158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 140 701
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • У дома
За съжаление много не искат и собствената си отговорност да носят, а чакат да ги повее вятъра нанякъде и те като овчици след стадото, хоп троп...

# 271
  • The QC to be!!!
За съжаление много не искат и собствената си отговорност да носят, а чакат да ги повее вятъра нанякъде и те като овчици след стадото, хоп троп...
да, болшинството...

# 272
В тази връзка... Ще гласувате ли на президентските (ако можете)?

# 273
  • У дома
Чудя се.

# 274
да. Гласувам и тук и в България. Винаги.

# 275
И аз. Обичам да гласувам.

# 276
И аз. Обичам да гласувам.

И аз Peace За съжаление изобщо не съм в течение на българската политическа сцена, ще трябва да се стегна.

# 277
Здравейте,малко тъп въпрос,но може някой да ми отговори,интересува ме курс за пей рол да науча механизма и процентите на данъците за заплати живея в Чикаго,не питам за приравняване и допълнителни курсове за счетоводител ,това съм завършила в Бг,но съм работила като пей рол -аутсорсинг за заплати и курс за Човешки ресурси ,ако знае някой и ми даде линк на университет или нещо друго благодаря предварително.

# 278
 да гласувам, когато мога.

# 279
  • The QC to be!!!
И аз като соу.

# 280
Заки, изобщо нищо не знам за счетоводство...

# 281
  • WA, USA
Здравейте,малко тъп въпрос,но може някой да ми отговори,интересува ме курс за пей рол да науча механизма и процентите на данъците за заплати живея в Чикаго,не питам за приравняване и допълнителни курсове за счетоводител ,това съм завършила в Бг,но съм работила като пей рол -аутсорсинг за заплати и курс за Човешки ресурси ,ако знае някой и ми даде линк на университет или нещо друго благодаря предварително.

http://www.americanpayroll.org/home/

питай ето тук.

Досега не съм гласувала защото не можех, на български избори не гласувам защото не живея там. Тези избори искам много да гласувам, но ако моят кандидат не отиде на финала няма да има много смисъл. Не обичам да гласувам за по-малкото зло, а за човек в чиято политическа  платформа вярвам.

# 282
Взимайки предвид Тръмп vs. Клинтън ще гласувам за по-малкото зло, че и хоро ще играя.

# 283
Благодаря  Simple Smile

# 284
Взимайки предвид Тръмп vs. Клинтън ще гласувам за по-малкото зло, че и хоро ще играя.

Peace

По принцип съм съгласна и с позицията на Руми, макар че аз винаги съм отивала да гласувам за по - малкото зло. В този случай е пък съвсем необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт