Balea, Alverde, Catrice, Essence - 22 (Козметика от ДМ и Лили)

• 84 290
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Който няма да бъде внесен тук..

# 677
Дано се хареса спиралата на който си я купи  Hug
Аз не знаех, че има и водоустойчива, моята със сигурност не беше. По-скоро даваше доста добър обем, не толкова удължаване.

# 678
  • Австрия
И аз не обичам водоустойчивите спирали,нямат махане.

Някои водоустойчеви (shiseido, dior) спирали се махат с топла 38°C вода. Други - с олио или двуфазен дегримьор. И аз ги недолюбвам заради по-трудното махане, но през есенно-зимните месеци, особено когато е дъждовно или мъгливо + вятър (у наше село) предпичитам да ползвам по-устойчив грим. Заради последнo придобитaта спирала за мигли, от която съм особено доволна (с изключение на махането, до преди няколко дни  Laughing), попаднах на невероятен продукт. Не знам дали е споменаван вече в темата, но аз с удоволствие ще го похваля  Peace Става дума за

Чудно! - две-три впомпвания от олиото, разтрива се леко между дланите и с галещи, леко масажиращи движения се разнася по лицето, наблягам съвсем нежно върху миглите и изплаквам с топла вода - всичко се маха: и спирала, и водоустойчиви сенки, и ФДТ, руж, хайлайтър.. всичко. Кожата на лицето се усеща чиста, гладка и елестична. Липсва сухота и опъване след дегримиране, както обикновено чувствам на моята суха кожа. Много съм доволна и препоръчвам почистващото олио на balea  Peace Цена 2,45 euro, DM.

# 679
не съм го виждала в Бг.

# 680
Ивчето от www.sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg го беше споменавала тук и му е направила разкошно ревю в блога. Надявам се (с нетърпение) да се появи в Б-я и ще го пробвам.
Ако открия по-късно самото ревю, ще се редактирам и ще оставя линк към него.

Единствено ме притеснява дали в дългосрочен план няма да запушва пори, при кожи склонни към това. Димс, ти май нямаш този проблем, но ще се радвам да чуя мнението ти след продължителна употреба.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 22:02 от Figs

# 681
  • Стара Загора
Мда, това олио е добро. Дори идея повече от по-скъпия му опонент на The Body Shop, но пък в българските ДМ-и за момента е мираж. Спиралата не успява да я почисти перфектно, а и аз явно слагам повече грим, защото на тампоните с мицеларна и розова вода остава, но не е болка за умиране. Единствено миризмата му буквално на олио в началото ме дразнеше, свикнах де. Peace  Помпичката и като цяло опаковката също е в пъти по-удобна. Ако нося пълен грим, са ми нужни 4 помпички и 2 до 3 за по-лек. Точно поради посочената причина от Димс ги харесвам и аз тези продукти. Със суха кожа съм и не обичам да ми опъва след измиване.

Приятелка си взе от мицеларната вода на марката, но само веднъж с един тампон съм пробвала и не мога да кажа още как е. Направи ми впечатление, че се пени леко. Crazy

# 682
Iv4enceto,защо не оставиш линк към ревюто? През телефона не успявам да го намеря Blush, а е подробно и ще е от полза за всички четящи темата. Имам надежда, че ще "се объркат" и ще го пуснат и в Б-я...
* Имаше вариант и за поръчка от немския DM, но не помня подробностите, нито къде съм го чела Embarassed

# 683
  • Стара Загора
Iv4enceto,защо не оставиш линк към ревюто? През телефона не успявам да го намеря Blush, а е подробно и ще е от полза за всички четящи темата. Имам надежда, че ще "се объркат" и ще го пуснат и в Б-я...

Ами аз казах на кратко основното в предния ми пост, пък и да не се счете за реклама. Blush

# 684
блога на Ивчето е един от малкото, които все още следя, но не съм попаднала /или съм забравила/ това ревю
продуктът е много "мой" по замисъл и ценова категория

# 685
  • София
Ооо, това олио е точно каквото търся. А го няма у нас?  Sad newsm45

# 686

Ами аз казах на кратко основното в предния ми пост, пък и да не се счете за реклама. Blush
Фин и деликатен човек си, ясно е това, но да знаеш че ме измъчи  Laughing
Намерих го все пак, като запазен линк:
http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2015/11/balea-reinigungs-ol.html?m=1
 bouquet за ревюто.
 От DM дали четат тук, някакви шансове да го внесат?  Whistling

# 687
  • Стара Загора
Toni, аз точно затова не ти го предложих като пита наскоро за такъв продукт. Като няма откъде да си го набавиш е безмислено. Tired

Figs, точно подготвих линк и аз, но ти ме изпревари. Laughing
В момента съм стигнала половината, т.е. изразходила съм 50 мл за около 4 месеца. Не посягам към него всеки ден де, защото вкъщи не нося грим. Peace

# 688
Момичета, коя от марките предлагани в ДМ или Елитис има спирала за вежди? Знам само за Катрис, но Лили ми е далече.

# 689
Спирали за вежди имат Есенс- една безцветна и два вида оцветяващи, Алверде също и отскоро Мейбълин- оцветяваща

Общи условия

Активация на акаунт