KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Черно, вишнево... днеска съм така  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes

# 61

Гледам в ТТ  само трупове  Joy ...Чаатай и Кенан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 62

Чачи се е барнал в любимия ти цвят за Батю, сестро.  Wink Laughing Hug

# 63
Черно, вишнево... днеска съм така  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes

Чачи се е барнал в любимия ти цвят за Батю, сестро.  Wink Laughing Hug

Знаиш ти, знаиш

# 64
И черно-бели няма да отажеш  Wink Heart Eyes Heart Eyes

# 65
дават ли го по някоя телевизия?

# 66
И черно-бели няма да отажеш  Wink Heart Eyes Heart Eyes

Ти поне си ми голяма сестра,  Heart Eyes имай милост ... кажи, че ми редиш красота по две...

# 67

Не, Пипи  Hug това е премиерата , сега ще гледат филма  Heart Eyes

Лейла смени тоалета  Peace

https://www.facebook.com/479245968759762/videos/1142271075790578 … video&theater

# 68

Не, пипи,  Hug фотки излизат предимно в Т и ИГ  Peace

# 69
# 70
# 71
Който продължава с коледните сладки вижда и още татлъ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
Добро утро и хубава седмица!

От снощи

.............................

Репортерите са уловили Кенан и Синем в Джихангир. На въпроса: "Вярно ли е, че сватбата ви щее в чужбина?" Кенан е отговорил: "И какво ще стане, ако е в чужбина или ако не е в чужбина."

Репортерите продължили дълго да вървят по петите им и Кенан казал: "До вкъщи ли ще ни преследвате?"

https://gecce.com/fotogaleri-sinem-kobal-ile-kenan-imirzalioglu- … -olsa-ne-olur?p=1

# 73
От архива

октомври 2011

Едно от любимите ми видеа с Берг и Али

Глас зад кадър: Не остана незабелязано колко много прилича Али на баща си!
Шоуто на малкия Али пред камерите и микрофона! На коя красавица от сериала, в който участва Халит Ергенч е почитател Али? Бергюзар Корел разкри, че Али смята, че всеки, който се появи на екрана в исторически костюм е баща му.

В този период Бергюзар Корел не участва във филмови продукции, дала си е почивка и прекарва цялото си свободно време със сина си. Срещаме ги в парка в квартал Бебек.

Берг: Разхождаме се с Али. Няколко дни бях доста заета, имах работни ангажименти. Днес сме цял ден заедно.

Глас зад кадър: Както разбрахте, Халит Ергенч е на снимачната площадка, а госпожа Бергюзар  използва хубавото време, за да заведе сина си в парка. Веднага забелязваме обичта на Али към животните. Вижте го само, пред него е едно огромно куче, но той изобщо не се страхува. Значи майка му отсега го е възпитала да обича животните. Вижте как се приближава до кучето, за да му се полюбува. Али е много сърдечно дете. Веднага си намери приятел в парка.

Берг: Какво прави твоето приятелче?

Глас зад кадър: Междувременно вниманието ни е привлечено от невероятната прилика на Али с баща му. Направо му е одрал кожата.

На Али много му харесва репортерския микрофон. Отсега си личи какъв ще стане като порасне.

Репортер: Когато видя цветното лого на Шоу ТВ, Али забрави за татко си.

Берг: Хайде, ела тук. Остави микрофона. Не пипай, не пипай. Дааа..Днес цял ден сме заедно, сутринта закусихме заедно с баща му…

Али: Има цвете…

Берг: Цвете има, да…Но нека поговоря малко с репортерите и после ще видим цветето. Съгласен ли си?

Али почва да удря по микрофона

Берг: По-добре не  удряй по микрофона, когато го удариш, прави “пук-пук”. Знаеш ли това?

Глас зад кадър: Нашият непослушко не стои на едно място. Майка му непрекъснато тича подир него.

Берг: Порасна, голямо момче е вече, изобщо не се спира, пълен е с енергия ... Ела, ела за минутка...Чакай, чакай, стой тук. Ей сега ще отидем в парка. Я ела да те взема на ръце.  Виж, виж, виж...

Глас зад кадър: В това време към нас се задава едно голямо куче.

Берг /към репортера/: Ами ето такава минава деня с него. /към Али/ Сега ще отидем при кучето.

Глас зад кадър: Да попитаме какви планове имат за Али.

Берг: Искаме да израсне на обикновено място, като всички други деца. В обикновен квартал, там, където живеят обикновени хора. Само това. Искаме да има нормален живот. Нищо особено, извънредно не правим за него. Както другите деца растат, така и той.

Глас зад кадър: Бергюзар Корел споделя, че за Али всеки, който носи исторически костюми на екрана, е баща му.

Берг: Когато види баща си на екрана, се въодушевява. Започва да вика „татко“.  Но има нещо друго. Какъвто и исторически филм да гледаме, даже и чуждестранен, види ли някой, облечен в костюм, казва: „Ааа , татко!“. Сега сме в такъв период. Опитвам се да му обясня, че са различни хора.

Глас: Научаваме също, че Али е почитател на една красавица от сериала, в който участва баща му.

Берг: Познава Мерием. Като я види на екрана, казва: „Ааа, момиче!“. Такива работи. Вчера бяхме на снимачната площадка на ВВ.  Много добре се разбира с всички там. Той е талисманчето на сета.

Глас:  Али и тук не спира да повтаря „татко“.

Али: Татко, татко...

Берг: Татко, така ли? Той е влюбен в баща си. Много го обича.

Али: Татко, татко...

Берг: Татко ще дойде, майче. Изгоряхме сега. Има да се чудя как да му отвлека вниманието от баща му.  Татко, мама, баба...Всичко казва. Познава и животните.

Глас: Бергюзар Корел споделя, че иска да се порадва на майчинството, затова няма да работи известно време.

Берг: Искам да бъда с Али. За януари се готвеше някакъв проект, но много се забавиха нещата, а и не искам да започвам през януари. Желанието ми е да си бъда само с Али.

# 74
Добро утро и щастлива празнична седмица!  Hug Hug Hug

Краля към принца!  Laughing Laughing Laughing Ах, Кенан...ах, Чаатай... Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт