SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 924
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Joy
Ще го бием в краката да падне по-бързо. Joy
И да не е спам. Видя ли снимките на Дженсън от предходните страници? Много си тиха нещо... Mr. Green
Joy Joy Joy

О ,да ,видях ама нали се разболях и не ми е до Любов  Mr. Green

# 661
Представям си като оздравееш.  Joy

# 662
Много ще го обичам тогава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 663
Ами дано следващият сезон да е добър, за мен този сезон е слаб.
И според мен, сериалът трябва да върви към приключване.
Ако измислят нещо наистина ново и интересно и 13 сезон ще гледам, но към момента са изчерпани.

# 664
  • Buffyworld
За мен изобщо не е слаб сезонът. Много си е добре даже. Все пак на мен темата за ангелите и демоните ми е любима и съм много доволна от този сезон.

# 665
Сезона го бива, ама ме яд, че не видяхме нищо от мега злата Амара. Реално тя до момента освен да си хапне няколко душици, нищо друго не направи. Крои ли нещо, не знам, ама ще си срине репутацията. А така обещаващо свърши последния епизод на миналия сезон с таз бомба от тъмнина. И очаквах нещо наистина яко, ама не виждам такова. Егати, майката на Краули е по-зла от Амара  hahaha

# 666
Чакай, тя ще избухне края на сезона.  Laughing

# 667
  • Buffyworld
Аз някога имах големи очаквания за Лилит, но бях доста разочарована.

# 668
А, аз само те гоня в темите.  Joy
И аз имах, харесвах Лилит.  Laughing Харесвам и Тъмнината.....

# 669
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
На мен ми е любимият след шести Simple Smile
Между другото някой да забеляза, че Луцифер е хванал Кас?

Скрит текст:

# 670

Между другото някой да забеляза, че Луцифер е хванал Кас?
Нали сам се издаде пред момчетата?  Grinning

# 671
Сезона го бива, ама ме яд, че не видяхме нищо от мега злата Амара. Реално тя до момента освен да си хапне няколко душици, нищо друго не направи. Крои ли нещо, не знам, ама ще си срине репутацията. А така обещаващо свърши последния епизод на миналия сезон с таз бомба от тъмнина. И очаквах нещо наистина яко, ама не виждам такова. Егати, майката на Краули е по-зла от Амара  hahaha
Именно, изкараха я най-голямото зло, а най-обикновен демон е правил по-зли неща. Не мога да я приема за зло. Поне засега.
Колкото до сезона, за мен в по-голямата му част е пълнеж. В 11 сезон да даваш отмъщение на вампир, обикновенно вещерско проклятие, банши, сделка с демон и т.н. е несериозно.
Просто главната история много бавно се развива и явно е така, защото искат историята с тъмнината да я вкарат и в 12 сезон.

# 672
# 673
  • Buffyworld
 Grinning Супер, поне Краули още е на свобода !

# 674
 Joy много яко.

Общи условия

Активация на акаунт