MAC & Sephora - 34 тема

• 97 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
   Здравейте! Ще попитам и тук, понеже сте много компетентни и информирани – някой знае ли кога пак ще има -30% намаление на парфюмите на Tom Ford, Estée Lauder и т.н.? Около 8-ми март, може би? Поне от миналата година се сещам, че именно около тази дата правиха голямо намаление. Благодаря! Hug

# 91
  • в 1001-та нощ
Бисквитка Simple Smile аз нанасям с пръсти и ефектът е страхотен Simple Smile

# 92
   Здравейте! Ще попитам и тук, понеже сте много компетентни и информирани – някой знае ли кога пак ще има -30% намаление на парфюмите на Tom Ford, Estée Lauder и т.н.? Около 8-ми март, може би? Поне от миналата година се сещам, че именно около тази дата правиха голямо намаление. Благодаря! Hug
Имаше точно преди празниците, следващото предполагам преди 8ми март, но може и да е два парфюма на цената на един.

# 93
  • Sofia
   Мерси! bouquet

# 94
  • София

Да,имаше през март,но мисля че първо имаше хубаво намаление от -25% за св.Валентин, защото мъжа ми купи тогава Модерната муза.Ако обаче не ти е спешно за ексклузив на Том Форд погледни ето това намаление в Дъглас и БЗ, има някои аромати с -20% http://beautyzone.bg/catalogue/Beauty_Sale_2016.pdf

# 95
  • Sofia
   Благодаря ти! bouquet Най-вероятно ще изчакам март месец, пък дано ни сюрпризират с хубава промоция. Simple Smile

# 96
  • София
Малко нови продукти:

# 97
Вече не искам прасковите, а фъстъченото масло с желе  Mr. Green Heart Eyes Embarassed newsm76 Heart Eyes tantrum

# 98
  • София
Elle-même, червила на Том Форд откъде поръчваш най-успешно?Благодаря  bouquet

# 99
  • София
Поръчвала съм от най-използваните ни английски сайтове - Selfridges, Harrods, HoF, John Lewis. И с 4-те не съм имала проблем. В Селфи обикновено зареждат Том Форд първи  Hug

# 100
Too Faced каквато и палитра вече да извадят я искам  Blush  Blush

# 101
Guerlain La Petite Robe Noire Collection

# 102
  • Велико Търново
Страхотни червила на Герлен Heart Eyes Цената не искам да си я мисля... ooooh!

# 103
  • София
Ще си купя едно червило и един лак само заради опаковките. Жестоки са.  Heart Eyes

# 104
Ще си купя лак и червило и аз заради опаковката. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт