KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 315

За предсказанията - какво да кажа, времето ще покаже,
нас, ако питат, за колко Нови години си го пожелавахме и предричахме  Joy Joy Joy

Аз го сложих написаното само за сведение. Иначе много-много взех да не вярвам на такива новини.  Grinning Grinning

То ще се чуе.  Wink

За Али би било прекрасно. Вече е голям, разбира и истински ще му се радва на бебето. Пък и ще помага.

Както си решат. Само да ги виждаме по-често.

# 316
Нека сме осветлени кой какво предсказва! Пък и предсказанието е хубаво и чакано! Heart Eyes Grinning Hug

# 317
Ехоооо,  хулиганитеееее!!  Heart Eyes Heart Eyes

Честита ни нова година на всички, да сме живи и здрави, по-добри през новата година, а и не само. Wink Здравето е най-важното, другото се оправя с времето.  Peace

Не съм влизал от месеци тук  Shocked, гледам сте изписали и много теми, нищо, продължавайте.  Hug

Я, кажете с 1-2 изречения има ли нещо ново с хулиганите, някакъв нов проект с Кенан и така.. Simple Smile
Обичам Ви!  Heart Eyes Heart Eyes

# 318

От архива

В архива съм стигнала до лятото на 2012 и тогава се появяват първите информации за КД и Кенан и Берг като бъдеща екранна двойка.

Първото съобщение, което съм превела.

31 юли 2012

Тойгар: Продължава работата по музиката към новия сериал.

Сема: Очакваме я с нетърпение. Нека вдъхновението бъде с теб.

Тойгар:  Малко различна стана от това, което съм правил досега, но е хубава, не се притеснявайте. Поздрави.

Сема: Нямам никакви притеснения. Знам, че ще е хубава.

......................

9 август

От туитър профила на продуцентите на новия сериал

Ay Yapım @ay_yapim

''KARADAYI'' çok yakında atv'de başlıyor....

KARADAYI започва много скоро по АТВ.

.......................

12 август

Еylem canpolat  (една от сценаристките)

КД ще започне от септември по АТВ. Това е проект, в който вярваме и целият екип хвърля много усилия за реализирането му. Очаквам с нетърпение началото.

..................

Туитър

eylem canpolat

В офиса - време за Karadayi. Прехвърляме дните, сцените, епизодите, героите. С всеки изминал ден сериалът придобива все по-ясни очертания.

................

Има една новина за КД в туитър, от която взех само едно изречение, защото другите неща са вече известни.

Bergüzar Korel bir savcıyı canlandıracak.  

Бергюзар Корел ще бъде в ролята на прокурор.

...................

Тук сме почнали да нищим ще има ли любофффффф и като каква точно ще е.  Grinning Grinning Grinning

Цитат
После кажете, че мислите не се материализират.    Спомням си, че преди година още давахме идеи каква да бъде следващата й роля. И съдия, адвокат, прокурор...нещо в тази сфера беше сред споменатите неща. Аз лично точно за такава роля си мечтаех, макар че ми се искаше действието да се развива наши дни

Цитат
Хем нещата вървят в посоката, за която мислим,    хем  не съвсем!  Ако тя е прокурор, а той лошо момче (поне според закона) все по-малко вероятни стават и  химията  и голямата любов   между тях,  и целувките.

Цитат
Ааа не е така. Точно тука е  интригата. Престъпник-прокурор, по принцип трябва да са от двете страни на барикадата, но любовта не пита.      

Ще има много целувки, и още толкова угризения от страна на хубавата и принципна прокурорка. Но аз не мисля, че Кенан ще е някой закоравял престъпник, по скоро жертва на съдебна грешка или нещо такова.

Аз имах някакви очаквания за такава роля, само се колебаех дали през 70-те в Турция жените са се изявявали на това поприще.

Цитат
От вашите уста, право в главите на сценаристите! Извинявайте, че изразявам притесненията си на глас    ама взех да си мисля - да не би  взаимоотношенията им да останат само служебни?!    
 Да не би Берги (като женена жена) вече да се откаже от любовните отношения на екрана и да си ги
 запази само за в къщи?!

Цитат
Аааа, това вече е друго. Моите предположения са при условие, че ще играе пълноценно, при другия вариант-да, ще хвърли всички сили да го вкара Кенан доживотно в затвора, хич няма да й е до любов.

Но трябва да се знае, че сериали, в които по сценарий в центъра стои любовна история нямат успех, ако между екранните партньори няма химия, някаква магия, която да увлече зрителите. Така че Берг би трябвало, познавайки сценария, да си е направила сметка какво може и какво не може да се позволи. Аз понякога им се чудя на турските момичета, за феновете на Х и Б става дума, не за другите, които очакват сериала- хем искат сериалът да има голям успех, хем да нямало целувки и много чувства между героите. Ами то не става така.

Цитат
Че ще има любов, и аз съм сигурна!   Май нито един турски сериал не минава без любовна история, дори когато е в жанра "екшън".  Това, върху което размишлявам е: - Дали любовната история ще е в центъра на сценария, или ще е само хубаво украшение?! И каква ще е ролята на Мелике в любовната история    тройка ли ще си заформят?!

Цитат
Според мен любовната интрига няма да е между Кенан и Берги, а между Кенан и Мелике .   Между другото последните са добра екранна двойка.  Берги остава арбитър (т.е. прокурор  ) и в нея не се влюбва никой.  Така че няма смисъл да се редят пасианси.
 Joy Joy  Не е лесно да си витаещ в облаците  фен на Халит /бележка моя/

Цитат
Въпросителни около това коя ще бъде любимата на Кенан няма-  Берг!

.............................................

Първите колажи с Берг и Кенан  Grinning

.......................................

24 август

Неслихан: Първи ден на снимачната площадка на КД.

Ейлем : Успех! Дано бъде снимачна площадка изпълнена с радост, забавление и късмет. Сърцата ни са с вас.  Божее, сякаш съм се влюбила. Сърцето ми започна да бие ускорено. Дано не ни напуска късмета. Дано работата ни бъде посрещната добре от зрителите.

Нешлихан: Най-после отново ще работим заедно. Много съм щастлива. Спорна работа. Целувам ви.

Ейлем: И ние много се радваме. Спорна работа. Късметът да е с вас.

....................

Първите афиши

....................

Първите промо клипове са излезли

10 септември

Много ми харесва всеотдайността и пламъкът, с които играе Кенан. Дано всички от екипа са така. Мисля, че са доста сплотен екип и държат на своя проект. Сценаристките, двамата режисьори и композитора веднага пуснаха фрагмана и в туитър.

......................

Първата  серия на КД е в ефир

8 октомври 2012

От сърце желая успех на Берг и Кенан. Няма да е лесно. Този сезон новите сериали трудно си пробиват път, но имам добро предчувствие за тях и целия екип.

Сценаристките са писали в туитър, че са изгледали първи епизод и са много развълнувани. Получило се е нещо прекрасно, според тях. Всички от екипа, които имат туитър профили, са отбелязали започването на КД довечера и си пожелават успех. Личи си колко се вълнуват. Дано изгледат заедно първа серия и да излязат снимки в пресата.

От съобщения на потребители в туитър става ясно, че предните дни Али и Халит също са били на снимачната площадка.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 22:14 от varna_2

# 319
Геймърче,  Hug Hug Hug хубави пожелания, кака, си ни наредил, мерси!   Heart Eyes

По интересни новини от главните хулигани няма. Това сватби, бебета или нови проекти са тема без инфо. Убре курорте  е при тях налице.  Party Party Party
останалите по нисичките хора от екипа  Laughing Laughing Laughing Laughing борят се кой както може, на този етап нищо съществено.  Peace

------------------
Слънце,  Hug Heart Eyes мерсаж за архивите... спомените са хубаво нещо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Черпя те с любима фотка на актуален за сезона колаж  Laughing

------------------

Имам питане  Praynig Praynig Praynig

В ИГ попаднах на видео от филм с участието на Х. Ергенч,  Т. Корел, Х. Корел и И. Йозшенер ... тез познах  Peace ама не и филма  Rolling Eyes  Rolling Eyes Rolling Eyes
https://www.instagram.com/p/BAAtq4rHLep/?taken-by=halitergencfanspassionated

Под видеата само пише, че Халит играе сертаки  Laughing Laughing Laughing
Кой е филма?

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 23:45 от g_georgieva08

# 320
Този път нема се редактирам  Stop ще пиша за йетер -бетер  ooooh! ooooh! ooooh!

Пуснах си началото.  Peace Първо до 5-6 минути не гледах филм, а подобие на видеореализация  Laughing Laughing Laughing както и Пелинчето казва (не знам името на актрисата й) нашата приказка  Grinning Видео с картинки, как се запознали, как се гаджосвали и как се оженили... сонра едно момченце...  шимди бременна в 8 месец.  Laughing Дотук добре, ама после  ooooh! няма друг такъв образ като щуравия нийде другаде. Музиката на филма, погледите му, поведението, което прилага над жена си и детето ... психарска работа  Shocked Дотолкова им е навредил на мозъците вече - явно, че дечкото чак завързал съученичката си в черен чувал и хвърлил в казана за боклук  Shocked Shocked Shocked Shocked ииии отказах се да гледам.  Naughty

# 321
Shocked Shocked Shocked Shocked ииии отказах се да гледам.  Naughty

Еее, защо се отказа...на мен тъкмо ми стана интересно  Laughing Laughing Laughing Значи хорър се очертава  Thinking дано да го развият интригуващо.

Радвам се , че нашето Геймърче се е включило  Hug Пожелавам му успешна Нова Година  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мерси за архива на Варничка  bouquet Интересно ми беше да ви прочета.

Цитат
Цитат
Според мен любовната интрига няма да е между Кенан и Берги, а между Кенан и Мелике . Между другото последните са добра екранна двойка.  Берги остава арбитър (т.е. прокурор  ) и в нея не се влюбва никой.  Така че няма смисъл да се редят пасианси.

Това предположение обаче ме разсмя  Joy

Казвам лека нощ с най-добрата екранна двойка, която някога съм виждала  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 322
Добро утро и хубава събота!
 Hug Hug Hug

От архива

17 декември 2012, понеделник

Коментари в туитър по време на излъчването на епизод 11

Има три причини, поради които гледам КД- Бергюзар, Кенан и бащата на Фериде.

Целият екип на КД е много успешен, начело с Бергюзар, Кенан и Четин

Поздравления за Ay Yapim, че събра Бергюзар и Кенан в общ проект-много си подхождат като двойка

В красотата на Бергюзар има нещо специално, излъчва благородство.

Много харесвам БК. Много е красива, но в същото време толкова скромна и непретенциозна.

БК играе много хубаво, има прекрасен поглед.

Години наред гледахме излъчващите невинност очи на Тюркан Шорай, а сега гледаме теб , БК.

Скъпата ми Фериде, как й се насълзиха красивите очи, когато каза на Салих: „Остават две седмици до заминаването ти, нали.“

Бергюзар и Кенан имат страхотни усмивки и тези игриви погледи ...като влюбени гимназисти са.

Казвам БК и тук спирам. Не е лесно да се продължи с думи.

От дълги години не съм гледал толкова хубав сериал. Бергюзар и Кенан са върхът. Аплодирам ги.

И ние като Фериде се влюбихме в Махир, толкова добре играете влюбена жена, г-жо Бергюзар.

БК прави страхотна роля в КД.

Г-жо Бергюзар и тази вечер бяхте прекрасна, както винаги.

Красота, благородство, това изражение на лицето, тези сладки усмивки, душица си, Бергюзар Корел, душица

Хиляди благодарности на Бергюзар и Кенан.

Прекрасна си, Бергюзар. Как добре го сложи на мястото му Тургут.

Заради БК започнах да харесвам името Фериде

Обичам жените, които имат излъчване на дами, които са нежни, грациозни, мили. Като БК.
Страшно ми харесва.

Кой каквото ще да казва- Бергюзар и Кенан играят страхотно

Никой не би се справил по-добре от БК с тази роля.

Гледаме с майка ми  БК и  две минути повтаряме“ машалла“. Скоро ще ми се роди племенничка, даже не успях да кажа „дано прилича на Бергюзар“

И още много, много...

19 декември 2012 година

Излиза фрагманът на епизод 12 и разлюлява форумите, защото никой не е очаквал първата целувка да дойде толкова рано, а още по-малко пък строгата и благопристойна съдийка да вземе инициативата в свои ръце.  Grinning Grinning Grinning

Гълъбчетата се целуват, а Назиф баба реди стихове.

"Днес за първи път ме изведоха на слънце и за първи път в живота си с изненада усетих небето толкова далече от себе си, толкова синьо, толкова необятно. Не помръдвах. С уважение седнах на земята и опрях гръб в стената. В този миг не мисля нито за капаните на живота, нито за скандалите, нито за свободата. Само земята, слънцето и аз- щастлив съм!"

Всички в турския дизи форум са в приятен шок от фрагмана.

Едно хубаво мнение, което тогава съм превела.

Фрагманът и аз, Махир и Фериде, една изключително подхождаща си двойка, а такива рядко се срещат в сериалите. Толкова добре пренасят на екрана хармонията , химията между тях. Не мога да се наситя да ги гледам.

„Своенравната и сладка“ /така се пееше в песента, която изпълниха за рождения й ден/ съдия Фериде, която върши професионално своята работа, смела, дръзка жена, нещо, което излъчва и осанката й. Но любовта извади детското в нея и сега виждаме другото лице на съдия Фериде. Всичко в нея говори колко безнадеждно влюбена е, колко е щастлива. Госпожо Бергюзар, прекрасно показвате всичко това.
Нещата всъщност ще започнат, когато стане ясна истинската самоличност на Салих. Надявам се, че ни предстоят вълнуващи серии. От този момент нататък са ми интересни ходовете на Махир, искам да гледам сцени, наситени с емоции. Както се вижда от фрагмана и той не е безраличен към Фериде.
Фериде не беше особено щастлива по време на помпозното парти, което й направиха за рождения ден, очите й все търсеха Салих, разбрахме, че не й харесва такава показност, подобни неща не я правят щастлива. Много повече я радват простичките, скромни неща. Там, където човек се чувства щастлив, там, където чувства сърцето си леко и волно, това място за него е по-хубаво и от най-големите дворци.  След бляскавото парти светлината в очите на Фериде помръкна, беше нещастна, а след скромния обяд с чай и с Махир, седнал срещу нея,с очите си ни показа  колко е щастлива. Ето на това казвам любов.

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 10:01 от varna_2

# 323
Добро утро! Hug Hug Hug

Варна ме върна към атмосферата на първите серии на КД!

Берг, Кенан и всички останали от екипа, с работата си, успяха да ни накарат да забравим, че
действието се развива през 70-те години. Мисля, че това е един вид и трик от страна на сценаристите.
От една страна - зрителите, родени и израснали в онези години стават за миг съпричастни към действието и атмосферата предизвиква хиляди спомени. От друга страна те показаха много от негативните страни на действителността в Турция, защото под слънцето и към днешно време - нищо ново  - съдебната система,  другите сфери на обществения живот/да си спомним и приюта, където е живяла Белгин - случката с директора, професорът в университета, който беше заставен да изключи Осман и т.н/. Семейните  отношения на хората - различни прослойки - двете семейства - два различни свята, лицемерието на един министър, за който най-голямо значение имат парите и властта...Теми, които са по-актуални от когато и да е...Особено първите епизоди...като прибавим и красивата прокурорка и Салих Ипек, който лъже и зрителят трепери с него да не бъде разкрит... Grinning Grinning

# 324

Всъщност си припомних колко хубаво е очакването на нов проект, в който знаеш, че ще участват твои любимци. Хаосът на първите новини , къде верни, къде не, опитът да се ориентираш в морето от слухове, догадките, предположенията каква точно ще е историята, след това появата на вече по-достоверна информация, тръгването на проекта и влизането в седмичната въртележка-  фрагмани, подсказки, резюмета, новите серии, онлайн гледането, коментарите...Много хубава емоция носи всичко това. И особено, ако откачалките сред феновете на главните актьори са незабележимо малко. Мисля, че  приятното чувство, с което бяха съпроводени трите години на КД, нямаше да бъде същото, ако почитателите на Берг и Кенан не бяха толкова позитивни и чужди на фенските изстъпления. Пожелавам си в новите проекти Берг да си партнира с актьори, чиито фенове са като тези на Кенан.

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 10:32 от varna_2

# 325

Имам питане  Praynig Praynig Praynig

В ИГ попаднах на видео от филм с участието на Х. Ергенч,  Т. Корел, Х. Корел и И. Йозшенер ... тез познах  Peace ама не и филма  Rolling Eyes  Rolling Eyes Rolling Eyes
https://www.instagram.com/p/BAAtq4rHLep/?taken-by=halitergencfanspassionated

Под видеата само пише, че Халит играе сертаки  Laughing Laughing Laughing
Кой е филма?

Сериалът е Zeybek atesi от 2002 година.

...............

Галка, и на мен не ми хареса дизито на Душко и Пелин. Всичко е прекалено пресилено и измислено. Не че го гледах целия епизод, но на мен обикновено 20 минути са ми достатъчни.

# 326

Добро утро, сладурки!  Hug Hug Hug Heart Eyes

Всъщност си припомних колко хубаво е очакването на нов проект, в който знаеш, че ще участват твои любимци. Хаосът на първите новини , къде верни, къде не, опитът да се ориентираш в морето от слухове, догадките, предположенията каква точно ще е историята, след това появата на вече по-достоверна информация, тръгването на проекта и влизането в седмичната въртележка-  фрагмани, подсказки, резюмета, новите серии, онлайн гледането, коментарите...Много хубава емоция носи всичко това. И особено, ако откачалките сред феновете на главните актьори са незабележимо малко. Мисля, че  приятното чувство, с което бяха съпроводени трите години на КД, нямаше да бъде същото, ако почитателите на Берг и Кенан не бяха толкова позитивни и чужди на фенските изстъпления. Пожелавам си в новите проекти Берг да си партнира с актьори, чиито фенове са като тези на Кенан.

Дано, Варничка, дано!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  Дано ти се сбъдне пожеланието!

# 327

ЧНГ, ХулиганитИ!  Hug

На всите хулигани здраве и щастие, а на Батю и Кака заедно във филм, ако не ги затруднява молим  Wink и поотделно в ново дизи!  Popcorn

Специално на тоз хубав човек да дефилира в костюм на дамат и да изиграе един зайбек на Синемче!

А Кралят нереде е по празниците?!  Wink

# 328

А Кралят нереде е по празниците?!  Wink

Пращаха го в Америка, ама май си е в снежен Истанбул.

# 329
Пращаха го в Америка, ама май си е в снежен Истанбул.

Варна,  Hug
А хааа!  Wink Играли са си на криеница с папарацитИ.

пп - Упс! Чета по-горе, че почнало дизи на Душко Джанджаазъмов. И пак психар ще го играе.  #Crazy Този сезон май на такива наблягат?  Thinking В Hatırla Gönül (дето го гледам язе) е такъв горе долу сюжета. Ама май не им се харесва на зрителите, че ще е до 13 болюм садедже?  Confused

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 11:11 от selfie

Общи условия

Активация на акаунт