KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Майдрим,и мен ме кефят.За жена ,която си има всичко подаръчетата ,които разни фенове като
нас и носят не могат да я зарадват така, както това което правят тези момичета.Браво на тях! smile3501
Косе-Босе,моля да ме извиниш,но може ли две думи пояснение на клипчето за Кенан.Гостува ли някъде и коя е дамата с него? Много ми е любопитно?

# 481
Косе-Босе,моля да ме извиниш,но може ли две думи пояснение на клипчето за Кенан.Гостува ли някъде и коя е дамата с него? Много ми е любопитно?

Наде  Hug предполагам питаш за клипчето с женските писъци  Laughing
С удоволствие ще разясня доколкото знам - това е компилация от различни срещи на Кенан с фенове в чужбина и родината му.

Това тук с масовата истерия са кадри от гостуването му в Косово през 2009г. Във филма Aci hayat ( "До последен дъх" в БГ) героят му се казва Мехмет Косовалъ - има косоварски произход мисля, и оттам печели голяма популярност там.

Този момент е част от премиерата на Езел в Дубай април 2011-та където Кенан и целият каст на сериала предизвикват иначе срамежливите арабки да крещят и да молят за афтографи и снимки  Wink Grinning

Там където събличат Кенан естествено е в Европа  Laughing Гала представянето на филма Ejder kapani(" Драконов капан") в Кьолн януари 2011-та.

Туркините родени в Германия не са като тези у дома им, тези свободно изразяват любовта си и искат да пипат  Wink Laughing ...Наскоро и Чачко го разбра  Joy

Има и още кадри от срещи с публиката когато е станал известен с първата си роля в Deli yurek

Там където фенки го дърпат за шалчето обаче ми се губи откъде е  hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=Y5TNhLj63Vo

Ezel Abu Dhabi 

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 21:31 от косе-босе

# 482
  • Варна
Косе, ти ме уби! Толкова подробно разказан урок... 6 за срока и за годината.

# 483
Толкова подробно разказан урок... 6 за срока и за годината.

Hug Отивам за бележника си  Joy

11th Berlin Türk Film Festival 03.2013

# 484
Косе-Босе,много ти благодаря! love001От мен 6+
Страхотно!Посрещат го като холивудски актьор.
С тази визия как иначе?

# 485
# 486
Аферим, косенце!  Много хубаво разказваш и показваш.

# 487

Добро утро и хубава събота на всички!

От архива

юни 2013

Събитията около парка Гези

Халит и Берг в момента са сред протестиращите на площад Таксим. Полицията продължава да използва сълзотворен газ и водни струи.

В туитър има вълна от възмущение  от хора на изкуството срещу изключителната жестокост, с която турската полиция реагира към протестиращите. Всички призовават за присъединяване към протестиращите на площада. Снимките на някои сериали бяха отменени днес, за да могат екипите им да се присъединят към протеста. Отменени са също някои театрални представления и концерти.

Коментарът на Халит: Каква е тази омраза, каква е тази мъст и жестокост. Срещу собствените си граждани, срещу своите братя. Защо? Идваме на Таксим в протест срещу тази жестокост и омраза.

Протестите са срещу изсичането на голям брой дървета и намерението на мястото на малкото зелени площи в центъра на Истанбул да бъде построен търговски център. Това е поводът, но към него се прибавя и недоволството от ставащото все по-авторитарно управление на Ердоган.

Хората са аплодирали Берг и Халит.  И в туитър има вече много съобщения, в които хората поздравяват Берг и Халит, отбелязвайки, че са пример за мнозина.

Някои коментари

Не съм гледал ВВ досега, но отсега нататък ще го гледам. Браво на теб Халит Ергенч!

Халит Ергенч и Бергюзар Корел минаха покрай мен. Очите им са зачервени. Известни или обикновени хора, всички трябва да сме тук сега.

Кануни дойде, какво повече от това.

Да знаеш, че в тази страна има известни хора като ХЕ и БК, носи радост.

Браво на ХЕ и БК, поздравявам ги. Някои други хора да се засрамят.

Както винаги става в ситуация на социални вълнения обществото е разделено. В туитър се появяват и негативни коментари за Халит и Берг и останалите хора на изкуството, които подкрепиха протеста. Наричат ги провокатори, лицемери, които критикуват телевизиите за информационното затъмнение, а получават огромни пари от сериалите, които се излъчват по тях. Има призиви да се бойкотират сериалите, в които участват и да не им се дава работа. Срещнах и предположения, че ВВ ще бъде спрян. Последното изявление на Ердоган от преди няколко минути е, че няма да иска разрешението "на опозицията и шепа мародери", за да осъществи плановете, които има за преобразуването на площад "Таксим".

# 488

Кенан и Синем са на почивка в Южна Африка

# 489
Привет на всички!

Варна,  Heart Eyes Hug!

Кенан бей може да сюрпризира Синемчи с екзотично предложение за женитба!
Например, докато яздят слон или са на сафари... Joy Joy Joy Joy
Браво на тях!Чудесен избор! Ама и тяхната не е лесна! Сигурно имат огромна потребност да се заврат на най-спокойното и различно място, където никой не ги познава и не им задава едни и същи въпроси.

# 490
Добро утро, девойки!  Hug Hug Hug

Пожелавам ви също като патроните да са наслаждавате на почивката си, пък била тя и съботно-недела  Grinning

# 491

Например, докато яздят слон или са на сафари...

Кенан: "Пръстенът е под опашката на лъва. Иди да си го вземеш."  rotfImbo

# 492
Или: Ашкъм, онзи лъв виждаш ли го или йок?!
Беним омъжи се, лютфен, ако ли не - ще се дам на крокодилите! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 493
Привет сладурки!  Hug Hug Hug

Африка, а? smile3503

Добре са го измислили  Peace...сигурно вземат картата на света, която Керем Чатай показва в Кан и гледат къде не са продадени турските сериали  Joy

Например, докато яздят слон или са на сафари...

Кенан: "Пръстенът е под опашката на лъва. Иди да си го вземеш."  rotfImbo
Или: Ашкъм, онзи лъв виждаш ли го или йок?!
Беним омъжи се, лютфен, ако ли не - ще се дам на крокодилите! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ама и вие какви сте  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao

Поздравче за хубавото настроение  Hug  Grinning Heart Eyes

Тото - Африка + Превод

# 494
 Grinning Heart Eyes

Статия от днес в "Сабах" - Карадайъ не е забравен

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2016/01/09/karadayi-unutulmuyor

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 16:26 от косе-босе

Общи условия

Активация на акаунт