КГБ = Клуб на Готините Баби - 164.

• 68 697
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Сбогувайте се  със Старата и посрещнете  весело Новата 2016  година мили момичета!Весело  изкарване на празника !Здраве и  дълголетие ,радост  и  обич на вас и  близките ви хора!

# 286
  • София
Чакайте да се обадя за последно в старата година, че ще ме позабравите Joy Joy Joy
На всички ви пожелавам ЗДРАВЕ в огромни количества, успех и късмет във всяко начинание, любовта и щастието да не ви изоставят за миг дори. Весело посрещане на новата година!!!

Ние с ММ вече похапнахме и се 'разставихме" по креватите. Докато заспим ще похапваме от време на време. Ден като другите.
Луска, ХЗ е вирус на варицелата, който "дреме" в този който вече е прекарал варицела -дори и в детството си. Отключва се при занижена имунна система. Така че със всичко което прилагаш влючи и такива, които засилват имунната система. Такива са алоето, коластра, ехинацея, прополис, пчелно млечице,жен-шен - има  и други. Дано да го овладееш в кратки срокове, защото на теория е продължително протичащо. Успех!!
Кари, направо ме втрещи с тези термити!! Знам, че са голяма напаст, но профилактиката ще помогне.
Янче, ние имахме в новия апартамент във вратите дървояди - как шумно гризкаха нощно време - като че ли някой хрупа солети. Аз сама реших да ги унищожа. Купих тубички с коноконлит и къде що имаше дупчица накапах. Е, оттогава 4-5 години не ги чувам. Не, че съм леко глуха, но и мъжа ми не ги чува.  hahaha hahaha
Фло, на младини имахме в компанията ни мацка с рожден ден на 31 и имен ден на 1-ви. Та казваше, че никога не  си усеща тези празници покрай празнуването на нова година. Специални поздрави на момчето ти и всичко лошо да остане в старата година!!
Маринка, Доби, Айша, Криси. Грети, Светалчо,Габче,Мими,Танче, Иви, Дидимити, Здравунка, Тути,Джили, Дидиа, Борянче, Аритка, Мери, Иха, Фурийка,Жабка, Тану, Римар, Вивия, Хули, Хармонично, Шпунци - ако някой съм забравила,зло да го забрави, но всичките хубави пожелания да не ви подминат през цялата 2016 година!!

щастлива  нова  година!!!

ЯЖКААААА, ОБАДИ СЕ, МОМИЧЕ!! МИСЛИМ ТЕ!!!

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 22:36 от m a y a

# 287
    Честита Нова година, мили момичета!   

# 288
  • София
ЗА МНОГО  ГОДИНИ, МОМИЧЕТА!  

# 289
За много години! Наздраве!

# 290
Щастлива и здрава Нова 2016 година!

Година
Прекрасна си, защото си ми нова!
(Но старата и тя ми бе добра…)
Надеждите проправят път отново
и с нови сили хукват към света –
да срещат хора, и да ги прегръщат,
да виждат смисъл, в тях да го създават,
да тръгват, да се лутат, да се връщат,
да помнят, да обичат, да забравят –
една безкрайна пъстра въртележка,
в която се въртим, със теб, Година...
А ти – простила всичките ни грешки,
повтаряш кротко: „ И това ще мине...”
Ще минат и ще се забравят
тъгите ни по нещичко изтлели...
Щастливи, и усмихнати, и здрави,
към теб вървим – по-истински и смели...
И знаеш ли... Дори и ний сме нови.
Блещукащи и някак по-добри...
Надеждите проправят път отново,
и винаги така ще е... Нали?
Годините ще си препускат лудо –
вълнуващи, човешки и красиви.
И всяка, до последната, е чудо!
Дошла със своя дар – да сме щастливи.

автор Мира Дойчинова-irini

# 291
Честита Нова година !
Да е здрава и мирна!

# 292
  • Кубрат/ Пишурка

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЗА МНОГО ГОДИНИ! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ФЕНЧО ФУРИЙКИН! НАЗДРАВЕ ОТ НАШТА МАСА НА ВАШТА МАСА!

# 293
  • София
Красавици, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! На вас и семействата ви желая здраве и благоденствие. Нека да е мирна 2016.

Благодаря на всички, които поздравиха моето гадже Simple Smile Той също ви благодари!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК В ДОМА НА ФУРИЙКА! НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВАСКО! НАЗДРАВЕ!

# 294
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА Е МИРНА И ЩАСТЛИВА! ДА ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!
НА ИМЕННИЦИТЕ, ЗДРАВЕ И ЯКА ГЪРБИНА, ЗА ДА ИЗДЪРЖАТ НА СУРОВАКАНЕТО!

Фло, макар и на патерица, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НА ТВОЕТО ДРУГАРЧЕ.мНОГО ГОДИНИ ДА ПРАЗНУВАТЕ! bouquet
Да почерпя за здравето на Фурийков.

# 295
  • София

Добро утро, добра среща!

ФУРИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ФУРИЙКОВ! ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ И ГОРДОСТ ДА НОСИ!

Днес освен именици очаквайте и сурвакарите. Моят внук си отнесе суровачката и  щял да суравака поред всеки, де му се явят на пътя.  hahaha Да видим.

Здравче, какво става с вашия план за забавление? Изпълнихте ли го, приготвихте ли колачетата  за днес?

Сурва, весела година
догодина до амина.
По Йордановден да има
люта снеговита зима!
По Гергьовден из нивята
дъжд да напои житата!
По Петровден благо слънце
да погали всяко зрънце!
Та Кръстовден да ни свари
със препълнени хамбари!
Сурва, весела година
догодина до амина!

Кафето ще сервирам, че още спите, и вие, и аз, та затова отивам за второ.  Heart Eyes

# 296
  • София
 santa2 madnoel Close-mas:
Добро утро в Новата 2016 година!
Да ни е честита, да сме здрави и успешни!
Фло, на патерици - да ти е жив и здрав рожденника! Да гледате правнуци заедно. bouquet
ФУли, честит имен ден на Васко с пожелания  за здраве и щастие!  bouquet
Ние се прибрахме в 04.00 ч. Метрото беше пълно с хора. Разходката от спирката до дома на минус 13 градуса ни подейства доста отрезвяващо.  Laughing

# 297
Добро утро  момичета! Hug
Честита да е Новата 2016 година!
Сурва ,сурва Весела година,
да е мирна и честита,успешна и плодовита
и ние да сме живи и здрави
всяко зло да ни забрави!
Фури честито ти именик ,да е жив и здрав!

Фло ,честит да е и твоето другарче,да е здрав и да сте заедно дълги години! bouquet
Мариянка и аз съм с кафето по пижама .
Чакам сурвакари!

# 298
                    Добро утро !
                    В прозореца ми грее Слънчо и нека Новата 2016 година бъде винаги слънчева ,успешна и щастлива за всички!
                    Току що се излюпих и пийвам от кафенцата,че да си отворя очите напълно. Laughing
                    Фло ,да ти е живо и здраво другарчето и много години заедно да се радвате на богатството ,което имате - деца и внуци!
                    На Фурийкин Васко и на всички именици ЧЕСТИТО!Здраве,късмет и много обич!
                    Моите малки къмто 23 часа се вдигнаха и отидоха на площада!Аз настоявах Неда и Ран да останат при нас,ама не би!Върнаха се като от планината с якета и грейки,пълна екипировка,но много развълнувани и щастливи.Неда каза,че са играли на хорото в 24 ч! Laughing А ние в къщи двамата с Люби играхме и дунавско и право хоро.Учудих се,че Люби знае хората,а той ми каза ,че в у-ще ги учили и понеже е отличник знае всичко! Joy Joy Joy
                    Лек и усмихнат първи ден от Новата година! Hug

# 299
Мили девойки, честита да е настъпилата нова година. Да сме живи, да сме здрави , да се радваме и на малките неща. Лошото да е далеч от нас.И да има МИР!

На Фенчо Фурийкин, честит имен ден. Да е здрав, весел и щастлив
На либето на Фло, честит рожден ден. Да е жив и здрав  и да ви се пълни винаги къщата със сладките ви внуци, да се чувствате винаги млади!
На всички, които са имали поводи за празнуване , но съм пропуснала, ЧЕСТИТО. ЖИВИ И ЗДРАВИ!
На всички които днес имат именник, честито!

Да сме живи и здрави всички ние, близки и познати. Сурва. сурва година, весела до амина  (май така беше като суровакахме  Simple Smile  )

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 13:32 от Caroline

Общи условия

Активация на акаунт