Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 656
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,регистрирх нов имейл,  Embarassed за да получа код за отсдтъпка,но го няма още.Първия път получих кода веднага.Дали има значение ,че имейла е от еин и същ компютър.

# 466
  • Popovo
Здравейте,регистрирх нов имейл,  Embarassed за да получа код за отсдтъпка,но го няма още.Първия път получих кода веднага.Дали има значение ,че имейла е от еин и същ компютър.

Не, няма значение. Peace

# 467
И аз така един път ги чаках и с чакането си останах. Реших да се регистрирам пак с този имейл, да не е станала някаква грешка и ми пратиха съобщение, че благодарят, че отново съм се регистрирала за бюлетина им. Демек имейла, който ти пращат ако си се отписал с този имейл и се записваш пак. Но код за отстъпка така и не получих... Thinking
Ако си пратила от gmail не го чакай в кутията, където по принцип пристигат писмата, на мен ми го слага в някаква папка промоции или нещо такова и не ти показва да имаш нов имейл. И така няколко дни ги чаках, докато случайно не видях тази папка и я отворих.

# 468
Регистрирах се за бюлетина от имейла на сина и получих кода, а в новорегисрирания имейл не получих все още код.Благодаря ви все пак за бързия отговор.
Дано само са хубави нещата и особено ботите ,че ги дебнех за номер от 1месец.

# 469
nevituuu всичките ми блузи и потници са си 36 номер на марката. И двете горнища на бански са един размер и са  купувани заедно. Бях в голям шок да видя, че единият отговаря на размера, а другият не. Лично аз винаги съм си носила 80B без никакви притеснения и като видях колко е голям този и .. ми стана доста неприятно. Мисля, че е възможно да са зашили етикет с грешна номерация. Сега поръчах 75A, да видим дали този път ще ми стане. Стискайте палци!  Peace
П.С *лаленце* Може да се връщат горнища на бански, само долнища не може.  Wink

# 470
Някой има ли проблем със сайта? Всички продукти в кошницата са ми с 0-леви цени и не ми дава плащане. Не ми дава и да добавям нови продукти в кошницата.

# 471
  • Варна
При мен всичко е наред,слагам си в кошничката и си ги махам Grinning
Тръгнах да плащам ,засега без проблеми.

# 472
И при мен се оправи Party Благодаря за включването Hug

# 473
  • Плевен
Получих кутии за съхранение, нежни и красиви, стабилни
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0295390001.html

Зелените гумени ботуши са супер, също и една диадема с ушички. Едни очила се появиха на 1,99лв детски, много малки за 7 годишна мома с широчко лице.

# 474
nevituuu всичките ми блузи и потници са си 36 номер на марката. И двете горнища на бански са един размер и са  купувани заедно. Бях в голям шок да видя, че единият отговаря на размера, а другият не. Лично аз винаги съм си носила 80B без никакви притеснения и като видях колко е голям този и .. ми стана доста неприятно. Мисля, че е възможно да са зашили етикет с грешна номерация. Сега поръчах 75A, да видим дали този път ще ми стане. Стискайте палци!  Peace
П.С *лаленце* Може да се връщат горнища на бански, само долнища не може.  Wink
Може и дефект да е. Само че ако е така, да не стане сега това, което си поръчала да ти е малко. newsm78 Пък и с тези разходи за доставка и връщане. ooooh! Надявам се всичко да е наред този път. Peace

# 475
Имате ли проблем с плащането с карта?
Въобще не ми приема картите от доста време. Плащала съм преди, но не си спомням с коя карта. Освен да е било с Visa-та, която изтече. Някой успявя ли да плати с MasterCard?

# 476
  • София
Някой да е виждал на живо тази блуза? Чудя се кой номер да поръчам, дали е много широка?

# 477
  • Варна
Здравейте!
Тази  детска пижама плътна ли е,някой да  я поръчвал ?http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0342984002.html

# 478
Здравейте, имам код за 25% валиден до 27.01.2016, това включва ли 27-ми? Или да пускам нещо днес за по- сигурно, макар че в момента нищо не ми лови окото...

# 479
  • Варна
Имате ли проблем с плащането с карта?
Въобще не ми приема картите от доста време. Плащала съм преди, но не си спомням с коя карта. Освен да е било с Visa-та, която изтече. Някой успявя ли да плати с MasterCard?
Да, аз имам проблем, не успявам да платя с карта за пореден път - Виза е.

Общи условия

Активация на акаунт