Професионални серии за коса - тема 94

• 54 563
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, предложете ми преса за коса, да се продава в Арлен или Рибата. Хубава, с терморегулатор  Flutter

# 496
  • София
Илли, честита преса и на теб  Heart Eyes
Много се радвам, че все повече момичета се събираме с преси, така ще можем да обменяме опит за различни терапии  Heart Eyes
Аз например, бих могла да препоръчам Арганова терапия с Наши Арган шампоан + маска, както и Наши Фито Рипеър шампоан + ампула + балсам  Heart Eyes
С всички маски съм минавала с пресата, също  Peace

Магнолийка, моля те, сподели кой е въпросният шампоан за дълбоко почистване, който не е професионален  Praynig
Жалко, че Шу не се предлагат в БГ  Sad

# 497
  • Пловдив
Момичета, от тези терапевтични преси има ли някакъв видим, забележим ефект или те си действат в дълбочина на косъма? Наблюдава ли се например намаляне на цъфтеж или накъсване?

# 498
  • София
Големи сте зарибителки, поръчах и аз терапевтична преса, но ще дойде след НГ. Много се чудех, кой модел да взема и се спряха на Ego Professional Therapy Cold Conditioning Hair Infra-Red Iron, едва ли има разлика между точно този вид преси  newsm78

# 499
Магнолия изненада ме-защо точно с Тен ще миеш след боя  Rolling Eyes
Феерия мерси  bouquet поръчах днес-писна ми да го мисля-каквото съм взела-ще си го мажа  Mr. Green
ДжейЛо  Hug
Nad_tab честито  bouquet не мисля че има разлика,странното е че на сайта на Его пишат за хидратация че може да се използва на мокра коса без маска/балсам  Rolling Eyes
Lili в дълбочина действат  Peace

Аз също ще се боядисвам днес,най-късно утре.Чудя се след шамп.на Керастаз за боядисани коси (лилавият) дали ще е ефективно да сложа от Фито ампулата на Наши? или да изчакам и да измия с протеинов ш.  newsm78 От месеци й се каня на тази ампула и все не й идва ред.

# 500
Мацки препоръчайте ми хубав шампоан по скоро комплект без значение цената  за подарък на леля ми .Косата й е по скоро суха използва доста преса и не знам дали е правилно да използвам че е увреден.Решила съм да я подаря за рожденият ден нещо специално.Не знам дали да се насоча към хубава терапия или хубав комплект.Косата й е къдрава и до кръста може би малко над него.Имам и други варианти за подарък
шампоан балсам и четка
Бях се засилила за терапевтична преса но нали целта е да подаря нещо което маха донякъде вреднотго действие на пресата.

Иначе някой ме пита за олиото на Митик аз ползвам ето това
http://www.zlatnaribka.com/mythic-oil/blestyashto-olio-za-kosa-i … mering-oil-100-ml
Също съм си харесала и това нещо да пробвам
http://www.zlatnaribka.com/mythic-oil/podhranvasht-serum-za-siln … il-serum-de-force

http://www.zlatnaribka.com/shampoani/sexyhair/izglazhdasht-anti- … ator-smooth-sleek

искам да попитам чета че доста често сменяте продуктите примерно едни път се къпете с една марка друг път с друга.Комбинирате две различни марки.Аз лично харесвам да ползвам една марка и шампоан и маска. Мен по скоро ме притесняват промените след раждането косопад  мазна коса вие как ще се справили с този проблем. И бих ли могла да си взема някакви превантивни мерки който не са опасни за мен и бебета.Ясно ми е че най-вероятно това си е нещо нормално и все пак.

# 501
  • Пловдив
Момичета, искам да си купя четка/гребен за разресване. Дълга, гъста и лесно късата се коса. Препоръки какво да гледам?

# 502
  • София
Момичета, искам да си купя четка/гребен за разресване. Дълга, гъста и лесно късата се коса. Препоръки какво да гледам?

На мен са ми много удобни четките за мокра коса за след баня.
http://www.lookfantastic.com/brands/wet-brush.list

Много хвалят и Тангъл Тизър, но на мен не са ми удобни, изплъзват ми се от ръката, купих 2-3 техни, различни модели, но предпочитам да имат дръжка.

За суха коса използвам дървена четка с естествен косъм. Никакъв спомен от къде я купих, ей така изглежда.

# 503
още избирам за коса някаква въртяща , електрическа четка,сега тази ми попада,
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … KPLs4ZiQ__oY8muGA

# 504
dreamer,
Аз след много търсене, отзиви и т.н. избрах ето този гребен
гребен
Много съм доволна! Изработката е много добра, връхчетата са гладки, не боцка скалпа, направо се плъзга по косата, а и за мен е плюс че има и едри и по-ситни зъбци.

След натрупани 4 четки в нас, най-добра за мен (че и бебката с къдрава тънка косичка) се оказа тази четка
четка
Реши добре, нежна е, и най-важното не бухвам и не наелектризира.

Друго от което бях доволна са дървените гребени/четки на MAGNUM, но не ми харесва как по дървото много лесно се натрупват прашинки, влакънца... Но изработката и ефекта са си идеални.

Тангъла при мен само мажеше косата на повърхността, изобщо не можех да се среша, а и бухвах като кошница. Може би за по-тънка коса, ще са ок - сестра ми е с ест.руса, гъста, но много тънка коса и си я ползва с кеф.

Четката, за която говори Надето WET brush разплиташе на бебка добре къдричките, обаче някак направо й идва огромна за главичката, ако искаш мога да ти я пратя, само на нея я ползвах няколко пъти и взех горните от линковете. Peace

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 15:37 от Анонимен

# 505
Привет момичета, чета ви с интерес, особено като ми наближи времето за покупки за косата Simple Smile
Моля за съвет за моята косица Grinning накратко я описвам : естествено къдрава, дълга, не я боядисвам, цвят тъмно русо, тънък косъм, изключително суха, лесно се заплита (особено към 3 тия ден след миене). Не я подлагам на никаква обработка: не я суша, не я изправям, не я боядисвам. Зорът ми е, че от доста време се каня да пробвам Maroccan oil - хидр. маска за тънка коса и олиото! Нещо ме дърпа и към серията на L'Oreal Professionnel Pro Fiber Rectify-обновяващата  Mr. Green?
 Основният ми въпрос е дали Марокана, няма да я омекоти твърде много и да стане прекалено мека и хвърчаща, което ще попречи да си оформя къдриците?
В момента ползвам шампоан на Phyto за косопад, маската им Phytokeratine-стандартната (не интенз-а), след баня - крема Phyto 7 и после крема за къдрици на Макадамия, обаче маската ми идва лека на Phyto, косата ми я изпива направо и все едно нищо не слагам!

Някакви съвети за Марокана върху естествени къдрави коси, че ме "сърбят" ръцете от няколко дни да заръчам от Арлен-а! Сега имат налично само олиото за всеки тип коса-125 мл и е 88 лв, ама май ще се прежалвам!

# 506
Снежинка,
Много момичета в темата (даже май всички къдравелки) помня, че са се оплаквали точно от крема за къдрици на Макадамия, че им изсушавал косата. Да не е той проблема, щом по друг начин не третираш косата.
Иначе Марокан не би трябвало да ти разхвърчи косата, много хубаво я хидратири и овлажнява, но не я размеква, така че да стане на пух. Даже мисля, че и маската за плътна коса ще ти е добре, а с твоята дължина и сухота със сигурност олиото за всеки тип коса е по-подходящо, лекото не се усеща по никакъв начин. Peace

# 507
Linda,
благодаря за мнението, сухотата си е била винаги проблем при мен, не е от крема. Между другото на Макадамия поне година ползвах всичко от серията им-маска, шампоан, олио, спрея за краищата - но в един момент и те не ми хидратираха...ужас е тази "сламена" коса.
Напоследък слагам след крема на Phyto, за оформяне на къдриците тази пяна: Loreal Professionnel Hollywood Spiral Queen - http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … iral-queen-200-ml и съм супер доволна-препоръчам на къдравелките Peace

И аз се чудех за маската на Maroccan oil дали направо да не взема тази за плътна коса!

# 508
Дами, нахлувам в темата с една питанка.. Търся си силно протеинов шампоан + балсам/маска и/или някаква терапия или просто балсам без отмиване. За последното ползвам кератин мист-а на Чи, но ми се иска нещи по- силничко.. Някакви препоръки Praynig

# 509
Докато сме в духа на темите за ел. уреди, аз определено не бих имала време за терапевтична преса за жалост, обаче имах възможност да си направя празничен подарък преса за коса и понеже съм много радостна споделям с вас Blush
http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-sh … herapy-s8500.html
Косата ми е вечно начупена била и склонна към фризита, лесно се поддава и на къдрици и на изправяне, но така лесно не е било никога. Започнах от 200 С и в последствие намалих на 160, САМО с едно минаване (почти плъзгане) косата стана идеално права и гладка, пък обема се запази, може би от това, че съм с пластове Rolling Eyes Освен това се оказа, че косата ми е с около 3см. по-дълга от това, което виждам в натурален вид Mr. Green Много съм подкефена Flutter
Само се чудя дали като вечер след баня и преди сешоара съм слагала термо, на следващия ден като реша да изправям да слагам пак на суха коса или няма нужда?

Общи условия

Активация на акаунт