Откъде си купувате стилни и модерни костюми

• 943
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! В края на април ще присъствам на служебно събитие, което няма да е строго официално, но в същото време повечето ми колежки са доста стилни и се чудя какво да облека.
Засега съм се спряла на един много готин сет елек с панталон от BECARRA, но се чудя дали може да ми препоръчате да разгледам и нещо друго в подобен стил преди да избера. Само не искам да е  от масовите Zara, Mango и тн. Предпочитам нещо, с което да не видя 10 колежки на същото събитие.

# 1
  • Melmak
Последно взимах от Дика.

Съветвам да се ходи във физически магазин, а не само онлайн. Причината е в някои материи. Имат и много хубави, имат и ужасни.

# 2
Не сте писали град, но ако е за София, има един магазин фирмен, шият в Шумен, на Солунска (между бул Витоша и пл Славейков, с/у някаква институция на виенноинвалидите, ако не се бъркам като наименование🤔)

Дрехите са стилни, купувала съм със служебна цел и когато съм била канена на сватби.

Уви, поради естеството на сегашната мо работа и хоум офис, смених стила и не са при мен дрехите, за да Ви кажа името на фирмата 🫣

ПП: звучи странно на пръв прочит 🙃но има чудесни шивашки цехове/фирми в Шумен и Русе с много качествена продукция (преди в района имаше оутлет на добричка фирма, която шие за Италия, и от останалия материал, шиеха модели, които продаваха за Бг- чудни палта, панталони и пролетни сака съм вземала от тях, но е било в далечната 2009-2010 и може вече да не са там, където ги знам. 🤔)

Сега видях на картата - между Хр Белчев и Ангел Кънчев, до един безистен..като че ли в близост имаше пекарна за ядки

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 13:05 от fotokod

# 3
Благодаря ви! Да, за София става дума, ще погледна какво предлагат.

# 4
В Стилна жена има страхотни костюми и качеството е високо.

# 5
# 6
Стилна жена са костюми по 450 лева от полиестер. Абсурдно е.

# 7
  • София
Че те съществуват ли още? Изненадана съм, честно казано. Ако споделите къде имат магазин, ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт