158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 134 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • The QC to be!!!
Забравих, много обичам да рина сняг - супер разгрява, и натоварване е!

# 107
Оо, живи ли сте? Наздраве с топъл чай! Хич не му се радвам на снега. Пак паднах по д, мъжа ми закъса на излизане от драйвуея, имам нужда от лято. Малкия само ръчка със старите черпаци и се смее.

Купих бейкърс туайн и бели и червени помпони, ще правим мартеници с младежа. Ахъм, аз ще правя, той ще разваля.  Heart Eyes

# 108
 добре че припомнихте за мартениците Hug ще юрна детето да направим малко.

# 109
  • WA, USA
Чакайте, първо са валентинките. Моят големият го мързи две не вижда и реши да не прави тази година. Ще видим дали няма да си промени мнението утре.
Малкият Дон Жуан ще прави за всички от градината и ще ходим да правим здравословен снакс с тях в петък.

# 110
Нашите вече правиха валентинки в градината. При вас какво и кога правят? Нашето е като корона, лента залепена на обръч с две пайп клийнърс за антенки и цялото надписано "love bug" и украсено с лепенки.

# 111
  • WA, USA
мисля да изрежем сърца и да ги надпише, или нарисува - довечера ще твори.

Много се радвам че най-после забраниха тези пусти близалки, бъркаха ми в здравето като ги насъбереше.

Това с лав бъг е много сладко.

# 112
20 валентинки лепя с детето 2 поредна година. даже на мен ми омръзна накрая, какво остава за нея.
Това се води мрьн, май.

# 113
винаги съм купувала готови Embarassed Embarassed

# 114
Аз пък, за разлика от преди години, вече нищо не правя за Св. Валентин. Смятам, че традицията с купиване на подаръци за този празник комерсиализира обичта.

Тук снегът почти напълно се стопи - останали са една-две мръсни буци в ъглите на сенчестите тротоари. Днес е ужасен клинч заради вятъра.

# 115
Аз пък си поръчах за празника шкурка и боя.

# 116
Laughing Have fun!

# 117

Браво. Мини и през нас с боята само.

# 118

Браво. Мини и през нас с боята само.
сняг имате ли?

# 119
Здравейте момичета бих искала да попитам дали някоя от вас може да ми намери и изпрати в България пресата за коса split ender pro дават я само на фризьори.Трябва ми за фризьорският салон на сестра ми.Ще си заплатя повече за услугата.Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт