MAC & Sephora - 34 тема

• 97 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, дами Hug Искам да Ви попитам дали имате впечатления от Dr. Brandt и може ли да ми кажете горе-долу какви са цените на продуктите.. Ще съм Ви благодарна много Hug Hug

# 211
  • гр. София
Аз харесвам праймъра - pores no more.
Имах и мостра мисля че на BB крем, но направих алергия от него.

# 212
Здравейте, дами Hug Искам да Ви попитам дали имате впечатления от Dr. Brandt и може ли да ми кажете горе-долу какви са цените на продуктите.. Ще съм Ви благодарна много Hug Hug

Аз използвам needless no more - доволна, доколкото може да се очаква от крем  Peace Купих от тукашната Сефора някакъв ББ крем - със смесени чувства съм - и аз имах алергична реакция, но след нея все още не съм го използвала и не мога да потвърдя дали от него. Мисля, че писах тук или в новите придобивки за него - според мен е бил комплект с нещо или е мостра, срока му е до юни тази година

Шоки - каква беше реакцията при теб?

# 213
  • София
Аз сега тествам праймъра против пори и честно казано особена разлика не виждам. Иначе цените на май са около 100 - 100 и няколко лева.

Искам да пробвам ексфолианта против пори  Peace

# 214
Ел, вакуумната маска е хубава при пори  Peace

Иначе майка ми е възхитена от "ботокса в шишенце" и наистина работи. Иначе от някакъв серум направих реакция и аз - кожата се зачерви, парене.... веднага измих и добре, че реагирах навреме.

# 215
  • София
Току-що получих страхотна информация:

В Сердика Център от 2-ри февруари е открит stand-alone на CHANEL, който самостоятелно ще предлага и продава! продуктите на CHANEL beauty!

newsm44

# 216
  • София
Супер! Party

пролетната колекция трябва скоро да е тук, нали? Heart Eyes

# 217
  • София
Насрочена е за март Wink

# 218
  • София
Мерси, Ел. Миналата година вече беше тук по това време затова помислих, че предстои. Crazy

# 219
  • София
Първо трябва да лансират Les Beiges. Нямам търпение да го пробвам.

От пролетната вече си взех каквото исках  Embarassed

# 220
  • гр. София
Зачервяване и парене и при мен.

# 221
Току-що получих страхотна информация:

В Сердика Център от 2-ри февруари е открит stand-alone на CHANEL, който самостоятелно ще предлага и продава! продуктите на CHANEL beauty!

newsm44

Няма да е временно, нали ? Ще си остане там завинаги?

# 222
  • София
Не е временна кампания, предполагам го правят с мисълта да си е постоянен магазин.

# 223
Зачервяване и парене и при мен.

Ясно.....благодаря ти!

# 224
  • в 1001-та нощ
А къде точно е позициониран къта на Шанел - от онези подвижните ли е или като магазин?

Общи условия

Активация на акаунт