Здрасти, байрактарке ХУЛИ! Я се зЕми у ръце, да не викам твойто мъж да се разправя с тебе, че и щерките, барабар със зетьовете и внучките, а и ние за капак.
Какво си се скашкала? И какъв е тоа рефрен дето го тананикаш? Криво ми е, куцо ми е, болна съм. Да не мислиш, че ни съобщаваш някаква тайна?
Като гледам сичките сме се изчанчили на една страна, понакуцваме, коя от коксартрозата, коя от дъртозата, коя от свръх тегло. Болна си била... и това ли да те уча? Удри две ракии
, ама по-люти ( от тая, дето пазиш за разтривка),вИкни либето да ти извърти един масаж, завий се през глава и като станеш ще припкаш като млада невеста и ще си свежа, свежа, като да си се мазАла с ония мазила, еврейските, дето ги дават направо без пари - само по 2000 лева и кой не взима, го бият. Скоро ми се обаждаха, да ми предлагат, ама не ги уважих.
Я сега запей с цяло гърло: Светът е хубав, светът е чудесен, светът има нужда от моята песен 
За теб и за всички...

. ЗАлепи на УглидалУто Идна снимка у цел ръс и у първа младос, и у баш убавиня. СЕди си и се съзерцавай пу цел ден.И са възхищавай и си викай: Бря чи красута... То иначи каква друга рабута имаш
СЕди си и си мечтай: