В момента чета...43

• 62 837
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Прочетох "Макбет" на Шекспир. Започнах за припомняне, много любима книжка от моето детство "Двойната Лотхен" на Ерих Кестнер.

# 91
Изумителната сила на Осъзнатото намерение - Естер и Джери Хикс

# 92
  • Дъблин
Самоцитирам си въпроса, който зададох в темата за "50 нюанса сиво", че тя явно не е много активна вече:
На мъжа ми днес му се е паднала книгата "Грей" при размяна на коледни подаръци в офиса. Въпросът ми е, тъй като не съм чела другите 3 книги и не планирам, може ли тази да се чете самостоятелно? Трябва ли да съм запозната с историята чрез другите 3, за да има смисъл да чета тази? Не, че толкова държа, но така и така я имаме тук  Rolling Eyes

# 93
Не съм я чела, но доколкото знам Грей разказва от негово име историята от началото на запознанството си с Анастейжа.

# 94
Започнах за припомняне, много любима книжка от моето детство "Двойната Лотхен" на Ерих Кестнер.

Иха, това е направо терапия за душата в зимно време  Grinning - завидях ти благородно.

# 95
  • на път
... Започнах за припомняне, много любима книжка от моето детство "Двойната Лотхен" на Ерих Кестнер.

Hug любима! наскоро моят син ми я прочете на немски Wink.

Аз започнах да чета "Боинг - 747" от Виксор Дяков. Разказва се за 14-те години емиграция в Канада на автора. "Засмука" ме, защото и аз бях тръгнала по този път ... даже имах виза (която чаках 2 години), когато срещнах мъжа ми и останах тук.

# 96
Този роман "Боинг-747" изглежда доста обещаващ  Peace

Между другото голям почитател съм точно на такъв тип романи  Simple Smile

# 97
Прочетох "Човек на име Уве" на Фредрик Бакман. Знам, че много се изписа за тази книга, а и в номинационната тема е често класирана.  Само ще споделя, че в началото ми се струваше "прехвалена", малко скучна и даже досадна, но после ме затрогна.

Сега се чудя с коя книга да приключа годината. Приготвила съм "Щастието е чаша чай с теб" на Мамен Санчес, но като че ли не съм сигурна дали й е точното време.

# 98
измъчих Щиглецът най-накрая

финалът е много хубав, ноооо на моменти четенето хич не вървеше

# 99
Започнах "Физика на тъгата" от Г. Господинов. Бях скептична, но просто не намерих какво друго да си взема в библиотеката, а то....оказа се чудесен избор. Дали и другите му са така?

# 100
  • София
Започнах "Физика на тъгата" от Г. Господинов. Бях скептична, но просто не намерих какво друго да си взема в библиотеката, а то....оказа се чудесен избор. Дали и другите му са така?

Чела съм само "Естествен роман" и ми хареса как пише Господинов, но самата книга беше фрагментарна и накъсана, а някои части истински ме отегчиха. Препратките към социализма харесах от чиста носталгия по детските години  Simple Smile

# 101
  • София
Започнах "Мога да прескачам локви" на Алан Маршал.  Simple Smile

Прочетох си "Натясно в ъгъла" на Моъм, ок беше, но той може и по-добре да пише, така че на тази книга му дадох 3 звезди в ГР.

# 102
  • Варна
Започнах "Мога да прескачам локви" на Алан Маршал.  Simple Smile

Ха, книга от детството ми  Simple Smile Приятно четене!

Аз все още се наслаждавам на "Изворът" и като гледам, ще заключа годината с него.

# 103
# 104
... Започнах за припомняне, много любима книжка от моето детство "Двойната Лотхен" на Ерих Кестнер.

Hug любима! наскоро моят син ми я прочете на немски Wink.

Аз започнах да чета "Боинг - 747" от Виксор Дяков. Разказва се за 14-те години емиграция в Канада на автора. "Засмука" ме, защото и аз бях тръгнала по този път ... даже имах виза (която чаках 2 години), когато срещнах мъжа ми и останах тук.
Интересно звучи .В ел .вариант има ли я някъде ?

Общи условия

Активация на акаунт