КГБ = Клуб на Готините Баби - 164.

• 68 702
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Лелеее,каква лавина от бебета ви е помляла тук.Сега прочетох за Джили,Кремче...Май Олчето повлече крак.
 Който ми знае тел номер,сега има промяна.Започва с 0876.....5, останалите цифри са същите.Скайп нямям,незнайно защо.И поне до към края на февруари няма да имам ,защото сама няма да се справя.Тогава ще идват от ГД и ще ми го оправят.

# 436
  • в малка спретната къщурка
Яжка, Hug Hug Hug ДОБРЕ ДОШЛА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано бързо поправиш всички поражения.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, на всички, които празнуват днес.На 21-ви, ще честитя официално.
Боряна, до къде стигна с шапката?
Кари, честит обновен дом.Хубаво е,когато  има новичко.
Фло, справи ли се с кухнята?
Маринка, дано болните се преборят леко и бързо да се справят с неразположението.
Аз си дремя пред компа и току си включвам телевизора, че нещо полу-автомат е станал.През 5 минути се изключва сам.Той ме разлюбва, аз него нИща.

Всичко съм начервила, но така ще си го публикувам.

# 437
Кари,виждаме,че липсваш ,но спомена  проблемите .Добре рапортува.Мислех дали няма нещо против тези гадинки,да ги възпира и да сте приложили.Всичко тече и това ще оттече ,но си е гадно непланирано да ремонтираш.Животът бил борба,живо доказателство  е тук споделеното.
Фури,шапката зарязах ,голяма с тази прежда и бримки ,трябва ми по-малка и после ще довърша голямата да я има.То  и не знам каква точно ми трябва  и решавам да плета по големичко,пък когато стане,за предпочитане е пред малките неща ,те няма да станат никога за тези бебета.Едно сигурно нещо е ,че растем и не ставаме малки.Но  не ми върви много,днес  не ми е ден.Щъ  съ упраим.

# 438
Яжче, добре си ни дошла!Съжалявам за сполетелите те неволи.Това е за по-бърза адаптация , за съжаление  Hug

Ако ви кажа"Добър вечер , БАБИ" много ли ще ми се обидите? Питам сериозно , защото съм в размисъл...
Днес бях при счетоводителката / Много бъбрим с нея/Но изпаднахме този път в тъжък диспут. Хвалейки ми се с внучето , ми разказа как го завела на сладкарница и "....Представяш ли си , сервитьорката го попитала дали слуша БАБА?" Толкова беше възмутена от невъзпитанието на сервитьорката , да я обиди на баба...В началото възпитано мълчах, но тя усети ,че не съм на това мнение и аз казах ,че наистина не виждам нищо лошо-Всяко внуче има баба/То и "възпитаният" внук се разкрещял на сервитьорката ,че това е ВИЛИ , а не БАБА!/И като почнахме -цял час...Казах ,че и аз ,макар да нямам все още внуци, не се обиждам,ако някое дете ме нарече баба.Още много поспорихме /оправихме и политиката...и възпитанието и днешната действителност..../Сега даже се чудя , дали няма да ми извърти някой счетоводителски номер? Много ли сбърках ?
Утре ще отидем"да видим стоката" във Варвара. После ще почиваме
Кари , Боряна, Фури и всички  Hug Hug Hug
Лека вечер и приятен почивник Hug

# 439
  • София
Ох, поизморих се, но оправих кухнята. Доволна съм от себе си.

ЯЖКЕ, имаш ли нужда от някаква помощ? Викай SOS, ако се налага, не се мъчи сама. Такава си е тя нашата мила, родна действителност. Когато отидеш от лошо на добро е добре, но обратното...Стискаме зъби и я караме някак си.
Да ни има човек оптимизмът.

Момичета, сетих се днес, че са излезли списъците на наградените от баницата на късметите в БГ мама. Някоя от вас провери ли си късмета? На мен от военната тема ми казаха, че печеля тефтер и химикал. Ами те знаят, че трябва да записвам часове на пациентите, та затова Simple Smile Аз обаче не знам как да се добера до списъка с наградените Embarassed Help!!!

Отивам да си чета поредната книга на Джефри Арчър - Аферата Ван Гог.
На вас лека нощ!

# 440
  • Кубрат/ Пишурка
 Нещо интересно за след празниците:

http://www.-zlovreden-kod-/6-%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B … B5-news55288.html

# 441
  • София

Момичета, сетих се днес, че са излезли списъците на наградените от баницата на късметите в БГ мама. Някоя от вас провери ли си късмета? На мен от военната тема ми казаха, че печеля тефтер и химикал. Ами те знаят, че трябва да записвам часове на пациентите, та затова Simple Smile Аз обаче не знам как да се добера до списъка с наградените Embarassed Help!!!

Аз също печеля тефтер и химикалка. В темата за баницата бяха дали линк и като влязох, автоматично ми излезе екран че печеля. Записала съм откъде да се вземат, но трябва да си запишеш кода, който ще ти излезе на екрана. Сега ще те проверя и аз  Laughing

# 442
  • Кубрат/ Пишурка
 Яжка, добре си дошла! Липсваше ми!

# 443
  • София
http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2015

Фло, тук е

Ура, благодарение на Фло разгледах и другите печеливши и що да видя-печеля и чаша!!!

# 444
  • София
Добър вечер!
Яжке,  добре завърнала се!  Действителността тук бързо ще те вкара в релси.
Но това за тока ми  се струва притеснително. Не за уредите - купуват се нови. Но може да стане някой токов удар.
Аз на твое място не бих пипала докато не дойде техник.
Много теми са назад, трудно ще ги изчетеш. Най-добре някой да направи кратък преглед на печата.
Иха, аз не бих се обидила на баба. Ами  вида ми вече не е на госпожица.  Доста от колегите ми са родени от мои наборки.
Едно съседче на етажа все ми вика баба, а на Пламен - чичо. Майката се смущава, обяснява, че леля-съседка не е баба.
Но аз само се смея, не се засягам. Така му изглеждам на детето, явно.
Каролин, сега след ремонт нали няма да има вече гадове, ядящи къщата?
Прашно и трудно, но пък после е ново и чисто.
Честито на спечелилите от късметите на Мамата!
Не съм от тях, но нищо - догодина.

# 445
  • София

Да се обадя и аз по вечерному.  Laughing  Яжка, добре си се завърнала в родната действителност! Както си мислех, отмяташ един по един проблемите, без да се маеш. Оправна булка си! Ние имаме проблем с Виваком (по-точно с един дебил в женски род) вече незнам кой месец.  #Cussing out

Иха, да ти кажа, тази счетоводка твоя май е доста суетна. Ами, разбира се, че бабата си е баба, майката си е майка. Какво значи да не искаш да ти казват, че си баба. Ами то си личииииии, колкото и да не ни се иска. Казва ми бабо детето и го приемам съвсем нормално, без никакви драми. А пък другото, на име - детето не ме зове, но пък понякога щерка ми ми казва направо на име, аз на моята майка - тоже. Но, това е само понякога, когато искаме да си говорим на Вие.  Joy

Честити ви награди, късметлийки! Ама, доколкото виждам Флото печели раничка на БГ МАМА!  Heart Eyes

Янче, пускаш нещо, което е вирус!!!

Малчо е по-добре, при мама е и си почива. Даже днес по обед е бил навън, то пък беше пролет. Аз също спрягах улиците днес, доста километраж навъртях.

Борянче, ще я свършиш шапката, когато ти дойде ищаха. Ами, да по-добре ида са по-големи подаръците. Simple Smile

Това е баба с внучето си на Бабинден. Simple Smile

# 446
  • в малка спретната къщурка
Честито на печелившите!
Фло,как да ти пожелая да изпишеш тефтера, като се страхувам,че пациентите ти ще ми се разсърдят. Joy Joy Joy
Римар, ти дано изпишеш твоя, с осъществени пътешествия.
Борянка, този модел бях си заплюла преди време, но се отказах.Исках да опитам с два цвята.Може да му дойде времето.
Иха, за мен е също странно, да чувстваш обръщението БАБО за обидно.Не си сбъркала, просто твоите разбирания са такива.Изказала си мнение, така както ти го усещаш.
Баща ми се чувстваше засегнат, когато Ели се обръщаше по имена към тях или към нас.Тя и сега си продължава така, в много от случаите.
Аз съм Дими, а баща и е Едуардо. До Едуардо се стигна, като вместо ТАТИ, се обръщаше с ТЕДИ  или ЕДИ и изведнъж стана Едуардо. Даже една нейна приятелка се беше обърнала към него с чичо Едуардо. Поправи се детето, но се смяхме много. 

# 447
Честит Иванов ден!
Със сигурност Ивановците в нашата тема, па и не само в нея, са преобладаваща чест от народонаселението! Wink newsm51 За да не изпусна някого, ще мина по бързата процедура -
да е живо и здраво името, всички, които го носят, както и техните семейства и близки!

Честит ни бабин ден!
Че не сме бабуващи баби, не сме, но светът се обърна наопаки, та за един празник ли ще се чудим, че се тълкува и празнува двояко.
Важното е празници да има!

# 448
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
За много години , дружина!
Живи и здрави , весели , щастливи! Любов и късмет на всички!

Прибрахме се в сряда вечерта към 23 ч.  Peace
Но , имах да пазарувам в четвъртък и нямах време за форум.  Rolling Eyes
Днес пък чистих , оправях къщата , елхата прибирах , украса ,
извъртях 5 перални. Добре , че имаше ветрец и слънце - 24 градуса ,
та дорде изпера пералната , предното пране вече е сухо.  Laughing
Ей , голЕм студ У тая Бг. Беше ми мъка за тук , за топлото временце , за всичко.  Peace
Отчайващо ни се видя пУложението. Ма как и да е , явно сме свикнали
на други обноски , обслужване и т.н.  Crazy Нямах пролука за среща , пътувахме ,
а и в началото бЕха гадни мъгли , после дойде студа и накрая тръгнахме с дъжда.  Mr. Green
Изкарахме добре , но хубавото е , че бяхме за малко , че много изнервящо нещо ми беше ...  ooooh!
Айде сЯ да полегвам , пък ще намина пак , може би или евентуално за нова тема.  Peace

# 449
  • София
 food010  kaffeetrmker_2 Coffee
добро утро от слънчева/засега/ София.
Да отменя кафеджийките, че отдавна съм станала.
Жабката, добре завърнала се на топло!

Общи условия

Активация на акаунт