KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 794
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Последно сега да отмятам ли по списъка или да чаками ощИ.

Отмятай, отмятай.

Да се жени Кенанчик, щото нямам намерение да слушам същите въпроси още една година.  Joy

Да сложат нова плоча журналята "Кога да чакаме бебека?"  Joy

Сега минаваме на втора точка. Искане ръката на момата и годеж.

# 721
Той батю си знае работата. Първо момата да каже Евет,пък после ще я възнагради богато,  пренсес гиби Joy Joy Joy
Това махали, кооперации, къщи, саи, всичко ще е в краката на Синем йенгето.. Joy Joy Joy

# 722
# 723

Чакаме втората пренсеса.

След потвърждението, официално приемаме Синемчето в клуба.

Ще си имаме две двойки за следене. Халит и Берг и Кенан и Синем.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 724
Днес е нашият ден. Карадайъ ден. Heart Eyes Heart Eyes

Бенимле евлинирмисин?

Grinning Grinning Grinning

# 725
  • Варна
Ей, както съм свалила некое и друго кило, тамам съм за сватба.

# 726

Сойле, джанъм,  Heart Eyes Hug сойле... това със свалянето как става?

Да ви пусна малко усмивки   Laughing Laughing Laughing

# 727
  • Варна
Плод и чай, къзъм, ако не става - ябълки и любов, ако и това не става - глад, бой и стригане, както се казва в един виц. А ако подходиш позитивно - колкото повече кила, толкова повече чар, важното е да си здрава.
Щото има хора, дето от урсузлук не придават и грам.

# 728

Колежке Великова Hug ти си стой във форма, щото сватбата няма да е посред зима, сигурно ще изчакат да се запролети
Сега не знам какво следва, Георгиеваджим държи списъка  hahaha
Може би трябва да я искат от родителите ѝ  newsm78 Дали ще домъкне майка си и баща си до Истанбул , или ще я карат по съкратена процедура  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

юли 2013  мач на Галатасарай в Измир

# 729

Може би трябва да я искат от родителите ѝ  newsm78 Дали ще домъкне майка си и баща си до Истанбул , или ще я карат по съкратена процедура  Laughing Laughing Laughing

E как бе, баща му трябва да иска момата. Такава е традицията.

Ама аз се чудя Кенан защо все сам ходи в Анкара. Поне един-два пъти трябваше да заведе Синемка на село.  Joy

# 730
Плод и чай, къзъм, ако не става - ябълки и любов, ако и това не става - глад, бой и стригане, както се казва в един виц. А ако подходиш позитивно - колкото повече кила, толкова повече чар, важното е да си здрава.
Щото има хора, дето от урсузлук не придават и грам.
Аз май съм от позитивните, седя без работа на топло, трупам килца Joy Joy Joy и не излизам често да не стане такаhttps://ak-hdl.buzzfed.com/static/2015-01/27/12/enhanced/webdr09 … 1422379745-29.gif rotfImbo А ето нещо по темата, че да не ме глобят love001 love001 love001

# 731

E как бе, баща му трябва да иска момата. Такава е традицията.

Ама аз се чудя Кенан защо все сам ходи в Анкара. Поне един-два пъти трябваше да заведе Синемка на село.  Joy
Аз още чакам Кенан бей да каже - евет, вярно е!  Joy

# 732

Викаш да ѝ връчи мотиката и да я пробва след няколко реда царевица, дали ще избяга  hahaha hahaha hahaha

Аз още чакам Кенан бей да каже - евет, вярно е!  Joy

Евет! И аз!  Laughing Laughing Laughing

# 733

Викаш да ѝ връчи мотиката и да я пробва след няколко реда царевица, дали ще избяга  hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Скрит текст:

Спомням си като ученичка нашите бяха ме завели на такъв екскурзион  ooooh! Значи това мотиката е голяма работа, държа да отбележа   Mr. Green още на 5 метър видях края на реда и въобще на задачата, като си забих мотиката в крака  Laughing Laughing Laughing моменталически ми смениха длъжността от копане на гледане. Та оттогава съм толкова добра... всичко виждам

Laughing Laughing Laughing

# 734
 Joy

Е не,... и нея няма да я влече!  hahaha

току що с награда от @ELLETurkey  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт