Balea, Alverde, Catrice, Essence - 22 (Козметика от ДМ и Лили)

• 84 309
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Чукарландия
Момичета, в DM са намалени на 20лв.ел.четки за зъби , някой има ли впечатление за тях? Никога не съм ползвала такова нещо.!!! Благодаря.
Много яка! Снощи си купих и днес, след работа, ще мина да купя още 4 за всички мъже у дома. 14 лв са три глави.

Коя марка ел. четки за зъби са намалени? Донтодент ли? Дали стават за чувствителни венци/зъби? Hug

# 616
  • Пловдив
Момичета, доволни ли сте от коректора на Essence? Търся си и за свга съм се спряла на тях.

# 617
Кой коректор?

# 618
Скрит текст:
Момичета, в DM са намалени на 20лв.ел.четки за зъби , някой има ли впечатление за тях? Никога не съм ползвала такова нещо.!!! Благодаря.
Много яка! Снощи си купих и днес, след работа, ще мина да купя още 4 за всички мъже у дома. 14 лв са три глави.
Коя марка ел. четки за зъби са намалени? Донтодент ли? Дали стават за чувствителни венци/зъби? Hug
Ми не знам как се казва(в леглото съм още Blush). В магазина казаха, че си е тяхна марка и само те ги продават. Два вида са. Само синьо-белите са на промоция. Има едни синьо-зелени, те не са. Каква е разликата в двата вида, не знам. Но четката е наистина страхотна.
В какъв смисъл дали стават за чувствителни венци? Това не зависи ли от мекотата на четката? Може би има различни глави. Аз специално купих и за момчетата, като единия,  след травма в детството,  има проблем с венците и зъболекаря му препоръча да се мие с ел. четка.

# 619
В Лили има намалени спирали на Golden Rose, коя бихте ми препоръчали?

# 620
  • Чукарландия
Благодаря, Бижу! bouquet

Щом е тяхна марка, сигурно са ДонтоДент. Ще мина да ги разгледам. Peace

# 621
  • Сoфия
Благодаря, Бижу! bouquet

Щом е тяхна марка, сигурно са ДонтоДент. Ще мина да ги разгледам. Peace
Донтодент са  bouquet Мисля, че не е подходяща за чувствителни зъби / венци  newsm78 Разликата между по-скъпата и по-евтина е че скъпата има разни индикатори и пише, че освен почистваща функция има и щадята. Предполагам, че тя ще е по-подходяща, но е скъпичка  Cry

# 622
Относно чувствителните венци, аз имам голям проблем и за това се колебаех дали да си взема ел. четка за зъби, тъй като са по - твърби от механичите, които използвах. В крайна сметка си купих и от тогава нямам проблем с кървенето на венците. Явно са важни самите движения, а не колко е твърда четката, така че не се притеснявайте. Моята е на  Oral B, но мисля че тези на DM  ще вършат сущата работа.

# 623
имат сменяеми глави, даже стават и за Орал-Б  Peace

# 624
  • Чукарландия
Благодаря за отговорите, Момичета! bouquet

# 625
  • При децата ми

Аз пак да попитам: Само онлайн ли се поръчват продуктите на "CHB"? И имат ли ефект наистина?

# 626
аз харесвам продуктите им
в София офиса им е до СМГ, можеш да видиш и купиш на място
за другите градове сигурно на сайтовете им има адреси
ако не, пиши им имейл, отговарят

# 627
На Снб ги има в салоните и онлайн. Освен тяхния си сайт, имат един, който е с продукти от стари колекции или изтичащ срок и цените са смешни (примерно два лака ОПИ за 10 лв.). Аз имам този диамантеният, от който се слага слой и се маха след 7 дни. Но се бели и кара лака също да се бели, затова отгоре слагам топ задължително. Понякога го слагам, над него основа, и чак тогава лак - и така става. Но то пак зависи от ноктите  Peace

# 628
Имат доста сайтове - фирмени, по марки, стара, нова версия ...
евтиният сайт предлага /вече/ и съвсем нови неща, които изобщо не ги е имало в Бг. до сега
има и много неща, които изобщо не са качени - ако ви трябва някой лак или грижа за нокти на опи, джесика или снб, пишете им, 99% го имат дори и да не се вижда на сайта
при последната ми поръчка единия лак го качиха веднага след като направих запитване за него  Laughing

# 629
е, това е супер значи, мерси за инфото  Heart Eyes bouquet

Общи условия

Активация на акаунт