If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention. GoT №19

• 60 999
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • София
От изтеклите снимки от трейлъра само предпоследната не разбирам.
Вун Вун пред вратите на Черен замък, може би.
Да, и на мен на него ми заприлича. Thinking

Теон явно е оцелял при скока, появява се на още една снимка.

# 706
Не знам дали е редно да го пускам в темата, но ми се иска да се похваля, слагам го в скрит текст
Скрит текст:
Този месец бяхме в Малта и посетихме част от снимачните площадки на сезон 1. Още ми треперят краката от вълнение. Надали има други идиоти, които да са крали камъни от King's Landing  Joy
Сватбата на Денерис и Дрого

Портите на Кралски чертог

Бардакът на Кутрето

Градините и дворецът Сан Антон, тук са снимани сцените на Санса и Джофри, когато той и показа главата на Нед Старк.

Това зад мен е Форт Маноел - там обезглавиха Нед Старк, за съжаление - затворен за посетители Sad

Общо взето бях начертала карта на снимачните площадки и ги обикаляхме под строй Simple Smile Това лято мислим да се разходим до Метеора, не ми беше в плановете, но да отбележа още една снимачна площадка Simple Smile

# 707
  • Варна
още малко нови снимки от EW Mr. Green
Скрит текст:

Скрит текст:

]

# 708
Не знам дали е редно да го пускам в темата, но ми се иска да се похваля, слагам го в скрит текст
Скрит текст:
Този месец бяхме в Малта и посетихме част от снимачните площадки на сезон 1. Още ми треперят краката от вълнение. Надали има други идиоти, които да са крали камъни от King's Landing  Joy

Бардакът на Кутрето

Градините и дворецът Сан Антон, тук са снимани сцените на Санса и Джофри, когато той и показа главата на Нед Старк.

Това зад мен е Форт Маноел - там обезглавиха Нед Старк, за съжаление - затворен за посетители Sad

Общо взето бях начертала карта на снимачните площадки и ги обикаляхме под строй Simple Smile Това лято мислим да се разходим до Метеора, не ми беше в плановете, но да отбележа още една снимачна площадка Simple Smile

Мм супер Simple Smile

# 709
  • Вестерос
Змимка, страхотни снимки  bouquet

# 710
  • срещу двата комина :)))
Скрит текст:

Бардакът на Кутрето

не си само ти, в Дубровник ходих само заради Троновете и имахкъсмета да ги хвана да снимат, ей сега ще изровя снимките, бях ги пускала тук  Joy

# 711
Eeeeeee, определено ме биеш по точки, и то с доста!  Embarassed

# 712
ето ги и снимките - https://picasaweb.google.com/116902125780529600433/Tronove?authk … RgCLH5qrfmwauJuQE

# 713
Утре от 20,00 ч. целият първи сезон без прекъсване по новият НВО3.
Ех, Змимка..... завиждам! Hug

# 714

Е не, вече абсолютно завиждам!!! Страхотни снимки, поздравления за късмета! Simple Smile

# 715

Е не, вече абсолютно завиждам!!! Страхотни снимки, поздравления за късмета! Simple Smile

разминах се и на 10 метра с Ейдън Гилън ( Кутрето ) и щях да припадна  Joy глътнах си и граматик аи всичко  Whistling

# 716
  • Вестерос
 Joy Joy то си е за припадане. Онези двечките на снимката Санса и Шае ли са?

# 717
Кое е това HBO3?

# 718
Кое е това HBO3?

НВОЗ = НВО 3 Grinning Проспала съм интервала

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 21:21 от SANDS

# 719
  • Вестерос
И ще е до понеделник безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт