Balea, Alverde, Catrice, Essence - 22 (Козметика от ДМ и Лили)

• 84 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Нямах намерение да ходя, но отксочих до Лили и видях, че намалението важи и за лакове (на няколко места видях жълтата табелка -20%)

# 646
  • Вестерос
О сайта е много добро попадение. благодаря и аз bouquet

# 647
О сайта е много добро попадение. благодаря и аз bouquet
така е  Mr. Green Party Peace bouquet

# 648
  • Вестерос
Веднага набелязах няколко неща  Grinning Работа си нямате да пускате така мухата  Twisted Evil

# 649
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В Лили има намалени спирали на Golden Rose, коя бихте ми препоръчали?

От серията с цветните опаковки - лилавата (10) и оранжевата.Оранжевата изсъхва малко по-бързо, но все пак са по 3-4 лв.Зелената(6) обаче е несполучлива.

# 650
В Лили има намалени спирали на Golden Rose, коя бихте ми препоръчали?

От серията с цветните опаковки - лилавата (10) и оранжевата.Оранжевата изсъхва малко по-бързо, но все пак са по 3-4 лв.Зелената(6) обаче е несполучлива.

На мен пък точно лилавата и зелената ми харесват, за разлика от другите им цветни Simple Smile Явно всичко си е до мигли  Peace

# 651
  • Стара Загора
И на мен зелената спирала въобще не ми хареса, с нея все едно нямах спирала върху миглите.

# 652
Благодаря за отговорите за спиралите  bouquet

# 653
Жълтата спирала на ГР също не е лоша, за тези, които предпочитат силиконовите четки. Ефектът не е уау, но подчертава добре миглите, поне при мен. Аз обаче съм с гъсти, добавя само някаква дължина. И не е изсъхнала вече почти година.  Peace

# 654
  • Казанлък
Вчера ходих до Лили (Казанлък) . Консултантката ми каза, че намалението важи само за кремовете за ръце. Попитах защо е написано така подвеждащо и ми се тросна, че не било подвеждащо. Според мен влизат и лакочистителите, пилите за нокти, лосионите за ръце в категорията " грижа за ръцете".

# 655
Във Facebook бяха обявили промоцията, като отстъпка върху кремове, лакочистители и продукти за маникюр. Т.е. трябва да влизат и пили за нокти и лакове... Консултантката хич не е знаела за какво става въпрос май.  Rolling Eyes
Аз днес се сефтосах с ФДТ на Катрис - All Matt. Утре ще го тествам и дано да излезе сполучлив. Simple Smile

# 656
Консултантката те е излъгала направо

# 657
  • Стара Загора
При нас имаше намалени лакове... не влизах в Лили за промоцията, но мернах на места, където стоят лакове, че имаше жълтата кръгла табелка -20%.

# 658

За питащите за спирала на Голдън Роуз - тази при мен имаше прекрасен ефект за обем, подобен на класическата Лореалска, която е в подобна черна опаковка. Цената беше 3 лева и малко без намаление.
Не издържа много време обаче - след месец и 1/2 - 2 ползване всеки ден започна да поизсъхва стабилно и ефектът да се губи, но цената мисля позволява да се подновява  Peace

# 659

Аз днес се сефтосах с ФДТ на Катрис - All Matt. Утре ще го тествам и дано да излезе сполучлив. Simple Smile

Мисля, че няма да те разочарова  Wink
Някой ползвал ли е тази спирала - https://dam.loreal-paris.co.uk/ressources/afile/33675-5e35a-pict … culpt-mascara.jpg ?

Общи условия

Активация на акаунт