KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Според мен това не се отнася само за актьорите. Хората сме си такива. Хиляда хубави и успешни неща да направиш, един път да не сполучиш и ела гледай - това се помни, а хубавото бързо се забравя.
Представям си, като четат тези статии какво си казват актьорите - кой проект ще се хареса на драгата публика?! Понякога вместо да ти извадят очите, ти изписват вежди...Така, че да не я мислят Беренката.
Но като цяло драскачите и оплювачите винаги си намират работа, ако не за един, за друг - все ще скалъпят някой "сензационен" текст.

# 631
Здравейте! Hug love001Аз не съм критик, но все още се чудя какво не е наред в Кьосем. Аз харесвам Берен,отначало не ми беше симпатична в "Забранения плод"(по точно ролята и на богато,разглезено момиче),но после във "Фатмагюл"много  ми хареса.Знам ли може би загадъчния образ на Кьосем да обърква. Нея ли,режисьора ли не знам,но си личи,че тя изобщо не се чувства сигурна и убедителна в ролята.Но не бих била толкова критична след едва два епизода, а може и замисъла да е такъв(в нея все още се борят детето и жената)А по принцип за рейтинга не знам, няма как да стигне ВВ, особено с абсолютно същите истории, но с други персонажи и актьори.  А стига за Кьосем, да ви метна един хулиган, дето за малко да ни отнеме хепиенда Joy Joy Joy

# 632
да ви метна един хулиган, дето за малко да ни отнеме хепиенда Joy Joy Joy

Сладур  love001

Не можа да устои на Махир Wink hahaha hahaha hahaha

# 633

Добро утро и хубав ден!   Hug Hug

Един материал, в който отразяват негативните реакция в туитър на феновете на Кенан след появилата се новина, че Фахрие евентуално ще му е новата партньорка. Феновете се организирали да пишат до Ай Япъм, че не я искат. Предпочитали Туба, защото всичките проекти на Фахрие били неуспешни и с нисък рейтинг и от екипите, с които работела непрекъснато излизали новини, че е капризна.

Някои от туитовете

Много ще ми е тъжно, ако новината е вярна. Каква работа има до Кенан една актриса, на която всичките й сериали са сваляни преждевременно от ефир.

Честно да ви кажа, отсега ми е мъчно за Кенан като знам новините, които излизаха, че е с надуто его и много капризна. Даже и от храната на сета се оплаквала.

Жалко за Кенан. Наистина не проумявам. Толкова ли не останаха актриси? Непрекъснато се въртят едни и същи лица.

Предполагам, че това ще е първият свален от ефир сериал на Кенан. Мъж като планина, не можаха ли да му намерят друга партньорка?

Моля ви пишете на страницата на Ай Япъм " Не искаме да гледаме Кенан с Фахрие". Понякога вземали под внимание мнението на феновете.

http://www.gazetemag.com/kenan-imirzalioglu-fanlarindan-fahriye-evcen-tepkisi/

# 634
Привет и спорен ден от мен  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Мъж като планина, не можаха ли да му намерят друга партньорка?

Joy

Трудно е да се угоди на всички фенове. Има и положителни мнения  но май повече надделява другото  boo
Аз също си мисля, че ако Кенан започне да снима сериал, ще бъде по-добре да е с някоя нова не толкова известна актриса. Peace

# 635
Привет на всички!

Още не се знае дали тази новина изобщо е вярна и започнали с коментарите..
Не знам дали заради Фахрие ще свалят сериала, щото и на други известни имена не им провървя с рейтингите като цяло и то на най-известните като цяло...Това, че не им свалят сериалите от екран, означава ли, че всичко е ОК?
Според мен феновете на Кенан да се обединят и просто да си го гледат, ако изобщо се захване с някакъв проект...
Тези, които харесват Туба искат с нея, някои си искат Джансу, трети смятат, че трябва да е само Берг, ами то такъв филм няма....Може ролята да е подходяща за определена актриса...
Нямам никакво отношение към Фахрие и не искам да и адвокатствам, но във филмите и сериал, който съм гледала с нея съм на мнение, че си се справя много добре. Въпрос на вкус. Wink
Колкото до капризите, той Кенанчик ги оправя, забравят всякакви капризи и ще го гледат в очите. Като види батю какъв апетит го гони, ще яде не ами, пушек ще се вдига. Щото батю става страшен и тогава да не си край него. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 636

Аз съм от агитката, дето не иска Фахрие.  Joy

Много ще се радвам, ако е някое ново лице. Това въртене от един сериал в друг на хората, с които Ай Япъм работи ми е вече досадно.

То още рибата в морето, де. Да не слагаме тигана. Може изобщо да няма сериал с Кенан.

Вчера Ейлем писа в туитър, че работят върху първи епизод на новия сериал.

# 637
  • Варна
Аз я харесвам. И колко да е капризна - като му падне кръвната захар на Батю, ще побеснее, ще й строши я таблета, я телефона и тя ще се кротне и ще стане супер филм.

# 638

Кенанчик пак е литнал нанякъде.  Grinning

# 639

Много ще се радвам, ако е някое ново лице. Това въртене от един сериал в друг на хората, с които Ай Япъм работи ми е вече досадно.

Ами то по тази логика и мъжете актьори трябва да сменят.
На мен например също ми се гледа Берг с някоe ново лице Joy Joy Joy
Хайде, в най-лошия случай с Халит. Той не е от тази прод. фирма. Joy Joy

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 18:14 от Mydream

# 640

Имам предвид просто прегрупиране на партньорите. Например сега да съберат Туба и Кенан, Берг и Енгин, Къванч и Серенай. Това ми се вижда много погрешна тактика. Просто събирането там на някакви звезди, защото очакваш да си пласираш чрез тях сериалите и в чужбина.

Халит и Берг не е добра идея, защото те стоят много отчетливо в съзнанието на хората като семейна двойка. Едва ли ще успее да се абстрахира от това публиката. За филм по-може.

# 641

Кенанчик пак е литнал нанякъде.  Grinning

Искам да съм стюардеса   Joy Joy
Навсякъде пише - #new Kenan Imirzalioglu in plane with stewardess ...ама никой не е научил за къде лети тоз самолет - от Африка ли, за Анкара ли  Wink

Колкото до капризите, той Кенанчик ги оправя, забравят всякакви капризи и ще го гледат в очите. Като види батю какъв апетит го гони, ще яде не ами, пушек ще се вдига. Щото батю става страшен и тогава да не си край него. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И колко да е капризна - като му падне кръвната захар на Батю, ще побеснее, ще й строши я таблета, я телефона и тя ще се кротне и ще стане супер филм.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
.....

И аз се чудих какви са тия кенанисти дето са се загрижили за екранната партньорка  Thinking ами пък толкова ли му нямат доверие на Кенан...Досега каквото съм гледала с негово участие - филм или сериал - няма актриса, която да не играе добре с него  Naughty главна или второстепенна всички играят като за световно  Grinning Grinning Heart Eyes
...Ето и за рекламата на Вестел - момичето си каза - стоя до мен до 4ч. сутринта ама се получи много хубаво   Crazy  Joy

# 642

Забележителностите на квартал Джихангир  Heart Eyes Heart Eyes Laughing

# 643

Добро утро!  Hug Hug Hug

# 644
Привет, сладурки!  Hug Heart Eyes

Нося ви много целуфани на Махир и Фериде на фона на много нежна мелодия.

И ощи от менИ  love001 love001 love001

И едни купонджии от вчера

Общи условия

Активация на акаунт