Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 779
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Дали има разлика в номерацията при детско и дамско? Оказа се, ще ботушките,който си поръчах снощи са 38, но от детската секция (8-14г.) Blush

# 196

Много ми харесаха ботушките  Heart Eyes  как да се ориентирам с номертата дали си отговарят ?
Отдолу има таблица с размери, но написаното в нея не отговаря на това което аз измерих !
Може да прочетете постовете ми от предните страници  Peace

# 197
Куриерът дойде и върнах ботушите, да видим след колко време ще ми върнат парите Simple Smile))
...
Аз да питам базата на ХМ в Русе ли е или просто ние връщаме пратките в конкретен офис на Еконт ?  Rolling Eyes
Базата е извън България. В Русе ги предават на Еконт. Поне така разбрах от операторката на телефона им.

Аз върнах пратка на 29-ти декември. Още нямам мейл, че са я получили (в условията им пише, че пращат такъв). Връщането на парите е: "не по-късно от 14 дни от деня, в който бъдем уведомени за Вашето решение да оттеглите поръчката си". Обаче как го броят не знам. Защото аз ги уведомих по телефона, но е по-вероятно да го смятат от момента на пристигане на стоката при тях.

# 198
Дали има разлика в номерацията при детско и дамско? Оказа се, ще ботушките,който си поръчах снощи са 38, но от детската секция (8-14г.) Blush

Според мен няма.
На мен и от дамското , и от юношеското ми пасва еднакво добре 37-ми номер. Simple Smile

# 199
На мен по телефона ми казаха да се обадя към средата на другата седмица за да питам дали са ги получили.
Връщането на парите ставало веднага след като пратката бъде получена и разгледана в склада им.

# 200
 има ли код за БД newsm78 ако някой от СИЛИСТРА иска да поръчаме заедно да пише на лични.така и не намалиха тая доставка Sad

# 201
има ли код за БД newsm78 ако някой от СИЛИСТРА иска да поръчаме заедно да пише на лични.така и не намалиха тая доставка Sad
Регистрирайте нов мейл и ще ви изпратя код  Peace

# 202
  • Sofia
Поръчката ми от 23.12 пристигна вчера с куриер, за съжаление ще трябвада върна грейката огромна ни е, явно е за по-пухкаво дете.
Но преди да го върна ако някой го иска да каже размера е 7-8 години, 128, цената излезе с някакъв код за намаление 45 лв.

# 203
Аз чакам да намалят това: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0339748001.html
Искам да купя два комплекта - сивия и розовия. Само че с код, без код пак е много скъпо ! Имам надеждичка че ще ги намалят, защото скоро ще започнат да пускат пролетно-летни  Peace

# 204
Аз чакам да намалят това: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0339748001.html
Искам да купя два комплекта - сивия и розовия. Само че с код, без код пак е много скъпо ! Имам надеждичка че ще ги намалят, защото скоро ще започнат да пускат пролетно-летни  Peace

И аз ги дебна!!!Дано ги намалят.
Преди малко получих поръчки от 23.12. Едната въобще не я взех- вчера ги  видях в магазина- #Crazy, Детенце щеше да ги носи за абитуриентския си бал.
Отг другите неща съм доволна: дантелен сутиен-бюстие и едни бебешки пижамки за подарък.

След НГ писах имейл да се оплача от забавянето на поръчките и лъжлива инфо от Еконт и до сега, вече 5 дни- ни вопъл, ни стон...Някой получил ли е отговор от тях след НГ?

# 205
На мен по телефона ми казаха да се обадя към средата на другата седмица за да питам дали са ги получили.
Връщането на парите ставало веднага след като пратката бъде получена и разгледана в склада им.

Звъннах. Получена е, всичко е наред, но плащане не е ясно кога ще има, казаха до 11-ти. Като го сметнах, точно 14 дни са от датата, на която съм я предала на куриер. Явно от тогава тече срокът.

vladka_sun, не чакам отговори, но чаках пратки и пристигнаха. Звънни по телефона за по-бързо Peace

За намаления - минавайте и през магазините им. Промоциите в тях са различни от тези в сайта, всъщност във всеки магазин са различни.

# 206
  • Варна
Някой пробва ли е да плаща с карта?
Има проблем при мен ,не веднъж съм плащала с тази карта.. newsm78
"ОТКАЗАНО ПЛАЩАНЕ

Изглежда, че част от информацията, въведена при плащането, е невалидна, поради което в момента не можем да обработим поръчката Ви. Моля, прегледайте личните си данни, данните за плащане и доставка и опитайте отново. Ако проблемът продължава, моля свържете се с отдел ''Обслужване на клиенти'' за съдействие, като посочите код “VD1”.

# 207
Когато ги върнат тогава, и да бързам, и да не бързам все тая ! Въпросът е да си ги взема  Peace

Другата седмица ще им звънна да видя дали да са я получили ! А всъщност къде е базата на ХМ, в Румъния ли ?  Rolling Eyes

# 208
За намаления - минавайте и през магазините им. Промоциите в тях са различни от тези в сайта, всъщност във всеки магазин са различни.

Така е, нямат общо !
Тези комплекти аз ги купих (от Пловдив)  по 15 лева: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0308084011.html
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0308084009.html

Тези рокли също бяха по 15 лева (направи ми впечатление защото ги мерихме):
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0297628011.html

# 209
Някой пробва ли е да плаща с карта?
Има проблем при мен ,не веднъж съм плащала с тази карта.. newsm78
"ОТКАЗАНО ПЛАЩАНЕ

Изглежда, че част от информацията, въведена при плащането, е невалидна, поради което в момента не можем да обработим поръчката Ви. Моля, прегледайте личните си данни, данните за плащане и доставка и опитайте отново. Ако проблемът продължава, моля свържете се с отдел ''Обслужване на клиенти'' за съдействие, като посочите код “VD1”.

Така е отдавна, не е проблемът в карата ти или попълването, при тях е. Още средата на декември ми казаха, че работят, но според мен просто си искат парите веднага, ако не е било това досега да са го оправили.
Ако държиш да платиш с карта - като получиш смс от куриера, че ще дойде му звънни и питай има ли в него ПОС терминал, някои имат. Ако няма, кажи му да ти остави пратката в най-близкия офис и си я получи там, на място със сигурност можеш да платиш с карта Peace

...А всъщност къде е базата на ХМ, в Румъния ли ?  Rolling Eyes

Не ми казаха, но и на мен ми се струва най-вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт