tired .

# 237
  • Buffyworld
Галя, извинявай скъпа, но за мен образът на Кас не може да се каже , че се изтъркал. Все едно да кажем, че и образите на Дийн и Сам са се изтъркали. А Кас дори имаше повече превъплъщения от тях. Кас си е Кас.  За мен поне, той е неразделна част от отбора. Ккато беше някога Боби. Не мога да си представя Сам и Дийн  без Кастиел. Надявам се Миша Колинс да се справи в ролята на Луцифер. Например много добре се справи в ролята си на човек. Надявам се Кастиел да си остане в сериала до края.
Няма да е същото без него.

А Адам беше полу-брат на Сам и Дийн - от един и същи баща, нали така беше ? А това, че се пипал сам, може и Луцифер да си е направил майтап. И без това целият му разговор със Сам беше леко саркастичен.   

# 238
Освен, че не мога да си представя Сам и Дийн  без Кастиел, не мога да си представя Сам и Дийн без Краули. Та те са страхотен екип.  Heart Eyes
Тая надежда, че Люси ще напусне Кас и ще си го гледам в неговото прекрасно тяло.  Embarassed
Краули обаче си умира от страх, че Люската е на свобода. Съчувствам му и искам да го погаля и успокоя  Rolling Eyes
Скрит текст:
Уф, нема друг сериал в който да изпитвам еротични желания към почти всички мъже  Joy
Импала, много се разсейваш като видиш камшик  Crossing Arms

# 239
Галя, извинявай скъпа, но за мен образът на Кас не може да се каже , че се изтъркал. Все едно да кажем, че и образите на Дийн и Сам са се изтъркали. А Кас дори имаше повече превъплъщения от тях. Кас си е Кас.  За мен поне, той е неразделна част от отбора. Ккато беше някога Боби. Не мога да си представя Сам и Дийн  без Кастиел. Надявам се Миша Колинс да се справи в ролята на Луцифер. Например много добре се справи в ролята си на човек. Надявам се Кастиел да си остане в сериала до края.
Няма да е същото без него.

А Адам беше полу-брат на Сам и Дийн - от един и същи баща, нали така беше ? А това, че се пипал сам, може и Луцифер да си е направил майтап. И без това целият му разговор със Сам беше леко саркастичен.   

Абсолютно, без Кас няма да е същото. За мен Миша Колинс досега се справи чудесно с всички метаморфози, които претърпя образа му. И си беше все така секси във всичките!От кога го чакам да стане лош Simple Smile Дайте му малко време с Луцифер, няма да ви разочарова. Надявам се да не вземат да го убият  Praynig

Да, Адам е син на Джон Уинчестър.

Да, Краули ми се видя доста стреснат Simple Smile А и гледам на него по друг начин, след като изгледах Constantine Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт