KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Днес има информации, че ей тия трима хубавци се връщат на екран през 2016 с любезното съдействие на бай Керем. Работело се по сериалите, но тъй като били възможни промени, всичко е строго секретно. За Кенан обаче било ясно, че действието в новия му сериал щяло да се развива в наши дни. Сценаристките Ece Yörenç и Melek Gençoğlu, които досега работеха в екип, тази година щели да се завърнат с отделни  проекти.  Къванч щял да прави и филм с Ай Япъм.

http://www.ekranella.com/haber/kenan-kivanc-cagatay-uclusu-2016-da-ekranda

Ха дано само това да са маникенчетата на чичака с парите за този сезон... моля сЪ, моля Съ, моля сЪ  Praynig Praynig Praynig ... пък ако вземе и сладуша да се присъедини към някой от тях... мале-мале  Crazy Crazy Crazy

# 361

Да видим кой от тримата е изтеглил от баницата с късмети "сериал по сценарий на две бели птици"  rotfImao rotfImao

Нищо не пишат за нашите приятелки, ама и те загряват на линията.

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама тя да ти кажа, слънце, и лелка Едже не лъже... същата е 

Точно за това си мислех, че в пресата не пише за тях, но и те дадоха заявка, че са взели да си почесват ръцете

# 362
За Чачи някоя роля на влюбен, за Киво нещо бехлюлско, а за Кен таби ки кахраман!  Peace Сори, Варна,  Hug ама Батю да се занимава с щерка тинейджърка олмаз!  Naughty Жив ухажьор няма да се завърти около девойката.  Confused

# 363
За Чачи някоя роля на влюбен, за Киво нещо бехлюлско, а за Кен таби ки кахраман!  Peace Сори, Варна,  Hug ама Батю да се занимава с щерка тинейджърка олмаз!  Naughty Жив ухажьор няма да се завърти около девойката.  Confused

Ахахаха  hahaha  "нещо бехлюлско" каза  Joy Joy Joy и пак да "изчезне" а?  Laughing Laughing

Сякаш едни каубои да ги гледам нема да се оплача  Crazy Crazy

# 364
Само Чачко не е работил с тях.

Другите двама са яли попарата им, пили са бозата им, но пък точно с Перла Къванч придобива популярност както в Турция да не говорим в арабските страни, където със Сонгюл дълго време са били боготворена екранна двойка.

# 365
Само Чачко не е работил с тях.

Другите двама са яли попарата им, пили са бозата им, но пък точно с Перла Къванчи придобива популярност както в Турция да не говорим в арабските страни, където със Сонгюл дълго време са били боготворена екранна двойка.

А пък Кеньо каза "вий само пишете, аз ще играя".  Joy Тъй че и той няма да се дърпа много.

Галка, Бергюша не я виждам ни с Чачко, ни с Къванч.

Така че ще си останем само с мечтите. Освен, ако не участва в продукция на друга фирма.  

Чачко като нищо може да го сложат и в дизито с Лейла.

Кенан го спрягат с Туба феновете й, ама мисля, че партньорката му трябва да е по-висока.

За Къванч не се сещам. Може би някоя блонди.

# 366
Може и Халит да бъде сценаристът, партньорът  и продуцентът на Берг, зависи!
Да и даде още веднъж ролята на майка! Heart Eyes Grinning

# 367
Може и Халит да бъде сценаристът, актьорът и продуцентът на Берг, зависи!
Да и даде още веднъж ролята на майка! Heart Eyes Grinning

Joy

Чакаме включване.

Айде да се прибират, че много въпроси се събраха.

# 368

Аз неща да я виждам единствено с Енгин Акюерк.  newsm43 За другите нямам проблем  Peace

# 369
# 370

Аз неща да я виждам единствено с Енгин Акюерк.  newsm43 За другите нямам проблем  Peace

Ами за него нищо не се чува, макар че и той е от армията на Керем Чатай. Но не вярвам да стартира цели 4 сериала другия сезон. Тоя сезон едва за един му стигнаха силите.

# 371
Брей, навсякъде тази новина Bekliyoduk Paşam ...да очакваме пашата с ново дизи  Grinning Grinning Grinning

Да видим дали ще излезе вярно. Керем аби сигурен ли е, че ще му стигнат финансите и за тримата хубавци  Joy

И на мен ми е интересно какъв би бил героят на Кенан в един съвременен сериал  Thinking Например  как би заменил идеализЪма и борбата за справедливост за роля на кахърен баща на пубери  hahaha

# 372
Например  как би заменил идеализЪма и борбата за справедливост за роля на кахърен баща на пубери  hahaha

Тука направо го чувам да казва: "Ко речи?!"  Joy Joy

Вижте сега, аз бащинските роли за Халит ги бях предвидила. На него му отиват. С някоя жена пепелянка, от която са му побелели косите.

Кеньо ще бъде някой бизнесменин, ама ако може този път да не отмъщава, че много ще му стане.

# 373
И от мен скъпи хулиганки Hug Heart Eyes
С пожелания за много здраве,любов и топлина с любимите същества,успехи във всяко начинание и щастливи моменти!! bouquet bouquet
Голямо Благодарско за красивата ни темичка и всичко споделено в нея!Труда Ви е безценен,свалям Ви шапка bowuuУдоволствие е,да Ви чета! Hug Heart EyesЧестит Ви първи сняг,уютна и топла снежна вечер Hug Heart Eyes

# 374
Езел
Според мен и в "Езел" Кенан си изигра един доста сбъркан тип.

Мда, мисля и Езел имаше реплика, че бил като шизофреник  Crazy

Но и Махирджим не беше много у ред  Joy ако не беше Феридетка да му сочи правият път си беше готов изтрещял  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт