SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 539
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Ми да идва, кво само заплашва  Joy

# 211
Сетих се за "I came" гифчетата Mr. Green Joy

# 212
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Като си помисля за
Скрит текст:
секси злодея Луцифер в тялото на Миша Колинс Simple Smile Дано да е за повече от един-два епизода. И дано да съблече някоя дрешка! Twisted Evil

# 213
Снощи и днес успях да изгледам от 11.04 до 11.08. Mid-season finale-то ще запазя за утре, за гледане заедно с дългоочаквания нов епизод.
По няколко думи за епизодите:
- 11.04 се нарежда след най-любимите ми от целия сериал досега. Не толкова заради случая (разбрахме, че и чудовищата ги е страх от Тъмнина; сигурно душите им имат вкус на дивеч Mr. Green ), колкото заради моменти от живота на братята, каквито много не бяхме виждали досега. Много мило ми стана как се закачат, пеят, говорят си Heart Eyes . Иначе имаше наистина много "бох" с Дийн. О, да! Можеше да покажат малко и от "сех"-а, сепак и двамата ги огря Crossing Arms
- 11.05 - пълнеж; беше интересно да видим, че нямането на душа се отразява по различни начини
- 11.06 - нямам търпение да разбера какви са плановете, целите на сестрата на Господ (как го измислиха това?! Laughing ), каква е ролята на Дийн и на връзката помежду им. Този път Самито се би с демони. Мнооого убаф беше: рошав, запъхтян. Ах!
- 11.07 - класически "monster of the week" епизод, нищо особено
- 11.08 - чудесен епизод, забавен и тъжен едновременно - точно каквито ги обичам. Иначе беше Сам-центричен епизод, с терзанията му сега, а сцените от миналото, с малкия Сам, също дават храна за размисъл. Личен бонус: Уинчестъри рано сутрин са мммм гледка Flutter ; с пенсионерски жилетки - не чак толкова Whistling

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 13:59 от Impala

# 214
11.11 "Into the Mystic" Promo:

# 215
  • Вестерос
Гледахте ли?

Много се смях на

Луцифер като каза- move to LA, solve crimes Grinning hahahahah нали ще има някакъв сериал нов Луцифер, който ще е като детектив

# 216
Гледах, гледах  Laughing
Заливам с ентусиазъм и някой спойлер, пазете се Simple Smile
Скрит текст:
Официално любимият ми епизод! Нямаше скучно място, а финала, въпреки, че го очаквах, ми отнесе главата! Нямам търпениe за още Crazy
Луцифер, злодей номер 1 в списъка ми, се разхожда в тялото на Кас, не знам с какво съм го заслужила  Hug Praynig Peace

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 15:12 от dimi1013

# 217
  • Вестерос
Аз пък не очаквах финала  Crossing Arms

# 218
И аз гледах.
За Сам, Амара, а по някое време и за Роуина бях сигурна как ще се развият нещата. Въпреки всичко финалът успя да ме изненада Laughing . Въпросът е "А сега накъде?"

# 219
Аз пък не очаквах финала  Crossing Arms

Надявах се да съм права през цялото време Simple Smile От тук нататък само

# 220
Да, ама сега друг е на волана Wink ...
Със сигурност ще е интересно и необичайно като актьорско предизвикателство.

# 221
Не ми хареса края

Скрит текст:
Искам си Марк Пелегрино пък  Cry Искам на него да се любувам. Кас не ме привлича по никакви параграфи.
Аз не разбрах защо Амара да е по-зла от Люси. Че те са един дол дренки.
На мен пък Амара ми е по-симпатична. Не знам защо.

# 222
Записвам се и тук да се оплача, че не съм гледала новият епизод.
Връщам се да чета.

# 223
Не ми хареса края

Скрит текст:
Искам си Марк Пелегрино пък  Cry Искам на него да се любувам. Кас не ме привлича по никакви параграфи.
Скрит текст:
Марк успя да изгради един изключителен образ - идеалната гад, лукава, манипулативна, заядлива... Нямам дори една забележка към мимики, жестове, интонация. А Миша Колинс го докара... все едно има глисти Mr. Green . Дано се промени по-нататък и да не е чак такава 'имитация'. Иначе идеята е интересна - Сам не се даде, Кас е слаб, но сигурно ще се бори. Да видим какво ще иска и прави Луцифер на земята този път.
И аз харесвам Амара. Поне като потенциална Голяма гад, защото я изкарват малко като капризно дете, търсещо внимание и разплата. Очаквам повече - все пак е равна по сила на брат си.

# 224
Не ми хареса края

Скрит текст:
Скрит текст:
Марк успя да изгради един изключителен образ - идеалната гад, лукава, манипулативна, заядлива... Нямам дори една забележка към мимики, жестове, интонация. А Миша Колинс го докара... все едно има глисти Mr. Green . Дано се промени по-нататък и да не е чак такава 'имитация'. Иначе идеята е интересна - Сам не се даде, Кас е слаб, но сигурно ще се бори. Да видим какво ще иска и прави Луцифер на земята този път.
И аз харесвам Амара. Поне като потенциална Голяма гад, защото я изкарват малко като капризно дете, търсещо внимание и разплата. Очаквам повече - все пак е равна по сила на брат си.

Да, да. Люси е една прекрасна гад  Heart Eyes
И аз му се кефя на всички мимики и жестове. Страхотен е. И това ще ми липсва.
Скрит текст:
Засега не одобрявам това, че в Кас. Кас може да е добър актьор, но не е Марк.
Иначе ми стана смешно като се разкри  Laughing Поне ще ни забавлява.
Ама ми стана странно, че сега иска да става крал на Рая. Що пък на Рая  newsm78
И защо е искал преди да избие всички демони? Нещо не помня какви ги е дробил.

Общи условия

Активация на акаунт