Пипи,
добре го даваш
Много хубаво клипче са направили.

Хубав ден

...има превода на ей тази история от снощи 
) Те казали, че са го гледали три години в Карадайъ, а сега са разочаровани...Джентълменът Кенан реагирал веднага след този емоционален коментар, взел ѝ мобилният телефон и го дал на сервитьора да ги снима. След което увеличил снимката,може би, за да види дали изглежда добре ( като, че ли той може да бъде нещо друго
) Сбогувал се с тях и им махнал с голямата си ръка!

и намерили сили да станат, да му приказват, да се снимат
ние двете с тебе освен да се удавим на масата

ние двете с тебе освен да се удавим на масата

вече сме я разиграли ситуацията
при всички случаи и двете ще се нуждаем от реанимация

...после ММ още дълго си търсеше кайсийките сутрин

Мен лично такива неща много ме впечатляват. Когато виждаш, че зад всичко, което прави един човек, стои някакво отношение, усилие, а не вървене през просото. 
В 90 процента от случаите си нагласят коментарите според рейтингите. Ако рейтингът е хубав и те смятат, че сериалът и актьорите са успешни и не смеят много-много да критикуват, ако рейтингът е лош, елате ги вижте. И цялата парса я обират известните имена. Пишат, например, "Берен Саат не можа да спаси ВВ Косем" "Влизането на Берен Саат вдигна рейтинга само с 0.6 процента", "Сериалът на Мерием Узерли беше изпреварен дори от едно дневно шоу.", както беше в случая вчера. Аз затова смятам, че КД беше подарък от бога за Берг, защото ако не беше се получил, щяха да я сринат със земята. И без това има хора, които им завиждат с Халит за щастието и любовта. Още като започна връзката им пишеха какви ли не глупости, пророкуваха, че бракът им ще издържи една година. Сега понеже са много известни и в чужбина и успехът им е очевиден, от кумова срама, не смеят да плюят много. Но провали ли се някой техен проект, ще почнат пак да ги разпъват на кръст. Така че напълно го разбирам Халит, че не прибърза със започването на нов сериал.

...Това могат да го напишат за всеки един актьор 
Препоръчани теми