158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 133 276
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • The QC to be!!!
Атланта, това, че не си гласувала до сега, какво пречи сега да гласуваш?

# 676
ще гласувам за български и американски президент.
Кой питаше за филм? Бруклин, me before you.

# 677
  • Down south
Ще гласувам в тукашните избори.
Нямам представа от кандидатите за български президент и най-вече, не мисля, че имам морално право да гласувам.

# 678
  • У дома
Не мисля, че имам време за нова регистрация. Иначе бих подкрепила избора на моят доведен син, който учи право в БГ.

# 679
Не трябва регистрация. Отива се в изборната секция с валиден бг документ (лична карта или паспорт) и там се попълва един документ на място, гласуваш и си готов. Ние ще гласуваме. За президент ми е много трудно, може в крайна сметка да не подкрепя никого, но за референдума съм готова. Ние май ходим по-скоро от уважение към хората, които организират изборите тук. Гледам ги днеска ковали някакви дъски, размествали, оправяли, а преди това колко още неща са уредили, помещение са намерили, утре цял ден ще стоят, после ще броят. И като знам колко се плаща в Бг (а тук не знам дали им се плаща изобщо) си е чисто доброволстване, което искам да уважа.
На американските избори не мога да гласувам още, иначе и там бих.

# 680
  • The QC to be!!!
Даже никога да не сте гласували до сега за бг. президент, няма нужда от предварителна регистрация. Отивате в гласоподавателната секция, попълвате един формуляр с 3те си имена, адрес в бг., номер, дата и място на издаване на л.к. или паспорт, подписвате го, и гласувате. Попълването на този формуляр отнема точно минута на място! Нищо, абсолютно нищо не се прави предварително.  Peace

Както казва Обама, - гласувайте!!!

# 681
  • WA, USA
За амер. избори гласувах преди седмица вече.

За бълг. избори съм гласувала само веднъж, веднага след като бяхме дошли в САЩ. Не живея там от 12 години почти, нито се интересувам от политиката там, нито мисля да се връщам за да се заинтересувам, така че няма да гласувам. А и нямаме секция наблизо (5+ часа е най-близката).

# 682
Гласувах на българските избори, на тукашните не ми се полага.

Малко ми приизлява при мисълта за тукашните и ми се иска да минават вече.

# 683
  • Чикаго / София
Гласувах за българските избори.

За тукашните още не мога.

# 684
Гласувах за БГ президент, за тукашните и аз не мога, а бих искала. Крайно време е да си подам документите...

# 685
Аз не се чувствам достатъчно компетентни да избирам политици и затова не гласувам.

Фея, и аз гледам фантастика. Стар Трек обаче не е от моите филми. Особено в един от последните филми сцената, в която Спок и капитанът си допряха ръцете на онова стъкло, ми дойде прекалено! 😃
Виж, Батълстар Галактика мога за пореден път да превъртя. Старгейт също.
Но няма нищо особено напоследък. Четох, че са се заели с Фондацията на Азимов.

# 686
  • У дома
Ще отида на балотажа. Утре ще се отчета и за тукашните. Да свършва вече, че домашното вино взе да намалява покрай тези избори!

Някой да е попадал на "Седморката на Блейк"? Попаднах на нещо като римейк на филма, та се сетих колко му се радвах на времето.

# 687
  • The QC to be!!!
Дами, не знам вие как спахте тази нощ, но аз съм будна от много ранни зори, и сега се пуля на сътвореното в щатите с тези избори.

Канадския уеб сайт за емиграция has crashed, заради наплива на желаещи да емигрират to Canada след резултатите до този момент.

# 688
Ще станем за смях на целия свят с този смешник... Лично, ако премахне Обамкеър ми заминава здравната застраховка и тогава вече ще гриза дървото яко. Ще му гледам почитателите като започне да се дъни...

# 689
  • The QC to be!!!
Уеб сайта за емиграция в Канада са го оправили… за сега…

Общи условия

Активация на акаунт