KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Много трудно ще си го дадем Кенан на екранна партьорка ,
 която не се казва Бергюзар Корел. Joy Joy Joy

# 586
Галка, гледа ли "кралицата"?

Много ми хареса първата серия. Направо не е за вярване. Хубаво са го казали хората "никога не казвай никога".  Joy Бях убедена, че нищо с Мерием не съм в състояние да гледам, но изобщо не ме подразни.
Два часа и половина без прекъсване не ги усетих. Специално браво на "режисьорите" и оператора. Режисьорите правеха ВВ. Личи си, че са хора с талант.

Другото важно е,  че всички актьори във второстепенни роли ми харесаха. Нещо, което ми липсваше при другите нови сериали, на които изгледах по една серия.

Фунда също е ОК. Играе жена на Мурат.

Така че, може да се каже, че си намерих сериал. Хи-хи.  Peace

# 587
Варничка  Hug хубави отзиви си написала за новото дизи, непременно ще го гледам щом мога  Peace

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 23:15 от косе-босе

# 588
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Много трудно ще си го дадем Кенан на екранна партьорка ,
 която не се казва Бергюзар Корел. Joy Joy Joy

Joy

Ще бъде чок зор  ooooh!

...но ще се оглеждаме  Wink  Laughing  Laughing

# 589
Кралицата не я видЕх  Grinning Фърчах по задачи и главата ми не тамам за филми, но щом  казваш, че става, Варничка,  Heart Eyes Hug ще му метна едно очо... някой ден и аз като косева   Peace

Доколкото разбрах превод на бг ще има  Peace така, че ще чакам.  Grinning

# 590
Добро утро на всички!  Hug Hug Hug

Едно видео, за да се усмихнете.
 Grinning

Едно хубаво събуждане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 591
От архива

Eто думите, с които Берг е отбелязала в ИГ рождения си ден през 2013 година.

Сякаш нищо не се е променило ...

Здравейте, всички!

Не съм слагала отдавна снимки. Не ми дава сърцето да споделям по този начин хубавите неща, които виждам или ми се случват, докато слушам непрекъснато какво преживяват хората в Египет и Сирия.Понякога дори се срамувам, че аз съм жива.  Но днес е рождения ми ден. Отиде си още една година от живота ми. Чета хубавите ви пожелания и послания и се чувствам много щастлива. Наистина е така! Още веднъж благодаря на всички за любовта, за това че ви има. Ако има в сърцето на Аллах специално място за мен, колкото и да е мъничко то,  към молитвите, които отправям всеки ден прибавям и нещата, които си пожелавам днес. Едва ли ще имам настроение да споделям снимки още известно време... заради малките същества, на които отнемат правото на живот, без те да имат представа защо ... заради тези невинни душици. Изпращам на всички своята любов. Бергюзар

# 592
Привет!  Hug Hug Hug

Едно видео, за да се усмихнете. Grinning

Варничка  Hug наистина ме усмихна това видео  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 593
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много е хубаво видеото. Варничка ми усмихна още сутринта с него. Благодаря много!  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ето още малко спомени и усмивки... накуп.  Hug bouquet

# 594
# 595
Гледам, че "кралицата" не се е представила много добре в рейтингите и няма възторжени отзиви. На мен защо ми хареса.  newsm78 Joy
Не ми изглеждаше толкова "турски", колкото другите нови сериали.
Около 40 минути действието се развиваше във Франция, имаше доста реплики на френски и на английски, за които бяха сложили субтитри на турски и това може да е досадило на хората. А и самата серия беше ужасно дълга. Повече от два часа и половина. Много бързо се разви действието. Даже неестествено бързо, но на мен ми хареса, защото не обичам въведението и представянето на героите да се точи много. Но за турците може и да е било културен шок, че Мерием на сутринта се запозна с Мурат, а същата вечер спа с него.  Joy "Алла-алла" са викали хората пред тивито сигурно. Grinning

Наистина вкусът на турския зрител се превърна в пълна мистерия. Ако удариш бингото, удариш. Ако не,  аут и да заповяда следващия сериал.  Grinning Grinning Grinning

Фунда пак фучеше снощи.  Joy

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 14:54 от varna_2

# 596
  • Варна
Фунда на средната картинка вдясно гледа като женския Терминатор. Simple Smile

# 597

Наистина вкусът на турския зрител се превърна в пълна мистерия. Ако удариш бингото, удариш. Ако не,  аут и да заповяда следващия сериал.  Grinning Grinning Grinning

Аз мисля, че вече са много разглезени и презадоволени откъм тв сериали  Crossing Arms...я, да им пуснат само един , като на нас "Стъклен дом"(Джам сарай  Mr. Green) за енти път ...да ги видим после как ще се радват и ще зяпкат всичко  hahaha Joy Joy Joy

Може би във връзка с започването на сериал с Мурат Й. или просто защото ги харесват двамата Grinning Heart Eyes  Heart Eyes някои от фен страниците на Кенан припомнят тяхното приятелство

# 598
Кенан днес.

Поне така пише.

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 20:24 от varna_2

# 599
Тези също, интересно от къде са? Дали са се върнали от Африка? Simple Smile love001 love001 love001

Общи условия

Активация на акаунт