158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 134 822
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • WA, USA

Признаване, озн отиваш с българска книжка, нищо не правиш и ти дават нова, издадена от съответния щат.

да, явно го разбираме различно - за мен признаването е, че не трябва да държа курс и/или изпит по курмуване тук. Съвсем нормално е да държа листовки при положение, че има различни правила и пътни закони.

# 496
Не знам кое е нормално и кое не, но ако имаш книжка от определени държави ( имат си списъщи за всеки щат) не държиш абсолютно нищо, нито листовки, нито кормуване.

# 497
  • The QC to be!!!
Джейн, права си, нещо съм объркала.  Peace

# 498
Благодаря за отговорите!

# 499
  • The QC to be!!!
Честит 4 Юли дами! Любимият ми ам. празник!

# 500
Честит, Бейби! Честит на всички! Гледахте ли заря?

# 501
  • The QC to be!!!
Мишки, гледах само на нета. Вие?

# 502
Последните 2-3 уикенда около нас гърмят на поразия и малкия се беше наплашил яко. Спеше при нас чак. Горе-долу схвана идеята какво е това заря и снощи успя да се съгласи да идем, ама като носим тапи за уши (слагал е и знае), но така и не ги поиска. Страшно много му хареса, на нас също! Наше село е малко и не очаквахме много, но беше страхотно 20-минутно шоу.

# 503
  • The QC to be!!!
Ваш малко значи расте много бързо - пу пу пу. То шоуто не е само до самата заря. За мен винаги е била атмосферата с приятели което правеше празника, настроението, усещането!

# 504
О да, без приятели не става. А пък като е и хубаво времето и може и навън да се шава, още по-добре.
Другите май още празнуват и не обаждат Simple Smile.

# 505
Здравейте!

Има ли някой от Twin Cities който да пише в темата? Наскоро се преместих в Минеаполис и все още почти не познавам никого тук. Има ли някакви организации на българската общност, или места, на които се събират?
Поразтърсих из интернет, но нищо не можах да намеря... Надявам се някой да може да помогне с идея!

# 506
Честит празник на патерички. При нас валя цяла вечер и не успяхме да излезем. От вкъщи за жалост нищо не се вижда. Аз имам голям мерак за заря, но догодина пак Simple Smile

# 507
tuffieha, само инфо на бг училището намерих, но има доста българи в минеаполис. Мисля че в момента са във ваканция, но все пак погледни. http://www.bgschoolmn.org

# 508
мишки, благодаря ти!

# 509
привет на всички мами зад океана,
 тъй като на скоро, на есен по-точно ми предстои да се местим в Атланта, Джорджия бих искала да попитам има ли мами от там с които да си пишем или да обменяме информация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт