Отговори
# 180
  • Още у мъглата ...
Ако имам време и възможност бих се включила в туитването на 14-ти.Повтаряла и потретвала съм колко харесвам Ча,Хазал,останалите от актьорския състав Laughing,любовната история и по-конкретно това,че въпреки всичко и всички влюбените си простиха и се събраха за кратко,връзката майка-дъщеря как ме кара да се разчувствам и още,и още...По-добре да не навлизам в подробности Mr. Green.Включвам се да драсна някой ред понякога в Т,последно на годишнината от лятната ФЕмирска сватба Laughing.

Наистина прекрасно! smile3501 newsm10
Едно от най-добрите ти произведения Габче Hug,включва специален за мен момент от АФК Heart Eyes.

Надявам се да можеш, Марги  Hug Heart Eyes Heart Eyes Малко крив час, на красотнене ще съм, но ще се включа Grinning Peace

Мерси за захвалването за колажчето Grinning Hug Hug
Всъщност "вътрешността" е избраното промо за тага (бях го писала и пуснала преди време Grinning PeaceGrinning

# 181
  wavey
 нали питахте дали ша има премиери след Баку на 14 януари в Анкара  столицата  кво съвпадение на същия ден , когато  феновете  отбелязват старта на АфК  в туитър Mr. Green    но Чаатай ша бъде ли там   33uu  може да е отлетял за ЛА

нова 

https://www.facebook.com/OgledalenSviat.S2/photos/pb.59866361685 … ype=3&theater
  сравнете tooth  

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 16:28 от femmi2

# 182
  • Пришълец
Много сладки Чачо и Хазал с котрачетата Heart Eyes.

Интересна съпоставка на Емир-Ферка и Яманко-Мирка Laughing.Между другото онази фотка във Фб на втората двойка е сред малкото,на които мога да кажа,че не са зле Peace.
Верно,че за всеки влак си има пътници-съдейки по коментарите една част от тази представителна извадка във фейса харесва ФЕмир,друга ЯМира,а трети-и двете двойки Laughing.
Клиширано звучи,но разни хора,разни идеали Peace.Само се надявам Парчетата,дето ги раздробяват на парчета по ТВ-то да имат още епизоди от 1 сезон,че... ooooh! предполагам какво следва ooooh!.

http://blog.milliyet.com.tr/hazal-kaya---cagatay-ulusoy---afk-da … g/?BlogNo=519624- АФК и петгодишнината от началото.Нищо по-различно от онова,което знаем и все пак го слагам Grinning.

# 183
Привет момичета. Hug Hug Hug Hug   Hug Hug Hug
Колко са сладки с котенца. Heart Eyes

# 184
 Мернах сериала Кралица на нощта с Мурат и Мерием  в ютуб  не ми хареса   и Мерием също не съм и превърженичка  а сцените напомнят  на Киво и Берен в оранжерията   Mr. Green

Чаатай и папараците с руски превод  Joy
Cagatay Ulusoy /StarLife/10.12.2016 | VK http://vk.com/video-104143291_171765018?og=1

Марги  така е   има си фенове и на фемир и на Ямира   но фемир са несравними     Grinning
   сбирката  на фен клуба интервю с организаторката   Mr. Green  Joy Joy Joy Joy http://thebest4womens.blogspot.com/2016/01/blog-post_7.html
Heart Eyes
 сравни Емир  с Яманко     Mr. Green  
  красотааааааааааааа кожата ми настръхна  Mr. Green  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Габи,  ако имаш време  можеш ли спретнеш  шопче на снимката  Hug bouquet и с Арас ми харесват но   с Ча са най

Mr. GreenСеро и Керо в САЩ

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 11:18 от femmi2

# 185
  • Варненска клюкарка
Пет години от пускането на АФК на екран! Днес Ча има поредна премиера на Делибала, ще видим дали ще поздрави феновете си за годишнината newsm78 Откак има регистрация в социалните мрежи, винаги е благодарил на този ден на феновете си!

Иии началото Mr. Green

И нататък

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CYo5iKMWsAAZpXj.mp4

Тази виждали ли сме я?

# 186
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честита годишнина момичета!

Преди 5 години, от този ден нататък, в света на киното се отвори вратата на една звезда. Grinning
,
а ние се насладихме на най-красивата и хармонична двойка и на най-истински представената история за неумиращата любов.

П.П. Белл  Hug, писали сме едновременно. Grinning
Да, снимката на Хазал сме я виждали. Peace

# 187
  • Още у мъглата ...
Ехоооо, добър ден, къщовнички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит юбилей на АФК и целия екип, ех, и най-вече на Хазал и Ча, че те ни зарибиха  Grinning bouquet bouquet bouquet

Хайде да ни е честит и на нас  Grinning Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

И днес, както вече бях писала в 16:00 ще има ТТ в туитър, можете да се присъедините Hug Hug Hug, ако искате, защото тук може да си пишем, но само в световните соц. мрежи може да покажем обичта, харесването, уважението, така че да го видят  Grinning Peace

Профил снимката за днес в туити е  Grinning Hug

# 188
  • Още у мъглата ...
И едно моичко клипче с 5 ФЕмирски целувки за 5 годишния юбилей  Wink Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
Габче  Hug, пак с прекрасни колажи ни радваш. Heart Eyes Grinning
Охо  Crazy и клипче!  Grinning Grinning

Засега няма да си правя профил в Туитър, сори. Embarassed
Но слагам един момент от задявките. Wink Съжалявам, че не намирам клипа от същия момент.

# 190
  • Още у мъглата ...
И ето няколко непубликувани сетаджийски фотки, които ги пуснаха от архива по случай юбилея Wink Grinning Heart Eyes

Ха, сега, като ги наметках ... и те са 5  Wink Grinning

# 191
  • Още у мъглата ...
Охо  Crazy и клипче!  Grinning Grinning

Но слагам един момент от задявките. Wink Съжалявам, че не намирам клипа от същия момент.

Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси  Hug Hug

За теб знам, че нямаш туитър Grinning
Но, който има, може да метне някой туит и ретуит Laughing

# 192
Габче  Hug
Клипчето е муци  Crazy
И всички фемирски целувки са муци  Crazy ... най-хубавите и истински целувки във филм евър  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
От архивните снимки само за последната съм сигурна, че ми е нова. И е прекрасна!  Heart Eyes

# 193
  • Варненска клюкарка
Охо  Crazy и клипче!  Grinning Grinning

Ама как ги бъзикат- тръгват си от сета тука... на една от снимките от този момент Хазал им размахваше пръст на екипа, явно са прекалили с шегите newsm47

Цитат

Статья на турецком сайте .
Экспортированные турецкие популярные сериалы в другие страны принесли за 2015 год прибыль в 250 млн долларов!!! Большую долю занимает АФК, с успехом проданный и в 2015 году во многие страны Латинской Америки, Перу, Уругвай, Индию, Украину, славянские страны, Сербия, Черногория, Казахстан, Болгария, Арабские страны и др
250 милиона долара от които голям процент са заслуга на АФК- найс а Mr. Green

Габс Hug прекрасни колажи, разходих се и в Т и там ги видях Laughing Иначе и аз нямам регистрация в глобалните соц. мрежи.....

# 194

И всички фемирски целувки са муци  Crazy ... най-хубавите и истински целувки във филм евър  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нищо лично, ма не мога да се сдържа  tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Въпрос на гледна точка де  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт