KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 807
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Явно добре си е научила урока от батЮ. На папарациото само добер ден, хубав ден и толкова.  Laughing Laughing Laughing

# 706
Привет на всички!
Най-после случката сполучи!
Батю ще стане дамат, дай боже всички хубави работи да му се случват отсега нататък!  Heart Eyes

Прекрасен ден на всички, хладен е, но нека е изпълнен с много усмивки! Hug Hug

Скрит текст:
Новата темичка е готова. Ако изчезна нанякъде - има я, пускайте линк на последната страничка. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=898631.new#new

Направих я по-рано, защото знам ли, в тази зима, нищо не е чудно- може нетът ми да отиде на кино или пък други работи.  Joy Joy JoyНа Галка пожелавам бързо оздравяване и оправяне!

# 707

Веднага изровиха годежните пръстени на Фериде и Ейшан.  Joy

Изводът е, че Кенан харесвал пръстени с форма на цвете.
 Grinning Wink

# 708
Ако е вярна новината, Grinning  дано да са щастливи,

да си народят чоджучета!  family

# 709

Grinning Wink

Joy Joy Joy

Явно добре си е научила урока от батЮ. На папарациото само добер ден, хубав ден и толкова.  Laughing Laughing Laughing

Kenan & Sinem (05.02.2015)

Точно Laughing ...по-добре да си мълчи Wink За първи път като ѝ се наложи да обяснява за тях двамата така се оплете - явно не бяха се разбрали ,пък и не са били сигурни  Wink ..даже изявление до пресата написа, милата  hahaha  Joy Joy

http://www.aksam.com.tr/magazin/sabaha-karsi-birlikte-goruntulen … iler/haber-379111

# 710

Точно Laughing ...по-добре да си мълчи Wink За първи път като ѝ се наложи да обяснява за тях двамата така се оплете - явно не бяха се разбрали ,пък и не са били сигурни  Wink ..даже изявление написа  hahaha

Еее надявам се, че този път няма да си мълчат. Поне да кажат " да, вярно е". Това е нещо хубаво, защо да го крият?

Макар че Синемка има вече обеца на ухото. До деня на сватбата всичко е "може би".  Grinning Grinning Grinning

Все пак мисля, че ако пръстенът е годежен, Кенанчик няма да се отметне.

# 711

http://noluyo.tv/haber/3248/2015in-guven-veren-unluleri-kimlerdi … ven-veren-unluler

Двайсетте най-популярните личности на Турция за 2015-та според проучване на Ipsos ve MediaCat .
Най-голямо доверие като знаменитост  публиката е имала на  режисьора и актьор Джем Йълмаз  с нашумелият му филм „Али баба и седемте джуджета”
Втори  е певеца Мурат Боз, който значително е повишил доверието в себе си от миналогодишото проучване.
Трети  в списъка със знаменитостите е Кенан Имирзалъолу  който добави  още фенове със  сериала Карадайъ  и с рекламите  на смарт телефоните Венус , като лице на турската марка Вестел.

# 712

Еее надявам се, че този път няма да си мълчат. Поне да кажат " да, вярно е". Това е нещо хубаво, защо да го крият?

Макар че Синемка има вече обеца на ухото. До деня на сватбата всичко е "може би".  Grinning Grinning Grinning

Само някъде да го прихванат любимите му репортери  Mr. Green ..Ако нещата са сериозни, не вярвам да си мълчат... Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 713

Само някъде да го прихванат любимите му репортери  Mr. Green ..Ако нещата са сериозни, не вярвам да си мълчат... Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Хади бакалъм!

Майдримче,  Hug Hug Heart Eyes bouquet

# 714

Grinning Wink

Joy Joy Joy

Ама ей,че и това е правилния пръст бе! Joy Joy Joy Няма лъжа и измама! newsm78 Снощи разглеждах стари снимки на Синемка, рядко е с пръстен,ама на палец, показалец, кутре ,че и на среден, значи е истина!!! newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 Очакваме само потвърждение! txtloves

# 715

Как само са увеличили пръстена  search Joy Joy Joy
Браво за избора на Кенан  Peace..наистина има същите елементи на венчелистчета като пръстена от Езел и КД  Heart Eyes Heart Eyes
....
Тук таме срещам някои кисели коментари, но болшинството са пълни с хубави очаквания и пожелания. Всеки човек, бил той и знаменитост има право да избере свой партньор в живота и да бъде щастлив!  txtloves

Heart Eyes

# 716

Той направо с обущарска заплата го е купил тоя пръстен Кеньо.  Joy

Аз очаквах нещо по-завъртяно, по-оригинално.

Но той си е традиционалист и се е спрял на по-изчистен вариант, което говори добре за него.

Да не се учи на разточителство йенгето.  Joy

# 717
Кой знае колко моми си мечтаят за батю и на телен пръстен са съгласни само да им каже Беним...какво беше там...Взех да го забравям и това, което знаех. Няма сериал, няма лИбоф...
Важното е реалът да пръска чар и сексапил  Joy Joy Joy Joy

# 718
Последно сега да отмятам ли по списъка или да чаками ощИ.

# 719
Кой знае колко моми си мечтаят за батю и на телен пръстен са съгласни само да им каже Беним..

Joy

Точно това ми мина през ум, докато пишех предния пост.

Бенимле евлинирмисин?  Laughing Laughing Laughing Laughing

Но все пак ме впечатли изборът на Кенан. Всеки ден медиите тръбят пръстени за не знам си колко хиляди, милиони получила еди коя си. Винаги като прочета подобни новини и недоумявам. Кому е нужно подобно разточителство. Никога не съм разбирала смисъла на купуването на свръхскъпи неща. Като кажат чанта за 3 000. Е, и? И тази за 30 лв има същото предназначение.

Общи условия

Активация на акаунт