If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention. GoT №19

• 61 941
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
  • Buffyworld
Честита Коледа , момичета ! Да сте живи и здрави, много щастие и късмет ви желая  !!!!!! 

# 31
  • Варна
Весела Коледа и от мен!
Вижте това http://www.thegrumpyfish.com/if-disney-made-game-of-thrones/ - ако Игра на тронове го правеха "Дисни". Някои може и да сте ги виждали, аз много се забавлявах  Simple Smile

# 32
# 33
Честита коледа и от мен!
С пожелание за нов по-добър сезон и новата година да ни донесе дългоочаканите ветрове на зимата Simple Smile

# 34
  • Варна
Пропуснала съм да се запиша. Shocked
Мерси за темата! bouquet

Ходят разни слухове, че самия Мартин ще се появи (камео) в шести сезон. Но тези слухове са базирани на поста му по случай Коледа, на който има  картинка с жабок ( с този жабок е възнамерявал да обяви камеото си в първия епизод на първи сезон. Rolling Eyes)

И най- интересното последно. Публикуваха снимка на Бран от епизод на предстоящия сезон:
Извън пещерата е и  яздещ Whistling
Скрит текст:

# 35
Варгнал се е в някого?

# 36
  • Варна

Тялото си е негово.

# 37
Е да де ама на екран как ще пресъздадат едно варгване, ще показват ту едното тяло, ту другото. Правено е много пъти.

# 38
  • Варна
Е да де ама на екран как ще пресъздадат едно варгване, ще показват ту едното тяло, ту другото. Правено е много пъти.

Нали им правят очите бели? Неговите не са, т.е. не се е варгнал нито е варгнат.

# 39
Бели са очите на истинското тялo на Бран, бели бяха на Ходор когато Бран е в него. Но ако представят как Бран прави нещо в нечие чуждо тяло, няма нужда да ги белват.
Не че ще тръгна да оправдавам двамата идиоти, просто търся обяснение.

# 40
  • Вестерос
 Shocked Че е пораснало това дете

# 41
И на мен не ми изглежда варгнат.
Може така да ни показват виденията му.
Язди си магаренцето и вижда баща си като дете примерно...
Аз все като малко дете си го представям Бран. Странно ми е да го виждам така възмъжал Simple Smile
По същия начин и Томен.

# 42
  • Варна
Може така да ни показват виденията му.

Това ще да е.  Peace
Нали лятото казаха, че Бран е присъствал физически при снимането на сцените в Кулата на радостта.

# 43
  • Варна
Това трябва да е друго вединие, не Кулата, ако е видение де. Щото хич не изглежда Дорнско наоколо с тоя сняг. Може би някое видение от ЗХ?

# 44
  • Варна
Момчето не може да ходи, ако беше видение щеше да тича!

Общи условия

Активация на акаунт