Сладкарничка за книги - тема 58

• 31 532
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ехаа, момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания  Heart Eyes! Сега ставам и първо тях виждам  Hug. Целувам ви, много, много!

# 346
И аз да пожелая честит Стефановден и имен ден на Вени Simple Smile специално.
Ние вчера с мама ходихме на балет, очарована съм от постановката на Софийската опера ("Лешникотрошачката" гледахме) и оркестърът на операта е наистина страхотен, изкарахме си чудесно.
Използвам и момента да ви поканя официално на 20-ти януари на изложбата на илюстрациите на "Валкирия" и представяне на книгата. Grinning
О, и, Миле, ама аз изчетох и втората, другарче мило!  Laughing Сега съм си поръчала и "Белжар", да ползвам кода на Озон, докато е още тая година (има BOOK2015 за 20%, ако не знаете), другото което ме интересува ще си го свалям на ингилизки, няма смисъл само да трупам хартия вкъщи.
Пия си кафето в чашата с изглед от Ямбол  Heart Eyes и се наслаждавам на чудесното слънчице, което е тук при нас... След малко, като поработя, ще ходя до магазина да се разходя.
В този ден от Коледа и такъв неделен  Joy ви пожелавам прекрасен и извънредно измързеливен ден на излежаване, четене, много радост и чудесност bouquet на всички, и, Кали, "Книга за гробището" ми е любима, надявам се да ти хареса, понеже има прекрасни, абсолютно прекрасни моменти в нея!

# 347
  • София
Здравейте, прекрасни.

Вени, честит имен ден. Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана. Хубав празник.

Хубав ден.  bouquet Hug

# 348
  • Кърджали
Вени, честит имен ден!
Бъди здрава, щастлива, обичана и много много интересни  прочетени книги ти пожелавам.

# 349
  • София
Вени, честит имен ден, прекрасна! Да си здрава, успешна, щастлива и да попадаш само на книги с перфектен правопис!  Hug

# 350
Приятелче мило, услужливо и красиво, честит имен ден! Весело изкарване на празника!
Ммммм .... бонбонки Heart Eyes

Нели  Heart Eyes Hug и аз.
Бих се радвала на обобщение на играта, но само ако ти се занимава Peace

# 351
  • София
Аз за цялостно обобщение няма да се сетя, но като добра сектантка, помня от кой какво да си поискам за четене през 2016-та Wink  Mr. Green

# 352
Честит празник, Вени! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 353
  • София
Кали, "Книга за гробището" ми е любима, надявам се да ти хареса, понеже има прекрасни, абсолютно прекрасни моменти в нея!
Камиче, толкова много ми хареса как започна книгата, (прочела съм само 50-тина странички), но доколкото "познавам" Геймън, няма да ме разочарова. А щом казваш, че на теб ти е любима, съвсем ще ми е удоволствие да я чета  Heart Eyes Hug

# 354
  • на североизток от Рая
 Момичетаааа, още снощи започнах да обобщавам, така да се каже, играта. Но не всички момичета имат в албума показани книгите, които са получили. Мисля, че Лоренка не е показала книгата си, но тя не отвори всичките си пакетчета, нали така. Simple Smile Щеше да ги отваря ден след ден. А и Зори май не е казала коя е книгата й-подарък. Нека ги изчакаме двете, пък после ще направя един обобщен пост от всички получени книги. С кеф ги гледах снощи. Има книга, която държи първенството - три момичета са я получили като подарък /Книга на тайните/.  Wink

Сливче, каква мъгла е при вас?  Shocked Тук пече, пече, та се къса. Не пролет, ами лято е. Вчера съгражданите са били на пикник на платото и на Паметника. Днес сигурно е същото горе, имаме прекрасни места за излет в града. Аз си готвя на терасата, препичам се по къс ръкав, гот ми е. Вътре пък правя пица, кеф да ти е да шеташ.  Whistling

Кости му, преди малко намерих гръцкия ти адрес.  Party Търсих рецепта в един тефтер и, а, адресче. Едно неумело съм написала фамилията ти.  Grinning

За онези писма на моите ученици,  Thinking, дали да не ги напиша на друго място. Тук не ми се струва удачно.

Хубав ден засега, после пак ще намина.  Hug

# 355
  • Сред лисици
Здравейте, мили момичета Simple Smile!
Вени, честит имен ден! Да си здрава, щастлива и обичана!

Ако има и други празнуващи, честит да е празникът и на тях!
И при нас е чудесен слънчев ден, коледно-пролетен Crazy. Емил Чолаков обеща кучи студ след ден-два, така че днес ще се наслаждаваме на хубавото време. Както съм си зиморничава, не знам как ще оцелявам когато зимата си дойде на мястото.
Довиждане до по-късно! Hug

# 356
Здравейте момичета, на вилата сме и по слаб нета,затова не се включвам ...
Вени,сладуранооо, здраво да ти е името и само хубави неща да ти се случват!  bouquet
Аз харесах Дума Ки и 11/63 и Джойленд.
Точи, само мен ме няма в поста ти, ама знам че съм в мислите ти Heart Eyes
Бягам на разходка...
Хубав ден и до после.

# 357
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честит празник, прекрасна Вени! Бъди щастлива Hug

# 358
Вени, честит празник, да ти е живо и здраво името. bouquet
Нели, давай писамцата тук, не всички имат фейс или достъп до групата там.

Чудя се дали да не Ви завидя на времето...тук е студ. Сега оценявам предимството да си дебел, не си на пистата, а си с книга в ръка. Детето обаче, няма мърдане, от 9 до 4, мислех, че ще е уморен, но не би...

# 359
Честита Коледа, мили момичета! Бъдете щастливи, успешни, здрави - вие и вашите семейства! Най-важното е да имаме на кого да се опрем в трудни моменти, а и в щастливи - да не сме сами, да знаем, че има на кого да кажем добра дума, да се усмихнем и да бъдем заедно!  Heart Eyes
Вие за мен сте едни от тези важни хора, почти година мина откакто за пръв път писах в темата. Не знам дали някой помни, точно на 31 декември се престраших да се включа при вас, бях прочела няколко странички от последната тема и веднага реших, че това би могло да е моето място. Е, явно не сбърках и си направих най-прекрасния подарък за Новата година, която измина толкова бързо. Но, в хубава компания, наистина всичко минава доста бързо, но и запомнящо се.  Crazy Ще си правя равносметката на 31-ви, нищо че тогава съм на работа.  Shocked Исках просто да ви кажа колко ви ценя и благодаря на всяка една от вас за емоциите, които ми е подарила  Hug bouquet

Аз от 4 дни си почивам и намерих време да поспра за малко, да го давам на по-бавни обороти, да помисля .... Стигнах до извода, че от 7ми декември не съм имала нито един почивен ден, плюс Панаир и плюс лудницата в работата, която беше в последната седмица преди Коледа ... Е, оцелях ..
И също така осъзнах, че няма по-важно нещо от почивката, съня и любимия човек до теб. Бях се превърнала в зомби, емоционално и психически .. И като си отворих очите на 24ти сутринта, след близо 13-часов сън, светът навън беше друг.  #Crazy ooooh!
То едно слънце, никак не беше Коледно, но се усещаше празнично, едно очакване за приятни срещи и разговори и четене във фотьойла и ... не мога да опиша колко щастлива се чувствах тогава, а и сега ...  Heart Eyes
Намерих време за всичко, което ми липсваше напоследък, но защо така тези съкровени моменти са споходени и с една меланхолия, може би именно заради равносметката, която си правим, за отминалото време ... Няма да навлизам в подробности, но ще кажа, че тази година ме промени, накара ме да прозра неща, за които нито бях подготвена, нито предполагах, че са способни да се случат. Направи ме по-силна, по-целеустремена ...
Всяка една от вас има различни силни страни и искам да ви приканя да ги откриете и да ги използвате. Може да е нещо, за което дори не си давате сметка, но точно то да е нещото, което ви прави най-успешни в живота ... помислете си  Peace Peace Hug

Сега поред:

Венка, пожелах ти вече мило мое другарче, но пак да си кажа - Честит имен ден!!! Ценя те много, знай това  Hug bouquet
Как можеш да четеш толкова бързо?? И аз като Миж, явно имам дефицит на внимание, правя сто неща наведнъж, а иначе обичам да потъвам в книгите, но вече не ми се случва толкова често. Тази година изобщо не минах постижението си от предишната, а мислех, че книгите ще са много повече. Е, как тогава, с това темпо ще успея да прочета всичко на света??? Ти поне ще се справиш!!!  Crazy Как са тези Юрт и Русенфелт, нищичко не съм чела от тях, а с тези двете новите много ме интригуват!  newsm78

Стелче , двоеточие прекрасно и също така мое другарче! Честит имен ден и на теб! Пожелавам ти най-съкровените ти желания да се изпълнят, животът ти да бъде песен от любов и смехове(бебешки  Heart Eyes )!  Hug  bouquet

Алекс, имаш прекрасна профилна снимка, с две ангелчета на нея! Да бъдат здрави и щастливи, а на теб ти пожелавам бързо възстановяване и много сила, за да се справиш с предстоящото. Знам, че ще успееш  Hug bouquet

Нелче, мила моя! Просто искам да те гушна!  Hug
А пък вътрешната корица на "Жената жерав" е нещо любимо за мен, просто съвършенство и шедьовър!  Crazy Млад е художника на корицата, но толкова талантлив!  Heart Eyes

И аз обичам 11/22/63, а и не само!!! Кати Бейтс е невероятна, присъединявам се към думите на Кали за нея, единствена беше в "Мизъри"(любима моя Кинг-ова книга)  Heart Eyes
Нямам търпение за сериалчето по "11/22/63"  Heart Eyes
А пък онзи ден, както ми е навик по празниците да чета Кинг, си приключих "Мистър Мерцедес"  Heart Eyes... Много ми хареса и следващата книга ще се вземе своевременно, даже май още утре  Crazy
 А сега чета "Миниатюристът", към нея ме придърпа, а с тази красива корица ..  Heart Eyes Потънах в нея, много интересна история, изключително любопитно ми е да чета за Амстердам през 17ти век, напълно непознати неща за мен прочитам, за абсолютно различната култура, която е съществувала там тогава ...  #Crazy  Crazy
Намерих време и да оцветявам, една нова коледна книжка за оцветяване, само първата страничка, с едни мотивчета, но ми е толкова празнично ....  Crazy Crazy

Искам да честитя и на последните получили подаръци! Много любов видях изляна в тези красиви кутии, кашони, пакетчета и писма! Винаги искам да е така, не само на Коледа, не само между нас - навсякъде по света! Мога да кажа, че понякога и най-близки роднини не са ми подарявали неща, които да са само за мен, да са изцяло мои, някой да е седнал и да е помислил специално за мен, какво ще ме зарадва, какво ще ме докосне. И тук, думите на Слив и нейният избор за прекарване на празника, идват много на място! Сливче, мое първо другарче - прекрасна си, гушкам те!  Hug Hug

Камиче, също първо мое друго другарче! Много топло и хубаво ми стана от твоите последни постове - пожелавам ти мама да е винаги до теб, да сте заедно и да си прекарвате все така добре!  Hug  

Искам да кажа добре дошла и на Белла, много ми харесва никът ти, котката на МП се казва така, изключително ми допада това име! Такова ли е или подобно и в живота? (не казвай, ако предпочиташ да е тайна  Peace )
Дано останеш при нас и ти е приятно тук  Peace

Дани, относно притесненията ти, мога да ти кажа, че отношенията които виждаш тук са двустранни. За да получиш, трябва да дадеш, общо взето. Да дадеш, но не подарък, материално измерение на намеренията си, а ...отдаденост, приятелство, споделеност и взаимност! Това е ключът, а тук има врати, които си заслужава да отвориш, защото зад тях ще намериш нещо, което е голяма рядкост в днешния свят  Peace Успех!  Peace Hug

Незинка, искам да пожелая на баща ти и на всички вас на първо място кураж! Тежко е, трудно е, представям си какво му е, но вие взимате мерки, медицината е много напреднала, не губете надежда! Щом той има вас и вие сте до него, ще се справите! Стискам всичките палци и изпращам мисли за бързо възстановяване!  Hug Hug Hug Hug Hug

Мариетка, "Коледна песен", в точно това издание и аз я получих на Панаира! Прочетох я преди две години точно на Коледа и ... това, което си замислила, да си четете в семейството ви от нея, на Бъдни вечер, би могло да е началото на една традиция, която ще оформи съзнанието на твоите двама младежи вкъщи, ще насочи мислите им към истинските неща в живота! И ще направи дома ви още по-уютен и светъл (ако е възможно  Laughing )  Hug Hug Прекрасни сте! ...

Миж, не знам какво е, аз също не съм по досаждането, но да си кажа - насреща съм! Понякога имаш нужда някой страничен да те изслуша и ако случайно се сетиш за мен, спокойно стреляй! НО ... ти си силна и вярвам, че ще се справиш  Hug Hug Hug

Утре съм на работа, затова сега се оттеглям към книжката, оцветяването, филмите и ... кой знае още какво ...  Crazy Пожелавам и на вас приятно мързелуване  Peace Peace

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 17:17 от Bubbly . . .

Общи условия

Активация на акаунт