Сладкарничка за книги - тема 58

• 30 603
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Ние с ММ толкова рядко можем да идем заедно на кино, че изобщо не придирям кой филм ще гледаме Simple Smile
Миж, ако си харесала оригиналната трилогия има шанс и този да ти хареса Simple Smile
Ех, вярно как разигравахме Седморката на Блейк, ама момичетата все се карахме коя да е любимата му ли беше? Не знам защо ми изскача, че е била руса, а май две жени бяха, ама едната по-желана Simple Smile

# 46
Джена беше русата мацка със сигурност, която ги телепортираше насам-натам, а другата не я помня...  Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 10:06 от Happy Mijjj ツ

# 47
  • София
Деца, другата беше Кали и беше телепат  Crazy Джена беше хубавата, а Кали - умната  Crazy По всеобщо мнение в квартала Кали трябваше да се ожени за Ейвън, а Джена за Блейк. Така го и играехме  Party Flutter Няма да ви казвам, какво ми се случи вкъщи, когато отрязах кабела на слушалката на домофона, за да го сложа на лазерния си меч....  hahaha Да, изядох си боя, но си имах кабел, и най-хубавия лазер завинаги  Party Heart Eyes Laughing Joy hahaha
Кости, сипах си коледно кафе.  Heart Eyes
Много се смях на пазаруването ви, Мариет  Joy Страхотно си оподарила Точката  Flutter Честито Точ, и стига рива  Hug

# 48
Дев, честит имен ден, мила! Нямам дар слово като теб да изразя пожеланията и добрите ми чувства, но съм сигурна, че ти ги усещаш и знаеш, че са искрени Hug

Нели, честит празник и на огнения ти мъж! Да си винаги до него и той до теб! Hug

Мижи му  hug

Аз ли съм единствената, която не е гледала Седморката newsm78

# 49
  • София
Добро утро! Телепортирам се с чаша кафе при вас или с други думи - и аз съм си играла на Седморката на Блейк  hahaha!
Кали, представих си те в Син Сити  Joy! Обмислям да те снабдя с друг диск с музика, подходящ за "ръчичките горе" и съм сигурна, че ще шашнеш повече от един колега  Joy Hug!
Мариш, вЕрно ли отряза кабела на домофона, бельосница такава  hahaha!

Честит празник на всички, които имат повод за празник днес. Бъдете щастливи и здрави  bouquet!

# 50
ДУ Hug
Вече съм в кондиция, разгеле Laughing, наспах се, кафе пих, мусака направих, само 69 не съм Laughing Mr. Green

Девче, честит празник, мила Hug, пожелавам ти щастие и да сбъдваш мечтите си! Ти си прекрасна, запази се такава и нека добрината ти се връща многократно!

Нели, твоят мъж празнува ли newsm78, ако да, да е жив и здрав и много да се слушкате и обичкате Hug

Мариет, разчуства ме твоят разказ бе прекраснице, невероятна сииии Heart Eyes, каква любов и мисъл за другарчето си вложила в подаръка си, просто нямам думи Heart Eyes А и перипетиите по търсенето на опаковъчна хартия ме развеселиха много Hug

И ние играехме на Блейк, пуцахме се и се телепортирахме с пластмасови пистолети и пръчки, аз бях русата мацка Grinning, сега съм умната hahaha

ММ и той иска да ходим на СФ на М/узвездни войни, аз не съм толкова навита, но той настоява, да видим...По принцип ще ходим с едни приятели и да не стане така че двамата мъже да зяпат, а ние с жената да пазаруваме туй-онуй, докато ги чакаме Whistling Ако имам повече време мога да ви свирна в кой МОЛ съм набързо да се гушнем, ако някой има ходене натам де, инак не ми е удобно фда настоявам по празниците да се заврете на най-гоплямата Молска блъсканица, пък може и на друго място. Ще ви пиша на друго място..

Авлига, да се оправя щерката, че пътуване ви предстои, пък и тържествата на децата... Hug

Сваке, почина ли си малко, айде влизай в кондиция, че нали на Малдивите ще ходим Whistling Де е Нара, кво напрай туй момиче, уж щеше да сънува сбъдващи сънища, а тя напоследък е налазена от пърхащи пеперуди и хич не спи hahaha

Аз съм до сряда на работа и после запразнувам, чааак до 4-ти Crazy, а някои от моите колеги даже вече запразниха от петък Crossing Arms

Сливче, струва ми се че и ти каза че вече почиваш, приятна и спокойна почивка, златце Heart Eyes

Деси, казах ти нещо, слушай ме бе котенце Heart Eyes, откопчвай се вече и стига човърка, остави миналото там където му е мястото и се съсредоточи да направиш бъдещето по-прекрасно Hug

Кали, как си, гледам по нощите си писала, айде наработи се и днес и почивай вече Hug

Мижи, Мариши, Ули, Вени Hug и ако съм пропуснала някой неволно  Hug

Хубав почивен ден ви желая!

# 51
  • София
Джена беше русата мацка със сигурност, която ги телепортираше насам-натам, а другата не я помня...  Simple Smile
Е как?! КАЛИ !!!
Маришка помни и колко хубаво е обяснила. А Кали беше киборг, затова беше толкова умна.
Аз новите Междузвездни ще ги гледам. Тези филми са ярка следа в историята на киното, няма как да пропусна новия епизод, ще е срам за професията ми.

Венка, не искам да шашкам никого. Тази музика я слушам само, когато ми плащат за това, т.е. по снимки на концерти. Снощи диджеят беше от чалга-породите и малко ми дойде в повече. На всичкото отгоре, когато все пак смени стила с нещо по-нормално, не ми изпълни музикалното желание за Poison на Алис Купър  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Нелко, еми да - на работа  ooooh! Познай дали не съм се написала сама, след като аз правя графика  ooooh! Tired Но по-добре аз, отколкото колегата, който отиде в Син Сити и сигурно днес ще е тотал-щета  hahaha

Аз преди малко станах и взимам с удоволствие кафенце от Кости.

Дев, да си жива и здрава  bouquet

# 52
  • София
............ когато все пак смени стила с нещо по-нормално, не ми изпълни музикалното желание за Poison на Алис Купър  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Дев, да си жива и здрава  bouquet
Ооо, това е една от любимите ни песни с Марто  Heart Eyes!

# 53
  • София
Жестока песен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря  bouquet

# 54
  • На високо
Добро утро Hug!
Дев, честит имен ден! Здраве, любов и щастие във всичките му измерения ти пожелавам!
Скрит текст:
[/color]
Нели, честит имен ден и на ТМ! Все така да е най-прекрасният мъж на света за теб!
Девойката, слава богу, е добре тази сутрин. Така че след малко заминаваме на детското коледно парти, организирано от фирмата на ММ.
А в игрите на "Седморката на Блейк" аз много често бях самият Блейк Mr. Green. Момчетата ни бяха кът, а аз бях късо постригана и къдравка, пък и обичах да командвам hahaha.
Иска ми се да пиша още, но закъсняваме.
Прегръщам ви всички! Hug

# 55
  • в огледалото на живота
Ах,дружинка...прекрасни поздрави! Благодаря от сърце  Hug
Пийвам си от Нарината чашка капучино и очите ми плуват във влага.....ама щастлива  Heart Eyes

Честит празник на всички огнени,искрящи и пламтящи именици  Simple Smile
Близки,роднини,приятели да се именуват с добро!

Нели,жив и здрав да е Оги  bouquet

Не го познавам лично,но от сърце му желая здраве,топлина и още повече огън в сърцето!Честит да е !

По традиция си правя винаги питка на този ден.Докато чакам моята да втаса,черпя виртуално  Hug

Мариета,момиче....не знам Точката как се е почувствала след многото армагани от твоя страна,но  разказът ти  е като магична приказка!
Вълшебница си ти,вълшебница!

Точ и половина,честити ти вълшебства  Hug

Последните седмици много магия,много емоция,много любов блика тук!Нека съхраним тези моменти в сърцето си и отворим място за нови,още по-красиви занапред!
Да бъде!

Прегръщам ви всички,с повод,без нужда,с много топлина  Hug

# 56
Ду!  Simple Smile
Взех си кафенце,чудно е!  Heart Eyes
На вилата душата ми се отпуска. Огъня бумти в камината,а навън е студено,но свежо , и всичко е заскрежено. Днес ще си довърша Коледната украса на къщата. Ще си довърша Коледната играчка,която бродирам за Ани и която ще и подаря за нейната първа Коледа.(Дев,благодаря ти!)
Честит имен ден,мила Дев!  bouquet
Кали,защо пропусна Син Сити???  Joy
Мариетка,ти трябва да пишеш,и друг път съм ти го казвала!  Hug
И аз не съм от феновете на Междузвездни войни,освен на първия епизод. А този новия,по който всички са истерясали,мисля да не си го причинявам.  Wink
Нели,честит празник и на ТМ! Да ти е жив и здрав! bouquet
Ако пропускам нещо,моля извинете ме!
 Heart Eyes

# 57
  • София
Кали,защо пропусна Син Сити???  Joy
Четири причини съм посочила. Че-ти-ри (4Mr. Green

# 58
Добър ден Sunglasses

Честит празник, Дев Hug Да си жива и здрава и само с хубаво да те споменават!

Само аз ли не съм гледала/ играла тези М. войни newsm78

# 59
  • Пловдив
Девче, честит празник бъди жива и здрава и все така даваща светлина. Пожелавам ти да получаваш много, много любов!

Аз също никога не съм гледала Междузвездни войни и на Седморката на Блейк не съм играла.

Общи условия

Активация на акаунт