Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 840
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
На мен за 21 дни ми даде сега. Стари съм пробвала, но не действат.

# 91
25 процентната отстъпка за бюлетина при нов имейл важи 21 дни. При мен регистрация 26.12.2015 важи до 16.01.2016. Можете да видите в мейла, който сте получили с кода най-отдолу имате следното изречение:
Имейл адрес: ххххх@gmail.com
Валидна до: 2016-1-16. Може да се използва само веднъж

# 92
Някой пробвал ли е спортните им дрехи  newsm78

# 93
25 процентната отстъпка за бюлетина при нов имейл важи 21 дни. При мен регистрация 26.12.2015 важи до 16.01.2016. Можете да видите в мейла, който сте получили с кода най-отдолу имате следното изречение:
Имейл адрес: ххххх@gmail.com
Валидна до: 2016-1-16. Може да се използва само веднъж

Ясно  Simple Smile

# 94
Някой пробвал ли е спортните им дрехи  newsm78
Имам клин и блуза, довлна съм. Но купувам само ако са намалени, скъпички ми се виждат. Сега съм си поръчала клин и тениска.
Ако искаш още инфо, питай. Peace

# 95
nevituuu, благодаря ти  bouquet Точно клиновете ме интересуват. Материята качествена ли е,"диша" ли, съхне ли бързо? Измятат ли се, като се изперат 3-4 пъти?  Hug

# 96
Честита Нова Година ! Да сте здрави и щастливи !  Hug

Току-що си отварям профила и пише: Поръчката е доставена !?
Да считам че имат предвид офис на Еконт или какво, защото аз нищо не съм получила, нито куриер ми е звънял !?
Като се опитам да проследя изписва че резултат е празен !?

# 97
  • На плажа
Честита нова година !!!
Моята рокля не дойде и най-вероятно ще я върна  Sad

# 98
  • Пловдив
Честита нова година !!!

ЧНГ!

Как ще я върнеш като не е дошла?

# 99
Ще следя за изгодни оферти. Търся хубаво мъжко яке,подходящо за зимата и да не е много спортно. Някой попадал ли е на такова?

# 100
nevituuu, благодаря ти  bouquet Точно клиновете ме интересуват. Материята качествена ли е,"диша" ли, съхне ли бързо? Измятат ли се, като се изперат 3-4 пъти?  Hug
Ами, аз съм доволна. За парите си, мисля че си заслужават, нямам маркови (Найк, Адидас), за да сравня. За това "измятане" не те разбрах какво искаш да кажеш. newsm78 Mr. Green Имай предвид, че са доста стегнати, аз по принцип в ХМ съм 34 номер или XS, но клинове си вземам S, но се поотпусна моя с времето. Peace Другото, с което трябва да се внимава е да не прозират, ако можеш пробвай в някой магазин преди да поръчаш. Ако искаш и аз мога да ти кажа от личен опит кои модели прозират, ако си си набелязала някои конкретни. Peace

# 101
Благодаря ти bouquet За измятането имам предвид като изправиш крачола единия шев на да идва малко по-отпред, а другия малко по-отзад. Не знам как да го обясня по-разбираемо  Blush Mr. Green
Ето този клин съм си харесала. Мислех да ходя днес до магазина им да проверя дали го имат, но в този студ  Stop

# 102
  • На плажа
Честита нова година !!!

ЧНГ!

Как ще я върнеш като не е дошла?
Имах предвид ,че не дойде за НГ,и на 4.01 като ми я доставят ще я върна понеже ми трябваше за новогодишната нощ.

# 103
Благодаря ти bouquet За измятането имам предвид като изправиш крачола единия шев на да идва малко по-отпред, а другия малко по-отзад. Не знам как да го обясня по-разбираемо  Blush Mr. Green
Ето този клин съм си харесала. Мислех да ходя днес до магазина им да проверя дали го имат, но в този студ  Stop
До сега не съм попадала на такъв, който се измята. Peace Но клина, който си си харесала прозира страшно. Naughty Аз си го бях харесала, но като го пробвах... Crazy Насочи се към друг по-добре, иначе наистина е много красив. Peace

# 104
Жалко, а е на най-прилична цена от ненамалените  Mr. Green Най-добре ще отида в магазина, за да ги видя на принципа око да види, ръка да пипне.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт