Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 646
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
абе и аз искам чаршафи,ма не мога да намеря намалени двойни комплекти Thinking

# 571
Вчера имаше два намалени, но бързо се изчерпаха. Просто трябва често следиш  Peace

# 572
  • Враца
И аз поръчах от ботите вчера, но гледам че поръчката ми все още е със статус обработва се. На някой дали  пише изпратена?

# 573
И аз поръчах от ботите вчера, но гледам че поръчката ми все още е със статус обработва се. На някой дали  пише изпратена?

Сигурно едвам смогват с наплива от поръчки на боти.  Laughing Аз поръчах още два чифта за мои близки. Усещам, че ще познаваме кой е потребител на бг-мама по обувките.

# 574
RomanceMss, може ли линк към ботите?

# 575
Момичета, взимали ли сте яке от изкуствена кожа на бранда? Харесах едно и ако не успея да го видя лично в магазина вероятно ще го поръчвам ... а ако не ми хареса винаги мога да го върна, но все пак споделете впечатленията си за качеството, ако имате такива.  Blush

# 576
Грешка, изчерпани са, следи, ще излязат пак.
Материята е страхотна!

# 577
RomanceMss, може ли линк към ботите?
Заповядай!

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0260977002.html

Тези обаче ми се струват малко уголемени.. стъпалото ми е 26 см, поръчах 40 номер и са ми малко големи..

За чаршафите - ние спим с 2 отделни, понеже с обща завивка не може да се разберем..
Материята наистина е много хубава, но бързо се изчерпват и наистина трябва да се следи!

# 578
  • Пловдив
Грешка, изчерпани са, следи, ще излязат пак.
Материята е страхотна!
Peace
за тези ли говориш http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0306953001.html а калъфките квадратни ли са?

# 579
От този вид имаме единични, както и този.
Калъфките са различни, според варианта, който си избереш, има размерите в опциите Peace

# 580
  • Пловдив
Калъфките са различни, според варианта, който си избереш, има размерите в опциите Peace
bouquet
но са без долен чаршаф,нали?

# 581
  • Варна
И аз съм доволна от чаршафите ,много са хубави!Да ,без долен чаршаф  са.
bouquet

От всичко ,което съм поръчала , страшно съм доволна,всичко ми харесва.

На децата дънки -3бр,панталон,блузи с дълъг ръкав,с къс,горнища- 5 бр,обувки- 2 броя,чорапи,спално бельо- 2броя,единия от кйото ми струваше 7.50 с намалението Grinning
За мен 2 чифта боти,блузи ,пуловер ,дънки.Аз за около 150 лв съм облякла децата и мен.
Вчера напазарувах за около 50 лв и май ще спирам.Много ме е яд ,че пижамата изпуснах с миньона плюшената....надявам се да излезе.ще я грабна и нея. Laughing

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 15:15 от Velina_p

# 582
Без. Само горен и калъфка Simple Smile но пък така е по-добре, че по другите сайтове съм виждала убйствени комбинации. Предпочитам долният да е едноцветен, а често го слагат в десена на горния Laughing

# 583
  • Златна Добруджа
И аз съм доволна от спалните комплекти. Купих по един за децата. Сега дебна да взема и за нас.

Не се сърди човече, в коя секция намери коледния комплект? В секцията с намалените неща за дома не ми излиза.

# 584
Няма го, преди време беше това...
Беше много намален и явно са се разграбили, за 16 лв. с код го имаше.

Общи условия

Активация на акаунт