Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 75 360
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • В светлината на слънцето
Аве! "Аве, Цезар" - http://www.imdb.com/title/tt0475290/ Голяяяямо удоволствие. Хвала на братя Коен. Peace Много фин хумор, прекрасна актьорска игра (даже Чайника си беше на мястото), режисура, идея..., абе доволна съм на макс. Peace

# 706
  • вятър в маслините, вятър над хребета
White Irish Drinkers- заглавието ми попадна случайно и ме заинтригува, оказа се, че има защо Heart Eyes. Прекрасна семейна драма с изключителна музика и тегава атмосфера. Огромен минус е копието, което гледах, но не намерих по-читаво.

# 707
  • в морето до колене
Искаш да кажеш, че има шанс това да е тазгодишният "Гранд хотел "Будапеща"? Аз на това се надявам, откакто разбрах, че ще го пускат рано-рано...

# 708
Мяч, различни са. "Гранд хотел Будапеща" е с някак по-сериозен поглед, докато в този има една много елегантна сатира към времена и нрави. На мен това много ми допадна. Peace

# 709
  • в морето до колене
Не, аз друго имах предвид - някаква такава формула

качествен филм, който излиза на екран рано и
удържа висок интерес на зрителите + добри оценки от критиците = може да се изправи като пълноценен конкурент за място в челната десетка за годината с/у всички, които си "свиват ушите" и излизат на финалната права през ноември/декември.

Защото си трябва смелост да излезеш "на тепиха" още на фестивала в Берлин, когато другите го правят в Кан, а още по-добре във Венеция.

# 710
Наистина е много рано. Не знам дали ще устиска. Зависи какво ще излезе и дали очакванията ще се покрият с видяното. Thinking

# 711
Аве! "Аве, Цезар" - http://www.imdb.com/title/tt0475290/ Голяяяямо удоволствие. Хвала на братя Коен. Peace Много фин хумор, прекрасна актьорска игра (даже Чайника си беше на мястото), режисура, идея..., абе доволна съм на макс. Peace

Мерси за идеята!  Flutter Такава филмова скука ми е тези дни, че до български сериал опрях, който уж бил много смешен.  Tired

Ъъъ, на кино ли го гледа или го има някъде за дърпане?

# 712

Ъъъ, на кино ли го гледа или го има някъде за дърпане?

На кино. Peace Но тръгва по кината от този петък, така че малко търпение. Peace

# 713
  • Belgium
lulumba, да те питам имаш ли идея кога са българските премиери на тези два филма?
Дали съвпада с международните дати?

http://www.imdb.com/title/tt2381991/?ref_=nm_flmg_act_5
http://www.imdb.com/title/tt2567026/?ref_=nv_sr_2

# 714
  • Ænima/Albuquerque
И на двете си пише в IMDB.

The Huntsman Winter's War (2016)
Action, Adventure, Drama | 22 April 2016 (Bulgaria)

Alice Through the Looking Glass (2016)
PG | Adventure, Family, Fantasy | 27 May 2016 (Bulgaria)

# 715
  • Belgium
Дам, но няколко пъти се е случвало това, което е написано в IMDB, и реалността при нас да е различна  Laughing

За това питам.

Даже за Ricki and The Flash имаше дата за премиера в България, а филмът така и не дойде.

# 716
  • в морето до колене
Аз за "Ловеца" гледах трейлър онзи ден в киното, та няма как да не дойде.
Иначе за български премиери обикновено правя справка със cinefish.bg
Не че и те не са ме подвеждали, но рядко.
Последният случай беше с "Макбет"...

П.П. За горните два филма датите са същите, които са цитирани от IMDb

# 717
  • Belgium
За Cinefish не се бях сетила, благодаря за идеята  Laughing

Радвам се, че се очаква да съвпаднат премиерните дати с международните. Догледало ми се е баш такова eye candy  Laughing

# 718
Лу, ще погледна утре дали няма нещо ново в репертоарните планове. Рекламата на Алиса се върти още от декември и постоянно идват новини, така че няма шанс да отпадне.  Peace
Аз и децата най-вече чакаме "Книга за джунглата". Той е на 15 април.

# 719
Лулумба, благодаря.  bouquet Ще почакам, но ми запали любопитството.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт