В момента чета...43

• 62 837
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Петя, просто споделих какво не ми харесва без да имам намерение да влизам в дебати.

# 646
  • София
Dezi, на мен просто много неща в "Щиглецът" ми се сториха изключително реалистични... (чак плашещо истински).  Иначе съм ок да не влизаме в дебати, и аз просто си описах усещанията.  Wink

# 647
" Сто имена" на Сесилия Ахерн.

# 648
На мен пък точно дебатите са ми любими в темата.  Peace

Deziderata, беше ми много интересно да прочета коментара ти за Щиглецът, въпреки че не споделям мнението ти. Много харесах книгата и не виждам противоречие в моментите, които са те подразнили, но това няма значение. Щом не те е грабнала досега, едва ли ще ти допадне, така че не си я причинявай.

# 649
  • Ямбол
Аз повечето дебати се научих да ги прескачам, но не ми пречат. Зачитам се само в онези, които са за книги, които съм чела. Парих се на няколко пъти и вече не чета така подробно.
Щиглецът обаче е много обсъждана и то от потребители, с които имам сходен вкус, та, някой ден, ако излезе електронна, ще си я прочета. На хартия обаче толкова обем не бих си причинила.

На финала съм на Птиците умират сами и хем искам да разбера развръзката, хем още ми се чете за отношенията на героите. Със сигурност ще ми е един от фаворитите за тази година.

# 650
Аз повечето дебати се научих да ги прескачам, но не ми пречат. Зачитам се само в онези, които са за книги, които съм чела. Парих се на няколко пъти и вече не чета така подробно.
Щиглецът обаче е много обсъждана и то от потребители, с които имам сходен вкус, та, някой ден, ако излезе електронна, ще си я прочета. На хартия обаче толкова обем не бих си причинила.

Аз леко зачетох финала, без да искам, добре че се усетих навреме, защото имам намерение да я прочета. Искаш ли я електронна, защото я имам, ако искаш напиши ми формат и ще ти я кача някъде да си я дръпнеш  Peace

# 651
  • Ямбол
Мър, благодаря за предложението, няма да те товаря да качваш. Имам купища книги на четеца и на компютъра, че и хартиените станаха доста нечетените, та не бързам. Все ще се появи в Читанка някой ден. Не държа да я чета, когато всички я четат и обсъждат. Ето виждаш ли чак кога чета Птиците, така е и с много други книги.

# 652
  • София
На финала съм на Птиците умират сами и хем искам да разбера развръзката, хем още ми се чете за отношенията на героите. Със сигурност ще ми е един от фаворитите за тази година.
Лили, и сериала ли не си гледала? Еха, завидях ти, книгата е много хубава  Heart Eyes.

# 653
  • Ямбол
Не съм. не си падам по филми много. Рядко ми идва някакво такова желание. Ако има такъв обаче, ще ми е интересно да го прегледам.

# 654
Аз много се изкушавам да отворя спойлерите, но не съм чела още книгата и не искам да си развалям удоволствието. В тази връзка съм много благодарна на момичетата, че използваха скрит текст - не всички са толкова съобразителни.
Чета "Като белег на сърцето" - Дъглас Кенеди. Много приятна изненада, чета с удоволствие.
Не съм. не си падам по филми много. Рядко ми идва някакво такова желание. Ако има такъв обаче, ще ми е интересно да го прегледам.
Това е един от редките случаи, когато филмът и книгата са еднакво прекрасни. Simple Smile

# 655
Започнах  "Вълшебната планина" на Томас Ман. В началото съм и ми харесва.

# 656
  • София
И аз съм така като цяло, но въпросният сериал е направо класика и е много популярен, та си помислих, че може да си попадала на него. Ако някога ти се отвори мерак за зяпане, пробвай го  Peace.

# 657

Чета "Като белег на сърцето" - Дъглас Кенеди. Много приятна изненада, чета с удоволствие.

Една молба ...би ли ми дала корица или оригинално заглавие, моля? На немски заглавията много често са съвсем иначе преведени, вече няколко пъти имах такива заруднения. Прегледах немските заглавия а този автор, нито едно не ми напомня това. Оригиналът " The dead heart" ли е?

# 658
Една молба ...би ли ми дала корица или оригинално заглавие, моля? На немски заглавията много често са съвсем иначе преведени, вече няколко пъти имах такива заруднения. Прегледах немските заглавия а този автор, нито едно не ми напомня това. Оригиналът " The dead heart" ли е?
Не, The pursuit of happiness е книгата.

# 659
Не, The pursuit of happiness е книгата.

Благодаря...тукашно заглавие "Решението"  ooooh!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт