158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 134 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Аз харесвам Чипотле и Панера бред. Другите вериги всички са ми еднакви и леко гнусни дори и само отвън като ги гледам. Напоследък преодкривам и Старбъкс, нали сънят ми го няма никакъв.

# 136
Аз харесвам Чипотле и Панера бред.
Наистина, и двете вериги са добри. Как не се сетих за ни една от тях?!

Може и Skinny Pizza: трепач пица с рукола и много приятни салати.

# 137
  • У дома
Леле, Агент, как без бани? Сутрин на опашка ли чакате?
Ние с милото сме като малки деца - решаваме и започваме на другия ден. Докато говорехме да се отървем от всичкия карпет на първия етаж и той намерил майстор, на връх Св. Валентин изхвърлях мебели и разчиствах. И си даваш сметка колко малко му трябва на човек. Само с трите бани и тоалетна не се разделям  Mr. Green Знайш колко е кофти да тичаш до библиотеката за едно пишкане  Embarassed Половината етаж е готов за няколко дни. Сега ги чакам за другата половина, но... там са роялът и билярдната маса. $400 за преместване на роял от едната стая в другата, 10 метра, и още толкова да го върнат обратно. За да ги спестя обиколих квартала и спазарих няколко съседа да помагат, но много ме е страх как ще се справим.
В същото време тичам и по баткото, който на връх ремонта реши, че все пак или ще става тибетски монах, или ще скача от прозореца на дорма, защото математическа специалност не била за него, но нищо друго в този живот нямало смисъл, та друго не би учил изобщо. И се разболях като куче, защото няколко дни нямах достъп до моите билки и етерични масла и за мой, а и на цялото семейство ужас пих антибиотик. Та, пълен цирк  Confused

# 138
Много Ви благодаря, страхотни сте! bouquet
Благодаря ви!
Ето, давате ми идея за разни бизонски и телешки бургери или меса.
Тук такива неща няма, най-големия "лукс" са някакви "телешки" меса, които не стават нито за стекове, нито за нищо. Телето обикновено се оказва бабата на това теле и става... Sick

Търси нещо друго...и двете отдавна имат вносители...
Можеш ли да ми кажеш къде се предлагам техни продукти? Искам да опитам. bouquet

# 139
Виждала съм по ресторантите...цените им са уау. В мастър шеф казаха, че килограмът е от порядъка на 100-ка.
Нали спомена, че си на ти с вноса и износа. Хората от бранша знаят вносителите.

# 140
Виждала съм по ресторантите...цените им са уау. В мастър шеф казаха, че килограмът е от порядъка на 100-ка.
Нали спомена, че си на ти с вноса и износа. Хората от бранша знаят вносителите.

Да, това работя и познавам регламенти, документи и тн. Но няма как да познавам всички фирми вносителки и износителки. Няма нужда от язвителен тон, не съм в хранителния бранш.
Благодаря за информацията отново, пожелавам ви много здраве! bouquet

# 141
Къде видя язвителен тон  newsm78
Странна работа, искаш да правиш нещо и очакваш непознати хора да ти дадат идеи какво да правиш. Познаването на регламенти и документи не е достатъчно, ако ги познаваше щеше да знаеш какви са изискванията за внос например на месо ( и аз не съм в хранителната промишленост), на като човек работещ в тази област трябва да знам какви са изискванията. Като знаеш изоскванията, респективно работиш с регламенти и документи можеш да изчислиш разходи и себестойност...
Как я виждаш вноса на контейнер месо на стойност около 100К, плащане на мита (които хич не са ниски) и ДДС, това месо да стои около месец  под контрол и след това да го разпространяваш в ограничен пазар, вече преразпределен...щото аз не го виждам. Освен, това пазарът на такива стоки е силно стеснен в България- основно заради покупателната способност.

Относно веригите за хранене, доколкото ми е известно почти всички имат представители за България, проучваш кои са, свързваш се с тях, плащаш лизинг.....

# 142
Някъде да съм питала какви са изискванията!? Просто помолих за идеи за заведения в САЩ.
Не намирам смисъл да се доказвам на никой за нищо.
Лека вечер!

# 143
... Другите вериги всички са ми еднакви и леко гнусни дори и само отвън като ги гледам.

А няма защо. Като работила заведение за бързо хранене тук, мога да те уверя, че нивото на чистотата и съхраняването на продуктите е много високо.

# 144
  • The QC to be!!!
Имаше едно време, а може и сега да си го има… една верига където се готвеше и продаваше само печено пиле, картофено пюре, ямс, бисквити с грейви, и всички други типични подобни американски, вкл. и царевичен хляб. Влизала съм в това заведение и не мога да се сетя как се казва, но беше нещо си… маркет. Та… преди мн. години познат казваше за тях, че единствено те скубят перушината на пилетата преди да ги пекат.  Laughing Често се ползва за тей-ъ-уей… и ако се сетя името на веригата ще пиша. Много ги имаше около и в Чикаго. Не знам дали даже съществуват вече.

Атланта, разкажи мадам, като оздравееш и вече го няма стреса.  Peace Аз така преди години мрънках като имаше ремонт в една от баните, че трябва да шеръваме другата. Но от както сме в ЕС, пак си мрънкам, но я шеърваме едната баня. Свикнах…  Rolling Eyes

# 145
Baby, да не би да имаш предвид Boston Market?

Аталанта, оздравявай! А студентът не може ли да смени специалността?

# 146
  • The QC to be!!!
Фея, точно!  bouquet

# 147
  • У дома
Не иска. Нямало смисъл от друго образование. Ма то така се калява стоманата, с труд и пот на челото Simple Smile Добре, че джима му е на 50 метра от сградата, та разпуска със спорт всеки ден.

# 148
Не иска. Нямало смисъл от друго образование.
То май хем сърби, хем боли... Не е лесно. Дано открие радостта от продължаващото учене на математика!

# 149
  • The QC to be!!!
Не иска. Нямало смисъл от друго образование. …
Може и да е прав!

Общи условия

Активация на акаунт