КГБ = Клуб на Готините Баби - 164.

• 68 698
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,момичета,кокичета!Джилка ,честито ти,отвори душа и сърце за толкова радост!Абонирай  се за авиолинии, автобуси ,превози всякакви и  деди включително да стигаш бързо навсякъде.То и  пощенски гълъби ти трябват ...Ура за нашата група ,множи се....
Именници не знам кои  са ,мисля,че от утре почват но не съм в час и  честито им ...Аз не само дните на седмицатаи датите не знам ,скоро месеците и  годините ще питам коя  беше...ама нормално.
Тук наоколо съм си ,само малко се отплесквам по задачки и  вземам отпуск от писане че и от четене.,ама ще се оправя,няма страшно.
Яне,споко да сме ,има няма два три месеца и идва пролет...температурите ще станат други,че  заплашват и с по-топло лято ...ще се опечем живи.

Маринка ,Доби ,Луси ,Ихичка,Флоранс  и  Дидимити,както и останалите писали и  не писали скоро Hug Hug Hug
Специално за една наша дама с творчески замах-поздрав от мен ,впечатлбена съм доста и  поднасям творби на нейни колеги

дано се отваря

http://zashibis.ru/blog/43458012698/Vot-kak-nado-vyirezat-iz-bum … ;paid=1&pad=1

# 376
Привет, милимоички!  wavey
При нас е -2 градуса, времето върви към затопляне!  Joy

Джили, чудесни новини! Да сте живи и здрави, благополучно да е всичко!  Flowers Four Leaf Clover
Ще имаш натоварен график с двете лъвчета, но ти си млада, пъргава, оправна, ще му намериш колая!  Heart Eyes

И от мен три пъти "ура" за добре дошла на Ягето!  smile3501
Миличка, ние се чухме по телефона, сега те чакам с нетърпение тук "когато се подредиш"!  Hug Heart Eyes  Two Hearts

Гъбче, от мен за теб-  Heart Eyes Hug Two Hearts !

Луси, добре че ти отминава този ХЗ!  Heart Eyes Hug Two Hearts

Не съм излизала от неделя преди обяд и вече "окото ми гледа навън"!   #Crazy
Всяка първа сряда от месеца в Клуба имаме Районен съвет, отчитаме свършеното през предния месец и правим План за текущия. Преди малко ми се обадиха, че заради снега и непочистените малки улици съвета се отлага за следващата сряда, че да не се потрошим!  Mr. Green
Но пък всяка сряда ни е сбирката на Лейди-клуба, дано не отложат и нея, че и утре ще стоим на топло! Омръзна ми!
Хем ме е страх да не падна, хем пък и не ми се стои в къщи!  hahaha
Угодния-угодия няма!  Laughing

Хубав след обяд, девойки! Ще си гледам сериала!  Hug

# 377
  • в малка спретната къщурка
newsm52  По лесно ще е да прелетиш, а не да вървиш.Като в ледено кралство сме.Сутринта отидох  с гумени ботуши, заради кишата и добре е, че ботите бяха с мен.То кънки по ще свършат работа.
Джили, прекрасна новина ни сподели Heart Eyes.Направо си е радост по две при вас.
Яжка, добре си ни дошла Heart Eyes.Чакаме да се появиш и тук..
Борянка, хубаво е човек да си даде отпуск.Аз сега съм в отпуск от плетки и всякакви ръчни работи.Ама май си пропилявам времето така newsm78.

# 378
Добър вечер!
Днес за пръв път излязох от 30 декември.И то защото трябваше да се отчитам в Здравна каса. Тук е студено главните улици са почистени но малките улички  и тротоарите не и хората вървят по пътя.Не мога да вирея в тоеа време.
Джили много хубаеа новина ,две радости заедно всичко да е леко и безпроблемно.
Яжка добре дошла!
Аз започнах от вчера Дюкан приех му поканата ха ха и днес съм -1 кг, знам че е вода но все е нещо
Топла и уютна вечер

# 379
  • София
Иви, недей с тази диета.

# 380

Хапвали ли сте от този кашкавал???   Shocked
Може да е вкусен, ама като чета от какво е произведен?!   smile3532

Лека вечер, момичета!   newsm10

# 381
  • София
Танита, срока му отдавна минал на кашкавала. А сме хапнали, а сме се опъпчили.  Joy
Джили, честита двойна радост! Всичко да мине леко и да ви радват малчовците.
Хубаво е да са 2 деца в семейството. Но моето не пожела братче или сестриче, искаше куче....
Не че и него гледа и разхожда.
Римар, защо си против диетата? Ако не се спазва много стриктно, ако се пие вода мисля ще е добре. Без много подсладители и поне малко мазнина, без стриктно вторачване.
Ани беше донесла нещо си, загънато в англ. списание. Та  там четох интервю с принцеса Кейт - тя, майка и и сестра и били дюканки. Отдавна в 4та фаза, но си поддържат фигурите. Едва ли от кралския двор биха я поощрили ако е много опасна.
Много хора отслабват и се поддържат с 90 дневната. Но при майка ми пораженията бяха фатални за костната система.
Абе, щом е диета не е хубаво. Но понякога трябва да се ограничаваме.

# 382
  • Кубрат/ Пишурка

За Дюканската аз съм ЗА! Всъщност зависи от организма. Ако понася протеини - добре! Като моя! Аз мога цяла година да ям пилешко, риба, яйца... само не ме карайте да ям плодове или зеленчуци! Всъщност зеленчуците не са зле на салатка с ракийка! Шопска с гроздова!Примерно!

# 383
  • София
Янке, за съжаление гроздовата и винцето не са режимни, въпреки зеленчуците.  Sad
Вашия  тати прибра ли се вече?

# 384
По късна доба да се разпиша и аз. Confused

Иха, да е много здрава и щастлива дъщеря ти!

Здравче, много добре си направила с пазара в тоя сняг и студ.
На мен магазинът ми е под носа, дето се вика, но страшно мразя да пазарувам. Все гледам да пратя ММ.
Той е приятел с магазинерките и почти не отказва да ходи, стига да не е повече от 5 пъти на ден hahaha hahaha hahaha

Дидия, голям кеф е камината. Вярно, че има някои неудобства, но живият огън ги заслужава.

Джили! Колко ли ти е разнежнена душицата с тази двойна радост! Направо я усещам през монитора!!!
И аз вече имам разрешение от сина и снахата да се похваля тук-там - ще си имаме момиченце мартеничка. Ще започвам  тия дни да плета терлички.

Яжка, добре си се завърнала! Със сигурност по-бързо ще се стоплиш, отколкото да преживееш културния шок. От питомното пак в дивото. Ама нали си е наше, пак си го обичаме.

Аз и след нова година пак продължавам двойни тегели в службата. Колежката ми е болнични до края на седмицата и няма как. Плъзнал е един вирус с повръщане и разтройство......гадост #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лека и мека от мен!

# 385
Още радостни новини,още бебета...богати сме...Животи  здраве,може да си съберем внуците някой  ден....да им се порадваме колективно....

# 386
# 387
  • в малка спретната къщурка
БОГОЯВЛЕНИЕ Е!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ИМЕН ДЕН ДНЕС!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bouquet bouquet bouquet

# 388
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро на този светъл празник!
Аз имам стринка Бонка - да ми е жива и здрава, че много ми помага! Тя пък има дъщеря Иваничка, родена на 8 ми. По-рано 3 дена бяхме все у тях Joy Спомениии.. Е, ще мина поне нея да почета.
Да взема поне да почерпя с кафе:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
В този студ как ли ще се вади кръст newsm78

# 389
  • София

Добрутро неразсънени! 
Не спря да вали цяла нощ!

ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВДЕН! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

Не се сещам да имаме в темата, ама, ако имаме, те  и техните близки -поздравени да са!

Здравче, знаеш ли какво се сетих рано сутринта? Не си ни даланито една рецепта от твоите специални и странни за мен, но съм сигурна вкусни. Та, дай някой от онези телешсо с тиква, или дюли, ризото с настъргани дюли и разни такива фантифлюшки. Моля.

Кафето изпих, сега се готвя да излизам попордените задачки. Дано дане е заледено.

Тану, и при теб новините са супер!

Борянчице, не спиш ли, пиле шарено? Hug Hug Hug

Губи ми се Мамси от хоризонта.  newsm78

Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт