Кукундрела чака дЕду КолИда, със сурвачка ша гу срешни тя - 68!

• 29 355
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • Оптимист по принуда
Всеки различну. Ама късното хранене наистина е най-вредно.
Аз пък ут тас съм дуволнъ. Ама съм и дуволну прасе, затуй ши са наложи да я пуФторя  Mr. Green

# 571
  • Куциндрел
Ан тъй, секи с диетата си.
Ся изфърчам вечИ да прибирам Спайдърмен. hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Онзи ден вечерта заспиваме с малкия и той ми казва - на мен на галено ми викат Йоан, а иначе се казвам Спайдърмен, а като стана на 30 години ще се казвам Бакоган.  hahaha hahaha hahaha

# 572
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, Сес, ногу сладък тоз Дзверун! И наш Лъч доскоро беши Спайдърмен  и А му каза на име, А ти съ расърди. СумА ти времи ходеши насякъди с костюма. Ма мина и туй...

Да съ уплача, цял ден мъ були кифоча...А спрятам гости за 15 души утри, чи милото мий юбилейну. Праих дусига торта, с сичкия си акъл такваз, дет за пръв път я прая - и дъл ши стани, дъл ши я бива - ни съ знай. Хем съм съ зарекла неизпробвани раути данги прая за голяму гости, ама нА, кат ни обичам да прая се едно и също, утри мой и да съ червъ...Напраих два лихеня руска салата и ино бъркано от найси вида сиринита, ся ши чистя ина пушена скумрия да я прая на пастет, пък утри основните раути и салатити...И покривкити тряа да угладя...Убичам да прая таквиз нища, ама данмъ були тиквата...

# 573
  • somewhere near the sea
Аре, стаати, отупвайти са, ни мой тъй само да ми са излижавати. Пудготвих ви миялната

# 574
  • загубено
Марси,шшшшшшт .
Скрит текст:
Боли ме глава,малкото е с Т от вчера,голямото
е на у/ще от вчера(та пък петък 1-ви учебен ден).
Препуших докат чаках да сваля Т нощеска.
Гледах съседката по дребни гащи пушеше и тя нощеска.
Та не съм сал аз лудата.

Диета ,кой каза диета.
Вчера ходих и на дофтур за гушата.
Викам му мноу кила за малко време.
Никога не съм била толкоз дибела.
Повече от 58 кила нигваш.
Той съ хили и вика прави диета ,ама то от годините .
Щях да го запукам аз за годините,ама нал съм културнъ  Mr. Green

Та кажете как да сваля поне 5 кила.
Без да припадам от глад.

# 575
  • somewhere near the sea
Нере, няма, няма... spoko
Скрит текст:
Пробвай с "докторската" диета, по-известна напоследък като "Диетата на Ваня Червенкова". Помогна на много приятелки, аз сега съм на нея. Помага!!
Цикълът на диетата продължава 12 дни. Той включва 6 типа храна и всяка от тях се консумира два последователни дни:
•   Ден 1 и 2 – Kартофи
•   Ден 3 и 4 – Пиле
•   Ден 5 и 6 – Салати
•   Ден 7 и 8 – Риба
•   Ден 9 и 10 – Плодове
•   Ден 11 и 12 – Кисело мляко
Храната може да бъде приготвена по всякакъв начин – варена, печена, задушена, на пара, пържена. Няма ограничение в количествата, които приемате, но е добре да се хапва често и по малко. Подправки, като например галета за пържене на пилето не трябва да се използват. За подправяне на ястията може да ползвате малко сол, малко зехтин и лимонов сок. Разрешени са чаят и кафето, но без захар. Препоръчителен е приемът на много вода, но останалите безалкохолни, а също и алкохолни напитки не са позволени.
Диетата може да се ползва за пречистване на организма и/или за отслабване.
След приключване на 12-дневния цикъл е той може да бъде повторен, в случай, че целта е да свалите повече килограми.
Как действа диетата
Диетата действа благодарение на приема на една и съща храна в продължение на 2 последователни дни. По този начин се улеснява разграждането на храната, тъй като  тялото използва само един ензим за тази цел.
Приемът сутрин на гладно на 1 аспирин и 1 витамин C улесняват преработването на храната, но  не е задължително условие в спазването на диетата.

# 576
  • Оптимист по принуда
Гуд морнинг.
Няа кафе, няа ядини.

Аре, стаати, отупвайти са, ни мой тъй само да ми са излижавати. Пудготвих ви миялната

hahaha hahaha hahaha hahaha Ноу си сръчна, с толкус зор, дажи можи и да я затоплиш вудата  hahaha

Нере, доктурЪт е ноу кумпитенс  Crazy, напрау тъ е фърлил ф уркестъра
 hahaha Hug
 Иди ф деетичния потфорум, мисля,чи имаши деета, путхудяща при твойти прублеми.  HugМойта е мноу ефикаснъ, ноу съ яде,сичку, гладин нИ са стуи, ну май ни работиши при напълнявъни ут хурмони  newsm78

# 577
  • Куциндрел
Марси,шшшшшшт .
Скрит текст:
Боли ме глава,малкото е с Т от вчера,голямото
е на у/ще от вчера(та пък петък 1-ви учебен ден).
Препуших докат чаках да сваля Т нощеска.
Гледах съседката по дребни гащи пушеше и тя нощеска.
Та не съм сал аз лудата.

Диета ,кой каза диета.
Вчера ходих и на дофтур за гушата.
Викам му мноу кила за малко време.
Никога не съм била толкоз дибела.
Повече от 58 кила нигваш.
Той съ хили и вика прави диета ,ама то от годините .
Щях да го запукам аз за годините,ама нал съм културнъ  Mr. Green

Та кажете как да сваля поне 5 кила.
Без да припадам от глад.

Нере, да оздравявате бързу. Hug Praynig Heart Eyes
Пробвай моето хранене, яде се в прозорец от 8-9 часа, после не се яде. Нагласиси прозореца както ти е удобно. Аз не обичам да закусвам и започвам да ям от 11:30-12:00 часа на обяд, като гледам първото ми хранене да не са боклуци. Последното хранене ми е до 9 вечерта. Туй то. Пак се храня 3 пъти на ден, ама поне спрях да ям много сладко и боклуци, щото сутрин си хапвах преди вафла, после вечерта ми се дояждаше сладичко преди лягане.
Свикнах на този режим, около 2 седмици ми се прияждаше сладичко в часовете, в които не трябва да ям, ама сега съм ОК. Ям всичко, което ми се яде, само гледам първото и последното хранене да не са боклуци. От Август я правя и за сега съм свалила около 6 килограма и съм се повталила в мерки. Peace

# 578
Аааа бре толстушки мои милички  Mr. Green  ква диета, кви 6 лв на цяло  ooooh!
Яжте, пийте и си носете новите дрехи!

компромат  smile3509  от тези дни около 21 часа  Joy

за днес сме на диета   

и за диетиращите

# 579
  • Оптимист по принуда
Тръне, ку щеш вервай, моркувинтъ тортъ ми е точну пу деетата днес  Mr. Green Ха мирси  Hug
Ко пудигъш вЯжги саму  Flutter

# 580
  • Куциндрел
Еййй, кат казахти торта.... отивам да ровя в моята.

Чумата да доди да каже, дал вече я бруят точно мъжена у мамата. Mr. Green

# 581
  • Куциндрел
Въй, докат видя кво фърчи у дома - оса или муха, Бамята го тушира и изяди. Shocked
Чушка хич я няма в ловджийството, обаче Бамята си е чистокръвна авджийка. Party

# 582
Споко! По туй времи оси нема, онли муи  Mr. Green

Тръне, ку щеш вервай, моркувинтъ тортъ ми е точну пу деетата днес  Mr. Green Ха мирси  Hug
Ко пудигъш вЯжги саму  Flutter

Щот ни съм ги скубала скору- веждите де, то другото не мога да го вдигна вече...  Joy

# 583
  • Куциндрел
Споко! По туй времи оси нема, онли муи  Mr. Green

Нямам вяра ас ко има и ко нема. Щом нуември месиц гоних калинки из къщи...
Обаче е било муа, щом Бамята ни са поду... Crazy

# 584
Алоооооо  Heart Eyes  от ко да са пудуе живутинката, тя не е на диета  Joy
разправям ти аз, тя калинки гонила... чи те се хранят с въшки- вегани бре  ooooh!

smile3534

Общи условия

Активация на акаунт