Трябва ли да се притеснявам....

• 1 197
  • 6
  •   1
Отговори
Проблема е ,че от два дена  имам малко кръв след ходене по голяма нужда , нямам запек или диария , може би  само това ,че от  две седмици ходя малко трудно до тоалетна ,но всеки ден, така че не бих го нарекла запек.... кръвта е примесена с изпражненията и е розово - червена , даже реших първоначално ,че ми е дошло.
Съжелявам за цветното описание , но съм си голяма паника та реших да питам Вас за съвет ,трябва ли да ходя на лекар или да пробвам с  по меки храни първо newsm78

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 00:53 от jasmina_12

# 1
  • София (Възраждане)
Вероятно има някакво повърхностно разраняване или пък са някакви недълбоки хемороиди. Нужно е да се провери все пак от лекар.

# 2
Консултирай се с проктолог.

# 3
Ако са хемороиди ,което е мн вероятно дори и да е един и да е малък вземи мерки навреме ,защото от личен опит казвам ,че после е мн лошо ,особено пък след раждане.... ужасно е .Лекувай се докато не е станало хронично.Аз съм имала кръв , дори и да нямам запек.Не се плаши ,не е толкова страшно, не е болка за умиране,но като е съсвем в началото стига да се мажеш с някое мазило за хемороиди и вс ще е 6 за 3-4 дни.Хемороиди излизат и от тежък физически труд или претоварване, не е нужно да е запек. Но каквото и да си пишем тук само лекар след преглед може да каже какво точно е .Успех!

# 4
  • над кукувичето гнездо
На мен ми звучи като запек. Вода, киви, мандарини, грозде, ябълки, пълнозърнест хляб, кисело мляко,  движение и по-малко шоколад и сол. Ако не помогне - консултация с лекар. Ако си бременна, направо се посъветвай с лекаря си, защото и хрмоните влияят, както и някои чисто анатомични подробности в по-напреднали месеци, или приема на препарати с желязо при нисък хемоглобин. Peace

# 5
Благодаря Ви момичета , вече съм по спокойна , че направих грешката да чета в нет-а и ми стана лошо Grinning
Ще наблегна на течните храни и ако не мине на лекар .... а през това време ще мажа с крем за хемороиди , преди време имах един външен (но тогава нямах никаква кръв)  та имам  кремче под ръка

# 6
По описанието ми прилича точно на вътрешни хемороиди. Дори не знаех, че има такива докато не ми се появиха същите симптоми и не хукнах на лекар. И след всичките прегледи, рентгени и накрая колоноскопия се оказаха хемороиди. Това беше преди 8 години и повече не съм имала.

Но отиди все пак на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт