KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 555

Халит: Това са семейни неща. Разбирам любопитството ви, но не искам да говоря много за това.

Прави са си известните да искат да запазят тези съкровенни моменти за тях си.  Peace
Публиката сме си любопитни свраки, но и журналистите такива глупости съчиняват, наистина все едно са били зад завесата в хола на Кенан  Joy Откъде ги знаят тези подробности. Хайде за свещите и розите комшиите може да са видяли да ги носят, доставчиците може да са споделили, но останалото си е тяхна емоция. Явно само Синем е била "изненадана" ...Джихангир, че и в цял Истанбул отдавна го чакат това заветно предложение  Laughing

Ех, неговите очи сме ги виждали как блестят на светлината от свещите...  Heart Eyes
И нея сме я чували как вика "евет"..."евет"  hahaha hahaha hahaha

# 556

Бележка на журналистката Рахшан Гюлшан

Предната вечер се качих на такси в Лас Вегас. В разговора ни с шофьора споменах, че живея в Истанбул. Очите на младежа светнаха: "Майка ми много иска да посети двореца Топкапъ. Даже събираме пари в момента."

Разбрах, че шофьорът е от голямо мексиканско семейство. Майка му постоянно гледала ВВ. Била влюбена в Халит Ергенч и най-голямото й желание било да види Истанбул.

Този неочакван диалог от една страна ме зарадва, а от друга натъжи. Зарадвах се, че една турска продукция, един проект, създаден с усилията на нашите актьори и всички работещи на снимачната площадка се посреща толкова радушно по света. Но от първото излъчване на ВВ рейтинг системата така се промени, че скоро ще бъде невъзможно такива качествени продукции да постигат добър рейтинг.

Въпреки това фактът, че сме свидетели на успеха на един такъв сериал, е повод за много голяма гордост. Хубаво е, че и Мерал Окай видя този успех преди да си отиде от този свят.

# 557

Публиката сме си любопитни свраки, но и журналистите такива глупости съчиняват, наистина все едно са били зад завесата в хола на Кенан  

Обаче и никой не се чувства длъжен да се извини за предишните подобни фалшиви новини. Пишат си пак, все едно не са пускали вече сто пъти известия, че й е предложил брак. Ни лук яли, ни лук мирисали.

Следващата новина ще е, че я е запознал със семейството си.  Joy

Макар че последователността би трябвало май да е обратна.  Grinning Grinning Grinning

# 558
Today it's OUR day..it's KARADAYI day!!  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Нека почива в мир!

# 559
"When everything breaks down and I feel like giving up, I wish I had one more hug from you to give me protection and strength!!"

Today it's OUR day..It's KARADAYI day!!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 560
  • Варна
Айдееее, пак се сгодихме. На мен ми прилича на партенка, ама нищо - айде, честито за n-ти път.

# 561

Иремка днес в кафето на Берг  Heart Eyes

Айдееее, пак се сгодихме. На мен ми прилича на партенка,

Струва ми се, че този път е сериозно  married ...но Кенан бей като се завърне с африкански тен ще каже вар или йок  Wink няма да успее да им избяга на репортерите  Joy

# 562

Струва ми се, че този път е сериозно.  

Косенце, толкова банално предложение за женитба са изфабрикували, дето се вижда във всеки втори филм. То затова така са го написали, за друго не им е стигнало въображението. Че и паднал на колене даже.  rotfImbo

Ако беше истина, щеше да има поне един специфичен детайл, нещо различно от това, което може да напишеш и без да имаш сигурна информация. Това, което са пуснали, може да се напише за всяка една двойка. И, ако наистина са в Африка, защо да не й предложи на спокойствие там, примерно, а на Нова година.

# 563
Привет в деня на "Карадайъ" Hughttps://www.facebook.com/100010547924868/videos/136391473389116/ love001 love001 love001Ами тя работата на журналята заприлича на "Лъжливото овчарче",вече и истина да кажат,никой не им вярва. Joy Joy Joy

# 564

Grinning Heart Eyes

Скрит текст:

Струва ми се, че този път е сериозно.  

Косенце, толкова банално предложение за женитба са изфабрикували, дето се вижда във всеки втори филм. То затова така са го написали, за друго не им е стигнало въображението. Че и паднал на колене даже.  rotfImbo

Ако беше истина, щеше да има поне един специфичен детайл, нещо различно от това, което може да напишеш и без да имаш сигурна информация. Това, което са пуснали, може да се напише за всяка една двойка. И, ако наистина са в Африка,
защо да не й предложи на спокойствие там, примерно, а на Нова година.

Едва ли  цялата сценка съчинена от журналята с падането на колене е изиграна  Thinking а защо пък не  Joy

Просто вчера така ми се даде  Wink  Grinning ...че е вероятно да са избрали символиката на новогодишната нощ като ново начало, както и това, че двамата са заедно от една година  Heart Eyes
Офф... ама тя наистина много се изтърка тази история с пръстена и предложението и стана като на лъжливото овчарче  hahaha

Кенан бей им каза на репортерите да не изпреварват събитията, всяко нещо ще му дойде времето  Peace

# 565

И да не е направил предложение Кенан вече има готов сценарий, само трябва да осигури реквизита и да изиграе останалото. И Синемка си знае какво да прави. Първо изпада в шок, после рони сълзи, крещи от радост,  хвърля се на врата му, вика "да".   Joy Joy

# 566
В деня на КД една снимка на един голям тандем!

https://www.facebook.com/844269435586191/videos/vb.8442694355861 … ype=3&theater

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 20:22 от ВГ

# 567
август 2012-та година - първата обща снимка на екипа на Карадайъ  Heart Eyes

3 years
115 episode
69 awards
simply LEGEND
KaradayıBir EfsaneTekrarlanmaz

# 568
Ей го Манго Джери  hahaha hahaha

с нова визия  Grinning

# 569
Добро утро!  Hug Hug Hug  Heart Eyes

Бергюша в кадър, а дечко й зад прозорец.  Laughing Laughing

Да напомним, ако има желаещи за гледанка,  че днес започва дизито на Мурат и Мерием, онова дето май ще става кралица.  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт