Място за боси стоножки - 10

• 138 595
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
Някой може ли да ми каже Tosca blu /става въпрос за боти/ дали си отговарят на номера?!
Пуснах едни на празна карта, но са с номер по-големи от този, който обичайно нося и се чудя дали да ги плащам?!

И аз влизам със същото питане Simple Smile Отговарят ли си точно Tosca Blu ?

# 106
Някой може ли да ми каже Tosca blu /става въпрос за боти/ дали си отговарят на номера?!
Пуснах едни на празна карта, но са с номер по-големи от този, който обичайно нося и се чудя дали да ги плащам?!

Нямам боти, имам тези обувки на марката - абсолютни точни, за тесен към нормален крак.

# 107
Здравейте!

Моля препоръчайте ми затворени спортни обувки на ЕССО, който да не пропускат при дъжд. За кой модели да гледам? Може и ниски боти.

Благодаря предварително!

# 108
Колко см е стелката?

# 109
Имам от преди 2 години апрески каримор,много топли и съм много доволна за без пари бяха направо.Тази седмица почти нямаше човек,които да не ме пита от къде са.А за малката съм взимала от летните модели много тежки,и даже се вмирисаха,нищо общо с качество и удобство.

# 110

Отговарят Peace досега не съм имала грешка с моя номер, вкл. боти

# 111
  • Бургас
Mомичета марката REDFOOT - http://www.redfootrevolution.co.uk/riding-boots/ говори ли ви нещо? Дали са им качествени ботушите, дали отговарят? За първи път ги виждам, а харесах доста от моделите.

# 112
  • София-Младост
25.5 я измервам, но с линия в офиса  Embarassed
За нормален и тесен крак, не стават според мен за широк.

# 113
  • София-Лагера
Тези си поръчах
http://www.amazon.de/gp/product/B010UL75GK?psc=1&redirect=tr … id=A3JWKAKR8XB7XF
Днес са ги намалили

# 114
# 115
Единственият коментар твърди, че са тесни, твърди и стегнати.

# 116
Днес си пуснах тези Бугати http://www.amazon.de/gp/product/B00VBJ93B6?redirect=true&ref … =ya_st_dp_summary. Бяха 29,99 евро.

# 117
  • София
 Здравейте момичета, може ли да се намери някъде код за немския амазон. Едни обувки на кларкс ме вадят очите от много време.. Миналата година ги бях поръчала от склада, но ги върнах (тока беше зверски надран) Сега са леко намалени, но ми се иска още малко да намаля цената, че с доставката идват около 160 лв. #Cussing out Мисля да тествам и номера с Прайм..за доставката, ама.. не знам... А и на едни ботички на УГГ съм се наточила..... #Crazy

# 118
  • гр. София
А какъв е номера с Прайм за доставката?  Blush

# 119
  • София
А какъв е номера с Прайм за доставката?  Blush

Доколкото съм разбрала, абонираш се, доставката е безплатна, после се отказваш преди да изтече пробният период... Embarassed
Досега винаги поръчвам директно до бг и си плащам доставката, но сега искам да сваля цената...
Не съм сигурна дали все още става... Confused

Общи условия

Активация на акаунт