Лечение на кокоши трън с течен азот

• 5 117
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, от известно време лекувам няколко кокоши тръна с течен азот при лекар, като вече доста пъти ходя и всеки път се обработват с течния азот, след което по малко се изрязва или изстъргва от умъртвената тъкан. Изглежда, че има подобрение, но се чудех дали и при други хора е имало такова лечение, продължило толкова дълго време? Оставам с впечатление, че при доста хора работата става с 1-2 посещения само.

# 1
А аз имам на петата, въпроса ми е какъв специалист, трябва да посетя? Това лечение с азот кой го прилага?

# 2
Баща ми ходи на такива процедури 4-5 пъти може би, излекува се и сега е ОК.
А по другият въпрос-трябва да отидеш на кожен специалист

# 3
И при моето дете беше така. Ходихме може би 10 пъти, на всеки 2 седмици. За колко време ще мине никой не може да каже.

# 4
Ходих няколко пъти, не издържах, купих си лепенки.

# 5
Дете бях, когато имах две брадавици - на палеца на едната ръка и на показалеца на другата. Гориха ми ги с азот само с едно посещение. Бяха страхотни рани и след като зарастнаха се появиха отново. След това с нетрадиционна медицина изчезнаха и нямам проблеми от тогава.

# 6
  • София
Като дете съм имала на ръката. Гориха го само веднъж. После аз бая го човърках, че ме дразнеше и изчезна. Като възрастна ми бяха излезли няколко на пръстите на краката. Ходих веднъж да ги гори доктор. Понамаляха на размер, но не се махнаха. Взех си течен азот от работата на баща ми и повторих още веднъж процедурата сама. С това се реши проблема. На сина ми също с еднократно горене стана. Преди това пробвахме с разни лепенки, мазила от аптеката - никакъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт