Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 804
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Връщала съм дрехи, от друг магазин, заради несъответствие с дадените от тях размери. Защо не пробвате да се свържете с тях и да обясните, че дадените размери са грешни? Така заблуждават хората.
Naughty
За моето дете размерите си отговарят перфектно! Не може да се правят такива генерални изводи!

Явно е станала грешка с конкретният чифт. Не ми размахвай пръстче. Жената пише какво е измерила, поръчва според това, а и пращат чифт с три сантиметра разлика. Аз бих направила рекламация. А иначе от друг магазин, тоя път беше кецове, по моя грешка ги поръчах доста по-големи, но реших да си ги оставя. Бяха качествени, и даже синът ми вече ги носи. Дойде им времето. Друг е въпросът дали тези точно си заслужават да чакат, или да ги върнат и да си вземат други.

# 151
Така заблуждават хората.

Размахвам ти пръстче,щото пишеш неверни неща. Никой никого не заблуждава.

# 152
Така заблуждават хората.

Размахвам ти пръстче,щото пишеш неверни неща. Никой никого не заблуждава.

Добре, заблудили са конкретната клиентка. Crazy

# 153
Джей, я премери с ролетка, да не би този сантиметър да ти прави номера. Нямам търсените от теб номера, но мерих едни 40 номер.
В тяхната таблица за дадени 25 см вътре и са точно толкова. Външно подметката, както ти си мерила, е 28.5 см, т.е. разлика 3.5 см. Ако подметката при вас е 21.5, вътре трябва да е 18 см (21.5 - 3.5 = 18 см), близо до посоченото от тях.

# 154
Джей, я премери с ролетка, да не би този сантиметър да ти прави номера. Нямам търсените от теб номера, но мерих едни 40 номер.
В тяхната таблица за дадени 25 см вътре и са точно толкова. Външно подметката, както ти си мерила, е 28.5 см, т.е. разлика 3.5 см. Ако подметката при вас е 21.5, вътре трябва да е 18 см (21.5 - 3.5 = 18 см), близо до посоченото от тях.

http://i68.tinypic.com/2e51n5l.jpg
Това е с ролетка излиза около 22 см.

Колкото и да меря няма как да докарам стелката 17.9 см и това е !  Tired

В крайна сметка се обадих и им обясних, единственият начин е връщане, няма как да има замяна защото са изчерпани тези модели !

На куриера не се плаща като дойде, но после когато ти връщат парите те ти удържат 4.90, с две думи пак плащаш, няма нищо безплатно !  ooooh!

# 155
  • Плевен
Джей , ако искаш да не се занимаваш с връщане пробвай една стелка да сложиш и да уплътниш.

# 156
  • София
Намалението продължава – добавени са още повече модели!
Очакваме Ви – до 50% отстъпка за голям брой модни облекла.

* Разпродажбата е валидна до 02.02.2016 г.

# 157
  • Варна

Аз получих преди малко смс, че днес ще ми доставят пратка от 25.12. Винаги сутрин са ми ги пращали в 9. Но днес явно е някаква следпразнична и хаотична организация. Получих мейл от НМ на 28.12., че са ми изпратили поръчката.
и аз получих днес смс ,в 13.00   Laughing  Още го няма куриера newsm78

# 158
Да ви се похваля - и аз си получих пратката.
Този клин:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0297495004.html
Малко прозира, но много ми харесва като модел, очаквах S да е по-тесен съдейки по другия ми от ХМ.
Тази тениска:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0293764001.html
Взех си XS и е доста тясна, но ще я оставя. И тя е много хубава, просто моделът е по тялото. Ако се колебаете може да поръчате по-голяма.
И тази тениска за приятеля ми:
[urlhttp://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0145868002.html][/url]
И от нея останах много доволна. Peace

# 159
Здравейте, има ли вариант по някакъв начин да получа информация дали даден артикул от сайта го има в някой реален магазин? И за панталони някой има ли наблюдение номер 34 на ХМ дали съвпада с номер 34 на Манго?

# 160
Моите наблюдения са, че ако си между два номера да вземаш по-малкия от НМ и по-големия от Манго. Панталон един и същ номер от двете марки се различава по размери, имам опит с дънки и панталони, като общо казано на Манго си отговрят, а на НМ са уголемени с половин-един номер.

# 161
Здравейте, има ли вариант по някакъв начин да получа информация дали даден артикул от сайта го има в някой реален магазин?
Няма как да стане, понеже са различни търговци, т.е. нямат връзка между магазините и онлайн. Всеки си е отделно. Peace

# 162
Здравейте, има ли вариант по някакъв начин да получа информация дали даден артикул от сайта го има в някой реален магазин?
Няма как да стане, понеже са различни търговци, т.е. нямат връзка между магазините и онлайн. Всеки си е отделно. Peace
Така е ! На мен като ми трябваше да питам за едни ботуши звъннах директно в магазина който ми е най-удобен и там ми дадоха информация Simple Smile

Аз искам да питам дали някои си е поръчвал от детските дрехи размер 170 см, чудя се дали биха ми паснали, аз съм висока 165 см, 49 кг.  Rolling Eyes

# 163
Аз искам да питам дали някои си е поръчвал от детските дрехи размер 170 см, чудя се дали биха ми паснали, аз съм висока 165 см, 49 кг.  Rolling Eyes
Блузки, пижами, суичъри - да. Но с панталоните и бельото внимавай. Широчината на ханша може да ти изиграе лоша шега - тъй като все пак са за деца.Simple Smile

# 164
С тези намаления около празниците направо ни разориха. Над 700 лева заминаха. Иначе дрехите им са супер качество, особено детските. Обувките им не струват освен кецовете с гумени подметки. Другите правени в Португалия, подметката е ужасна. Divided колекцията е уголемена с номер, взимате един по-малък от това което носите. H & M колекцията си е нормален размер и си отговарят дрехите. Не мога да кажа нищо за LOGG колекцията, някои ако може да каже дали си отговарят или са уголемени/умалени, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт