Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 884
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Някой виждал ли е наживо тази блуза?http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0200726011.html

Отговарят ли си на размера?
Последно взех един пуловер L размер ,се оказа суперогромеН за мен,чувал..върнах го. Tired
Тази точно - не, но при предишни разпродажби поръчах подобен модел: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0278345006.html
Аз нося точно между S/M размер и си бях поръчала S, но ми беше голяма, а моделът е по тялото. Уголемени са им размерите на тениските. Ако си вземаш такава с по-широка кройка, имай предвид това. 

# 76
Ако искам да пазарувам само от SALE секцията , не мога да ползвам код за безплатна доставка , така  ли е ?
Би трябвало да може. На мен ми прие код за нов мейл. Пробвай Peace

# 77
Някой виждал ли ги е на живо? как са?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0306459001.html#

# 78
Mr. Green още не, но съм поръчала едни по-евтинки да се уверя, че това е моята номерация. ако съм ок с номерата са в кошницата за следваща поръчка. и аз съм ги заплюла тези - естествена кожа, изчистен и стилен дизайн, не са твърде високи, нито твърде ниски, за да са пълно неглиже. Peace

# 79
Според мен номерацията си отговаря. Но аз се чудя дали муцината  е по-заострена, искам я по-тъпа  Mr. Green . В профилната снимка изглеждат заострени,а снимани отгоре-не

# 80
Безплатната доставка мина, нали?
Ако се регистрирам за бюлетина, безплатната доставка сега ли ще е или следващия път? newsm78
Що ми е останало в главата, че сега се ползва, пък четох друго Thinking

А тези кодове ХМ кога и на какъв принцип ги изпраща? Говоря за тези, които се получават лично от потребител..

# 81
Според мен номерацията си отговаря. Но аз се чудя дали муцината  е по-заострена, искам я по-тъпа  Mr. Green . В профилната снимка изглеждат заострени,а снимани отгоре-не
по-скоро не са заострени, според мен. създава се такова впечатление, защото ципа започва по-отпред Wink

# 82
Ако се регистрирам за бюлетина, безплатната доставка сега ли ще е или следващия път? newsm78
Пращат ти код на имейла, с който си се регистрирала. Можеш да го ползваш еднократно в рамките на 2 седмици от получаването.

# 83
Пращат ти код на имейла, с който си се регистрирала. Можеш да го ползваш еднократно в рамките на 2 седмици от получаването.

bouquet

# 84

bouquet

Това за двете седмици сигурна ли си? Наскоро се възползвах от пратеният ми код от лятото.

# 85

bouquet

Това за двете седмици сигурна ли си? Наскоро се възползвах от пратеният ми код от лятото.
Така пише в условията, да не го бъркаш с друг код? Не съм пробвала да поръчвам с изтекъл код, не мога да кажа. Peace

# 86
Мисля, че е точно след регистрация. Поздравления, вече сте абонат.... и т.н. От 29 август, а го ползвах сега с последната си поръчка от 22 декември. Thinking Бях го забравила и от темата се подсетих за него.

# 87
Мисля, че е точно след регистрация. Поздравления, вече сте абонат.... и т.н. От 29 август, а го ползвах сега с последната си поръчка от 22 декември. Thinking Бях го забравила и от темата се подсетих за него.
Може пък да си ги цакнала. Mr. Green Радвам се, че ти се е получило. Wink

# 88
На мен ми изглеждат средно заострени   Laughing бтв, имам подобни и бяха леееко умалени, мислех да ги сменям, но след известно време сякаш се разшириха. Иначе са ок, оказаха се здрави, но подметката е доста твърда, трябва време да свикнеш или ако не стелки,
но тези са premium quality и може да са мекички   Simple Smile

# 89
Може пък да си ги цакнала. Mr. Green Радвам се, че ти се е получило. Wink

Може да е новост това с двете седмици. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт