KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Уха... сабах сабах толкова много и хубави целуфани на Махир и Фериде накуп - голям кеф.  Crazy Crazy

Пипи,  Heart Eyes Hug добре го даваш  Laughing Laughing за всеки ден по един и за всеки случай резервен, ако някой липсва да не скучаеш.  Wink

# 616

Браво на латиносите!  Hug Много хубаво клипче са направили.

И аз ще ви пусна едно ново клипче с целувките на Махир и Фериде.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добър ден Hug
Страхотни!Красотички.. Crazy Heart Eyes
Благодарско за всичко споделено,на Всички bouquetХубав ден Hug

# 617
Тук са похвалили Фунда, че с играта си в "Кралицата" е засенчила дори Мерием. Много я харесали зрителите. Сцените й с Мурат били много коментирани в социалните медии. Припомнили са й биографията й. Не знаех, че е родена в Холандия.

Иначе днес коментарите на телевизионните критици за сериала са негативни. Заглавието на Оя Доган е "Напънала се планината и родила мишка". Тя повече набляга на огромните очаквания, които рекламата на сериала създаде у зрителите. Наистина стартът беше съпроводен с пускане на" документален" филм за Мерием по един от каналите. Пиша го в кавички, защото гледалите го коментираха, че не е документален, а рекламен. Пак преди началото тръгна рекламната кампания за спирала за очи, която лансира Мерием. Основен спонсор на сериала е някаква фирма за парфюми и в сериала се оказа, че Мерием има магазин за парфюми, през цялата серия парфюмената нишка си вървеше. Това е някаква нова ужасна тенденция в турските сериали, нов аспект на тоталната им комерсиализация- рекламата на продукта на основния  спонсор да бъде вплетена и в сюжета на сериала. Също Мерием е рекламно лице на марка боя за коса и само в една серия цветът на косата й се промени 3-4 пъти. Ето на такива неща обръщат внимание критиците и може би са прави. Хората се дразнят. Съветът на Оя е малко по-скромно. "Ако искате го приемете, ако искате не, но помпозната реклама на един тв продукт провокира антипатия у публиката".

Също отбелязват, че сюжетът е копие на сериала "Aci ask", който тръгна няколко седмици по-рано от "Кралицата".

И нещо, в което е напълно права Оя. "Ние пробихме на чуждия пазар не с актьорите, а с историята, която разказвахме". Дава за пример "1001 нощ". Първо историята грабна сърцата на зрителите, след това актьорите, които я претвориха по невероятен начин. Така че продуцентите трябва да се разделят с идеята, че вземайки една голяма звезда си осигуряват успех на продукциите.

https://gecce.com/fotogaleri-gecenin-kralicesinde-esra-karakteri … -uzerliyi-solladi

# 618
Привет сладурки! Благодаря за всичко споделено!  bouquet Hug Heart Eyes
Много страстни целуфани , бе...омекнаха ми колената по обяд  Embarassed Laughing Laughing

Може би сте го видели, в групата с английските коментари, където наричат Кенан - Mr sexy tower(Г-н секси кула) Joy ...има превода на ей тази история от снощи  Wink
Скрит текст:

Две арабки - сестри, които очевидно пребивават повече в Истанбул, отколкото по родните си места.Обзалагам се, че ги помните защото ни предоставиха много задкулисни снимки и клипчета от сета - orchid__77 .Тези две дами са вечеряли е ресторант и изведнъж видяли г-н секси кула да сяда две маси далеч от тях !!!! Shocked Веднага след като си прибрали падналите ченета и успели да вървят , отишли да го поздравят и да помолят да си направят заедно снимка. Кенан отказал((ayyyy cok ayip valla Sad) Те казали, че са го гледали три години в Карадайъ, а сега са разочаровани...Джентълменът Кенан реагирал веднага след този емоционален коментар, взел ѝ мобилният телефон и го дал на сервитьора да ги снима. След което увеличил снимката,може би, за да види дали изглежда добре ( като, че ли той може да бъде нещо друго  hahaha) Сбогувал се с тях и им махнал с голямата си ръка!  Grinning Grinning Grinning

Тази снимка не е публикувана, защото дамите не искат да разкриват лицата си. Фотките които излязоха в нета са от сбогуването навън. Интересно е защо Кенан първоначално им е отказал. Някои коментират, че ги е познал, тъй като те много се навъртали около сета на КД и със снимките си са издавали някои от изненадите на сценария...или просто му е станало неприятно, че го снимат докато вечеря  Mr. Green

# 619

Интересно е защо Кенан първоначално им е отказал. Някои коментират, че ги е познал, тъй като те много се навъртали около сета на КД и със снимките си са издавали някои от изненадите на сценария...или просто му е станало неприятно, че го снимат докато вечеря  Mr. Green

По-скоро второто. На кого ще му е приятно да го снимат, докато вечеря?

Аз си помислих, че репортери са го снимали и се учудих, че нищо не са го питали.

Тия имат страхотен късмет. В цял Истанбул да се натресат баш в ресторанта на Кенан.  Joy

# 620
Косева, благодарско, джанъм, за превода.

Сега вземи им пиши на тия двете арабески и искай да ти споделят опит ... видели патрона "на една ръка разстояние"  Crazy и намерили сили да станат, да му приказват, да се снимат  Shocked тц, тц, тц... ми чи те джилезни, бе  Crazy ние двете с тебе освен да се удавим на масата друго не ми идва на акъла кво бихме сторили.  hahaha Joy Joy

# 621

Тия имат страхотен късмет. В цял Истанбул да се натресат баш в ресторанта на Кенан.  Joy

Точно това ги съветват - трябва да си вземат билети от лотарията  Joy Joy

Crazy ние двете с тебе освен да се удавим на масата друго не ми идва на акъла кво бихме сторили.  hahaha Joy Joy

Джиджи, love001 вече сме я разиграли ситуацията  Wink при всички случаи и двете ще се нуждаем от реанимация  smile3544 smile3544 hahaha hahaha hahaha

# 622
От архива
Интервю с Берг

......
Всяка вечер слагам в голяма чаша вода две сушени кайсии, един бадем и една пръчица канела. Слагам си чашата до главата и сутринта първото нещо, което правя, още преди да съм си измила лицето дори, е да изям кайсиите и бадемите и да изпия водата.

Помня, че когато прочетох тогава това интервю започнах стрикно да спазвам тази рецепта....но до известно време ...защото съм малко несериозна в това отношение Wink...после ММ още дълго си търсеше кайсийките сутрин  hahaha Joy Joy Joy

Grinning Heart Eyes

# 623
Привет на всички! Hug

Относно предварителното рекламиране на сериала на Мурат и Мерием и вървящите ракламни елементи по време на излъчването им. Във всички турски сериали го правят, в някои повече /ПО - там се спукваха да показват мобилна техника, пици, коли, дрехи, козметика, какво ли не/, в други по-малко.
Но мисля, че на Мерием /колкото и фенове да има, а тя има такива/всъщност това нищо не означава за рейтингите - знаем какъв беше рейтингът на сериала с Туба и Енгин, въпреки фенската публика/, никога няма да и простят "бягството " от ВВ. Както и последвалите събития с реклами, договаряне с фирми, за които изтече информация и пр. Няма да и го простят не феновете на ВВ, които я харесаха в тази роля и нея самата като актриса и жена, а хората, разбиращи от ТВ, дизи -най-вече критиците.
В сериала виждам много участвали по някакъв начин във ВВ. Всичко е преходно, но и етикетите понякога остават. Често те си имат и опашка. Не разбирам много от планини и мишки, на мен сериала ми хареса, има къде къде по-негледаеми дизита от техния...Но фактът е, че тръгна оплют някак си.
А добре си играха хората, плюс всичко останало дето е постигнато. Ами като не им харесва да не гледат.

# 624
Берг и Халит днес в школа за изучаване на испански.

Големи сладури! Как старателно се готвят за Аржентина. Това е страхотен жест на  уважение към хората, които толкова ги обичат там. Можеха да отидат, да си вземат хонорара, без да се блъскат да учат испански и танго.

Във всичко са много, много специални.  Heart Eyes Мен лично такива неща много ме впечатляват. Когато виждаш, че зад всичко, което прави един човек,  стои някакво отношение, усилие,  а не вървене през просото.

Също много се радвам, че по такъв смислен и забавен начин си прекарват времето заедно. Чудесно се получи тази почивка. Още един меден месец.  Grinning

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 17:01 от varna_2

# 625
Да ви кажа те тв критиците им са едни пишман критици.  ooooh! В 90 процента от случаите си нагласят коментарите според рейтингите. Ако рейтингът е хубав и те смятат, че сериалът и актьорите са успешни и не смеят много-много да критикуват, ако рейтингът е лош, елате ги вижте. И цялата парса я обират известните имена. Пишат, например, "Берен Саат не можа да спаси ВВ Косем" "Влизането на Берен Саат вдигна рейтинга само с 0.6 процента", "Сериалът на Мерием Узерли беше изпреварен дори от едно дневно шоу.", както беше в случая вчера. Аз затова смятам, че КД беше подарък от бога за Берг, защото ако не беше се получил, щяха да я сринат със земята. И без това има хора, които им завиждат с Халит за щастието и любовта. Още като започна връзката им пишеха какви ли не глупости, пророкуваха, че бракът им ще издържи една година. Сега понеже са много известни и в чужбина и успехът им е очевиден, от кумова срама, не смеят да плюят много. Но провали ли се някой техен проект, ще почнат пак да ги разпъват на кръст. Така че напълно го разбирам Халит, че не прибърза със започването на нов сериал.

# 626
И аз много се кефя на Берг и Халит(който изцяло я подкрепя) както и на Кенан, че докато работиха над КД  успяха да устоят на всички подхвърляния и грозни намеци и да си свършат толкова добре работата , да излязат с вдигнати глави( както каза Кенан) като оставят зад себе си една легенда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

June 13,2013,

# 627
В архива вече минах времето на протестите около парка Гези. Нарочно ги пропуснах моментите с грозните нападки срещу Халит, когато  ердогановци издигаха плакати, на които пишеше, че  не бил великолепният, а посраменият султан, защото жена му се натискала с Кенан пред цяла Турция. Това видео всъщност е оттогава. Молят Кенан за коментар и той казва, че такива действия са срамни.

И аз много се кефя на Берг и Халит(който изцяло я подкрепя) както и на Кенан, че докато работиха над КД  успяха да устоят на всички подхвърляния и грозни намеци и да си свършат толкова добре работата , да излязат с вдигнати глави( както каза Кенан) като оставят зад себе си една легенда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

June 13,2013,

Обаче Кенан  спечели сърцето ми още с реакцията си по повод коментарите в самото начало на КД на един от пишман критиците Армаган Чалаян, за които писах, че Берг не ставала за актриса.

Тогава пак го бяха помолили за коментар и неговият отговор беше:

"Някакъв човек е решил да говори глупости, но ние ще му отговорим като умни хора. Такива коментари не са нищо повече от проява на неуважение към усилията, които полага един актьор. Бергюзар работи, Армаган говори."

Кенан защити Берг с много по-остър тон от Халит даже. И него го бяха питали какво мисли. Това е въпрос на стил и характер, разбира се. Халит винаги е по-дипломатичен. Кенан си е истински Махир, когато нещо го ядоса и някой прояви несправедливост и нахалство.  Grinning Grinning Grinning

Ето новините оттогава

https://gecce.com/haber-berguzar-koreli-kenan-imirzalioglu-savundu

# 628
Като по поръчка преди малко излезе една статия, която е много добра илюстрация на написаното от мен по-рано за товара, който носят по-известните актьори. Един слаб проект и реакциите са безмилостни.

Само есенцията на коментара ще преведа, нямам време за повече.

Казвам го със съжаление. Ерата на Берен Саат приключи. Отиде си. Берен Саат беше свежата кръв, която търсиха за ВВ Кьосем. Да, и аз смятах, че тя ще успее да спаси сериала, но за съжаление очакванията не се оправдаха. От Берен Саат не се получи Кьосем.  Това беше роля, с която Берен трябваше да докаже себе си. Но беше смазана под тежестта й. Залезът й започна със сериала "Отмъщението" и се изравни със земята в "Кьосем" .  Една епоха приключи. Да си го признаем, приятели.

https://gecce.com/yazarlar/gecce-analiz/bir-devir-bitti-kabul-edelim

# 629
Една епоха приключи. Да си го признаем, приятели.[/i]

https://gecce.com/yazarlar/gecce-analiz/bir-devir-bitti-kabul-edelim

Отвратителни са!  Crossing Arms ...Това могат да го напишат за всеки един актьор Naughty
Наистина заслужават да им спрат сериалите...и също трябва да им увеличат пиенето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт