If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention. GoT №19

• 60 993
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Огънят зад Бродника да е огънят,който "възражда" Джон,това имах предвид.

Би било странно Другите вече да са преминали Вала, но кой знае. ooooh!

# 736
Може кладата да е зад Вала,там магията нали е по-силна.Като видях снимката,първо се сетих за Джон.Пак мисля от гледна точка на книгите,все забравям,че в сериала е друго.
Вероятно снимката е видение на Бран и е свързано с драконите.
То не остана-има няма месец. Sunglasses

# 737
На Денерис й трябва все пак армия.Във Ветровете би трябвало да потегли вече за Вестерос,защото си има и флот,и дотракска конница.
И по-бързо можеше да ѝ я осигури тази армия и флот чичо. В най-добрия случай я виждам да потегли в края на Ветровете. Ако рече и да спира из разни места (Волантис, Валирия, а по другия път Асшаи), с нейното темпо, може и още една книга само в плаване към Вестерос да го удари. Laughing
Не съм особено надъхан за Дош Халеен (надявах се да се приключва с кхал Джако на място веднага) и още преживелици на Тирион в Есос. Само Виктарион ми е нещо по-интересно там, ама в сериала и това няма да има.

# 738
  • Варна
И по-бързо можеше да ѝ я осигури тази армия и флот чичо. В най-добрия случай я виждам да потегли в края на Ветровете. Ако рече и да спира из разни места (Волантис, Валирия, а по другия път Асшаи), с нейното темпо, може и още една книга само в плаване към Вестерос да го удари. Laughing

Вероятно трябва да се появи във Вестерос в точно определен момент. Понеже чичо се е отказал от  5 годишния скок във времето, все нещо трябва да се случва с Денерис.

# 739
Върховна гавра ще е да я утрепе, без въобще да стъпи във Вестерос. Laughing

# 740
  • Варна
Върховна гавра ще е да я утрепе, без въобще да стъпи във Вестерос. Laughing
Ха-ха  да , това ще е неочакван обрат.

# 741
  • Вестерос
Ако ще я убива, поне да е тъкмо стъпва на Вестероска земя и бам няма Дани

# 742
Ама какви сте лоши,ако я гътне нов ездач трябва да търсим,недейте така още ни липсват 2-а  hahaha Hug
А и какъв е смисъла,ако не могат да ги използват/помогнат драконите в битката.Нали уж за това се родиха,в очакване на дългата зима и заради събуждането на бродниците  newsm78
И аз залагам на това,че кралете няма да умрат лесно,най малко от огън.Има нещо с децата дето изчезват,дано валерианската стомана се окаже ефективна,че друго не знам какво може да ги уплаши/затрие  Thinking
Трейлърите не ме впечатлиха,искам да почват вече,ако може и 10-е накуп няма да се разсърдя  Mr. Green

# 743
  • Вестерос
Е Сам уби бродник, значи е ефективна. Бебетата нали ни показаха в сериала, че Краля им ги превръща в бродници.

# 744
За кралете имах в предвид,дали така лесно ще умрат само от валерианска стомана  newsm78
Да де,ама за какво са му деца бродници,едва ли ги чака да пораснат  hahaha

# 745
  • Buffyworld
За кралете имах в предвид,дали така лесно ще умрат само от валерианска стомана  newsm78

И аз това се чудех за децата - бродници. Те дори не са деца, а са бебета. Едва ли ще ги чака да пораснат, а и как биха могли изобщо да пораснат , след като вече са убити ???  Според мен онази сцена с бебето я дадоха повече за ефект , отколкото с някакъв замисъл.

# 746
  • Варна

И аз това се чудех за децата - бродници. Те дори не са деца, а са бебета. Едва ли ще ги чака да пораснат, а и как биха могли изобщо да пораснат , след като вече са убити ???  Според мен онази сцена с бебето я дадоха повече за ефект , отколкото с някакъв замисъл.

Не са убити, а са трансформирани. Вероятно растат много по-бързо.

Кралят е само един.

# 747
  • Варна
Тая порта на която Вен Вун чука да не е на ЗХ?
Белия страж вече се бие с трима....

# 748
  • Варна
Тая порта на която Вен Вун чука да не е на ЗХ?

Прилича на Черен замък.

# 749
Софи Търнър:
“It’s really going to blow people’s minds and fans are going to be very happy.”
“This season is about her [Sansa] taking charge and being a leader, rather than just like a pawn in someone else’s game.”  smile3521

http://intvseries.com/game-thrones-sophie-turner-drops-hints-san … eason-6-storyline

Дано наистина е "сезонът на Старките" - по-малко Денерис,повече Северът,че направо го забравиха.

Великанът вероятно ще помогне за запазването на тялото на Джон.
Чудя се откъде ще се вземат конете за конницата,която ще връхлети Болтън по време на "битката на копелетата"?Джон ще подбере северните кланове?

Общи условия

Активация на акаунт